Додик: Све што је посљедњих година урађено у Шипову има предзнак СНСД-а

Срна
Додик: Све што је посљедњих година урађено у Шипову има предзнак СНСД-а

ШИПОВО - Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је да су године биле потребне да се друштвени живот врати у Шипово послије окупације хрватске и муслиманске војске, те да све што је посљедњих година ту урађено има предзнак активности и воље људи СНСД-а.

Додик је послије данашњег састанка са кандидатом СНСД-а за начелника општине Миланом Ковачем и са кандидатима за одборнике истакао да очекује да ће у Шипову имати апсолутну подршку бирачког тијела.

- Увијек је развој локалних заједница ове величине зависио од тога на који начин и колико ће бити иновативни, креативни и енергични локални политички људи који имају идеје и знају шта хоће. Овдје смо срели оне који знају шта хоће и зато није изостала ни владина помоћ - рекао је Додик новинарима.

Он је нагласио да СНСД креира политику и у Шипову и на нивоу Републике, те да би било најбоље да се та синергија очува и у будућем периоду јер се показује као најбоља.

Ковач је истакао да се СНСД у Шипову омасовљава, те да су данас организовали и пријем за стотињак нових чланова СНСД-а.
- Направили смо солидне услове за живот и омогућили смо мањи одлив становништва. Шипово је сваки дан пуније и све што је овдје урађено посљедњих година носи печат СНСД-а - рекао је Ковач.

Кандидат за одборника СНСД-а Милан Плавшић тврди да ова странка има убједљиво најбољу листу.
Сматрам да једино кандидати СНСД-а имају легитимитет да траже подршку бирача јер гласа се да би се помогло комплетном становништву, а не само особи за коју се гласа ", оцијенио је Плавшић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана