Дому за старе заштитна у Приједору опрема и дезинфекцијски материјал

Срна
Дому за старе заштитна у Приједору опрема и дезинфекцијски материјал

БАЊАЛУКА - Адико банка је обезбиједила вриједну донацију санитетског материјала и дезинфекционих средстава за Дом за старија лица Приједор, у низу активности које је реализовала са циљем ублажавања посљедица епидемије вируса корона, саопштено је из ове банке.

У саопштењу је наведено да су представници Адико банке уручили донацију која је, између осталог, садржавала заштитна одијела, заштитне маске, те средства за дезинфекцију простора.

Шеф пословнице Адико банке у Приједору Љиљана Лазић рекла је да су за Дом за старија лица у овом граду обезбиједили средства која су запослени у тој установи навели као најпотребнија у епидемиолошким условима.

"Надамо се да ће се установе овог типа што успјешније изборити са овим вирусом, а да ће наши старији суграђани што прије слободно наставити са својим редовним активностима", истакла је Лазићева.

Лазићева је нагласила да је примопредаја донације извршена без контакта запосленика банке са штићеницима центра, како то налажу и одлуке надлежних.

Дректор Дома за старија лица Приједор Бојан Бецнер рекао је да се ова установа труди да своје штићенике заштити од вањских утицаја колико год је то могуће.

"Ова донација помоћи ће нам у реализацији наших редовних активности у овој ванредној ситуацији. Захвални смо Аддико банци за заиста вриједну донацију, као и бригу за нашим најстаријим грађанима", истакао је Бецнер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана