"Хавери" позивају на утакмицу за Магдалену Влашки

Срна
"Хавери" позивају на утакмицу за Магдалену Влашки

ФОЧА- На утакмици посљедњег кола Прве лиге Српске између фочанске Сутјеске и Радника из Бијељине, која се игра у сриједу, 31. маја, у добротворној акцији навијачке групе "Хавери Фоча" и Управе клуба, прикупљаће се новчана помоћ за лијечење дјевојчице Магдалене Влашки из Трнова.

"Хавери" су позвали љубитеље фудбала и све људе добре воље да дођу на Градски стадион и да новчаним прилогом помогну Магдалени да побиједи болест.

Улаз на стадион биће слободан, а на трибинама ће, наводе навијачи, бити постављене кутије за прикуљање новчане помоћи, од срца, колико је ко у могућности.

-Дођите да поздравимо фудбалере на крају сезоне и да помогнемо Магдалени. Сви на трибину -поручили су "Хавери".

Окупљање навијача је у 18.30 часова изнад стадиона у кафеу "Хајдук", а утакмица ће почети у 19.00 часова.

Кишида спреман за састанак са Кимом како би ријешили питање отетих Јапанаца

ТОКИО  - Јапански премијер Фумио Кишида изјавио је данас да је спреман да се састане са сјевернокорејским лидером Кимом Џонгом Уном да би покушао да ријеши питање јапанских држављана отетих током шездесетих и седамдесетих, преносе медији.

-Одлучан сам да се директно суочим са Кимом Џонгом Уном, без икаквих предуслова - рекао је Кишида на скупу о овом питању у Токију, пренио је лист "Маиничи шимбун".

Новинске агенције Никеи и Кјодо објавиле су сличне извјештаје.

Пјонгјанг је 2002. године признао да је прије неколико деценија киднаповао 13 јапанских држављана. Петорица отетих и њихове породице касније су се вратили у Јапан, а за остале је објављено да су умрли.

Међутим, Токио вјерује да је отето 17 Јапанаца и наставља да истражује судбину оних који се нису вратили, преносе локални медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана