Јагодић захвалио грађанима Рогатице на повјерењу

Срна
Јагодић захвалио грађанима Рогатице на повјерењу

РОГАТИЦА - Милорад Јагодић, који је освојио још један мандат начелника општине Рогатица са 3.366 гласова, исказао је захвалност суграђанима на повјерењу и могућности да и током четири наредне године буде на челу општине, саопштено је из ове општине.


“У протекле четири године настојао сам да ријешимо проблеме за које није било слуха неколико деценија. Један дио је ријешен, а све остало ријешићемо у периоду који је пред нама”, поручио је Јагодић, након што је данас Централна изборна комисија објавила званичне резултате минулих избора у овој општини.

Током наредне четири години у клупама Скупштине општине Рогатица сједиће осам СНСД-ових, пет СДС-ових, по два ПДП-ова и ДНС-ова и по један одборник Уједињене Српске и ДЕМОС-а, наведено је у саопштењу.

Јагодић је на својој “Фејсбук” страници написао да ће се Рогатица и даље креирати и градити у складу са жељама и потребама свих њених грађана.

“Иако се то подразумијева, ипак ћу нагласити да ни у овом мандату нећу раздвајати суграђане по томе ко је гласао жзаж, а ко против мене. Ми смо демократско друштво, Рогатица и њени ресурси припадају свима нама”, навео је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана