Граде нови дом петочланој породици из Лепенице

Д. Ј.
Граде нови дом петочланој породици из Лепенице

Србац - Социјално угрожена породица Богољуба Вујановића из Доње Лепенице уселиће се ускоро у нову кућу захваљујући помоћи комшија из села.

Пријатељи нису остали нијеми на тешку судбину ове петочлане породице у којој живи троје дјеце, од којих једно има теже здравствене проблеме.

- Организовали смо се и почели изградњу нове куће која ће бити знатно већа од старе и неусловне. Протеклог викенда смо прекрили кров, а сада слиједи унутрашње опремање и малтерисање, набавка столарије и увођење струје и воде - рекао је предсједник Савјета мјесне заједнице Лепеница Мирољуб Николић. Помоћ су пружили и мјештани из Лепенице који живе и раде у иностранству, а за грађевинске радове углавном су ангажовани мајстори из села. Богољуб Вујановић неизмјерно је захвалан добрим људима који му помажу.

- Тешко живимо јер је запослена само супруга, а треба прехранити дјецу. Дирнуо нас је гест наших комшија који ће нам помоћи да се уселимо у кућу до зиме и тако ријешимо барем једну од многих брига - рекао је Богољуб.

Сви који су у могућности да се прикључе акцији могу то учинити уплатом донације на жиро-рачун који је отворен у Сбербанци на број: 567 353 033 189 1709.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана