Которварошки ветерани први на турниру пријатељства

Г.С.
Которварошки ветерани први на турниру пријатељства

КОТОР ВАРОШ - Которварошки фудбалски ветерани побједници су четвртог Међународног турнира пријатељства на којем су учествовали ветерани из Србије и Републике Српске.

Побједу су остварили у свом граду, у конкуренцији пет екипа. Друго мјесто припало је екипи Апатина, трећи су били ветерани Сокобање, четврти ветерани Радника из Урија, а пето мјесто је припало екипи “Сашиних пријатеља”.

Члан побједничке екипе Драгиша Сердар рекао је да су нијансе одлучивале о побједнику и да су у веома јакој конкуренцији одбранили титулу.

“Али, нама је најбитније да његујемо традицију и ширимо пријатељства са браћом из Србије и екипама из окружења”, поручио је Сердар.

Представници фудбалских ветерана из Сокобање и Апатина оцијенили су да је турнир организован на врхунском ниову, чиме су домаћини показали зашто су препознатљиви у региону.

Други пут је на турниру учествовала екипа “Сашиних пријатеља”, наступивши у мајицама са ликом најмлађег мајора Војске Републике Српске Александра Саше Петровића, који је преминуо прије три године.

“Дивни људи из Котор Вароша су показали зашто су препознатљиви у региону, прије свега у организацији, а онда и у гостопримству”, поручили су радне колеге и Сашини пријатељи, који су заједно са делегацијама осталих екипа учесника положили цвијеће на спомен-обиљежје.

Которварошки фудбалски ветерани уручили су захвалнице појединцима који су помогли организацију турнира, а начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је честитао учесницима на одличној игри и коректном понашању.

Четврти Међународни турнир пријатељства у малом фудбалу “Котор Варош 2021” јуче су заједнички организовали општина Котор Варош и Удружење за промоцију и значај спортске рекреације, уз подршку Министарства за породицу, омладину и спорт Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана