Додик: Свако окупљање добро за анализу

Срна
Foto: Срна

ЧЕЛИНАЦ - Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да је свако опкупљање чланова ове странке прилика да се анализира стање јер је ово водећа партија на нивоу Републике Српске и у многим општинама.

"У Бањалуци имамо појачани ниво одговорности у вези са управљањем градском скупштином и важним пројектима. Ништа се у Бањалуци не може десити без сагласности и базичних одлука Скупштине града у којој СНСД предводи већину", истакао је Додик, који је у Млинској ријеци код Челница присуствовао дружењу чланова СНСД-а.

Додик је навео да су на једном мјесту људи који носе активност СНСД-а годинама и истакао да је на дружење дошао да им захвали за напор и рад који су уложили у настојањима да ојачају и очувају снагу СНСД-а.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да је осим дружења у организацији овог одбора планиран и радни састанак са предсједником странке Милорадом Додиком.

"Наш циљ је да наставимо изградњу Бањалуке и Републике Српске и као државотворна и најважнија партија да сачувамо нашу организацију. Свакодневно нам долазе нови чланови, посебно млади јер је пред њима будућност. Данас ћемо сачинити план за побољшање живота у Бањалуци јер од како СНСД није на власти у овом граду, он је пропао. Контунирано се осјети се слаб квалитет живота, незадовољство људи, град је прљав и запуштен, а `плива` у парама јер буџет града никад није био већи", навео је он.

Предсједник Општинског одбора Челинац Владо Глигорић рекао је да овај одбор и Градски одбор СНСД-а Бањалука континуирано унапређују сарадњу.

"Циљ је да повежемо и наше заједничке политичке циљеве и развој обје локалне заједнице у најбољем свјетлу, а политике СНСД-а то гарантују", рекао је Глигорић, који је функционер СНСД-а, и истакао да се заједничким снагама и приоритетима дефинише повезивање и развој градова и општина у Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана