Градоначелник Бијељине:Цијенити пожртвованост здравствених радника

ГС
Градоначелник Бијељине:Цијенити пожртвованост здравствених радника

БИЈЕЉИНА - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић упутио је честитку медицинским радницима поводом Свјетског дана здравља и пожелио им да буду успјешни у борби против вируса корона и против свих болести.

- Ванредне околности, попут тренутне епидемије, прилика су да се увјеримо колики је значај медицинских радника за цијелу заједницу, али и да схватимо колика је опасност којој се излажу да би заштитили становништво од болести - наводи се у поруци градоначелника љекарима, медицинским сестрама, техничарима и осталима који раде у здравственом систему.

Уз захвалност медицинским радницима, Мићић је пожелио да у свему што раде буду успјешни, не само у борби против вируса корона, него и против свих болести.

- У ситуацији када опасни вирус угрожава друштво, свако од нас, по природи ствари, прво мисли на своје ближње и на себе, а ви сте на првој линији одбране и бринете о здрављу свих људи, па тек онда о свом и здрављу своје породице - навео је он.

Градоначелник Бијељине је све суграђане позвао да цијене пожртвованост и имају разумијевања за тешкоће са којим се сусрећу медицински радници.

- Нека ово буде још једно подсјећање да поступамо по упутствима која они дају за понашање у епидемији. На тај начин најбоље помажемо и себи да останемо здрави, као и љекарима да се лакше изборе са овом опасношћу - оцијенио је Мићић.

Градоначелник Бијељине је поручио да ће Семберија побиједити и у овој борби против епидемије вируса корона.

- До тада, будимо одговорни – останимо код куће - навео је Мићић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана