Источно Сарајево: Општина организује подјелу пакетића

Срна
Foto: гс

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Општина Источно Ново Сарајево саопштила је да ће и ове године организовати свечану подјелу новогодишњих пакетића за дјецу са пребивалиштем на територији ове локалне заједнице.

У саопштењу се прецизира да ће за дјецу до осам година која су уписана у вртиће "Маца", "Вратите нам осмијех" и "Патријарх Павле", те Основну школу "Свети Сава" спискове доставити наведене установе и биће припремљени пакетићи, те да нема потребе да родитељи појединачно пријављују дјецу.

За дјецу која не похађају поменуте вртиће, ни Основну школу "Свети Сава", а имају пребивалиште на територији ове локалне заједнице, општина Источно Ново Сарајево позива родитеље да пријаве за додјелу пакетића изврше у Мјесној заједници којој припадају, сваки радни дан од 9.00 до 14.00 часова.

Крајњи рок за пријаву је 10. децембар до 14.00 часова, након чега ће бити комплетирани спискови и родитељи обавијештени о термину преузимања пакетића.

Уколико епидемиолошка ситација дозволи, свечана подјела пакетића биће организована 29. децембра у терминима које ће општина Источно Ново Сарајево накнадно објавити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана