Кнежево поново добија аутобуску линију према Бањалуци

Г.С.
Кнежево поново добија аутобуску линију према Бањалуци

КНЕЖЕВО - Путници из Кнежева поново ће имати аутобуску линију према Бањалуци, потврдио је Борислав Ђурановић, директор локалног предузећа "Happy Tours ".

Према његовим ријечима, планирано је да буде шест полазака дневно, од којих први креће у 5.20 из Кнежева.

"Наше предузеће ради већ годинама. Купили смо аутобусе. За почетак смо узели три аутобуса и четврти је у доласку", рекао је Ђурановић у изјави за "Независне новине".

Према његовим ријечима, ријеч је о возилима која су 2008. и 2009. годиште, од којих су два велика аутобуса.

"У питању су два велика аутобуса од 50 сједишта те један мањи. То је засад што имамо од возила", прецизирао је Ђурановић.

Подсјетимо, линију Кнежево - Бањалука донедавно је држао превозник "Транспорт" Кнежево с дотрајалним и неисправним аутобусом.

Њихов аутобус из саобраћаја је, почетком прошле седмице, искључила инспекција, пошто су на њему утврђене многобројне неисправности.

"Приликом ванредног техничког прегледа аутобуса утврђене су многобројне неисправности, те је републички саобраћајни инспектор то возило искључио из саобраћаја, уз одузимање потврде о регистрацији, као и регистарских ознака. Та мјера остаће на снази све до отклањања утврђених неисправности", појаснили су раније за "Независне новине" из Инспектората Републике Српске.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана