Караван забаве одушевио малишане у Бијељини и Брчком

А. Ј. Р.
Караван забаве одушевио малишане у Бијељини и Брчком

Бијељина, Брчко - Спортско-забавна манифестација “Јафа Игре без граница” успјешно је одржана протеклог викенда у Бијељини и Брчком, гдје је учествовало више од 800 основаца.

Весели караван забаве, игре, узбуђења и такмичења у суботу је развеселио Бијељинце, а малишани, предвођени капитенима, такмичили су се у пет забавних дисциплина. Пред навијачима, родитељима, пријатељима и другарима показали су брзину, спретност и склоност ка тимском раду.

- Здравље дјеце треба да буде приоритет, а битан аспект здравља је физичка активност. Важно је да се дјеца окупе око заједничке идеје и да се на забаван начин промовише спорт и тимски рад. Презадовољни смо атмосфером која је владала у току “Игара”, као и домаћинима и спонзорима из Бијељине, који су заједно са нама учинили овај дан незаборавним за све грађане Семберије - рекла је координатор пројекта  Жељка Гајић.

Осим такмичења у забавним играма, присутни су уживали у богатом ревијалном програму, као и Брчаци који су у недјељу са одушевљењем пратили “Игре без граница”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана