Додик подржао обнову Парохијског дома у Трнову

Срна
Foto: Твитер

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да је веома срећан што је имао прилику да подржи обнову Парохијског дома у Трнову који је од велике важности за ову општину.

"У ту сврху издвојено је 45.000 КМ, а за допринос и подршку свештеник Његослав Јелисић уручио ми је захвалницу", објављено је на "Инстаграм" налогу српског члана Предсједништва БиХ. 

За припреме шампионке Саре Ћирковић биће обезбијеђено 20.000 КМ

 Додик је такође данас у Источном Сарајеву угостио европску шампионку у боксу Сару Ћирковић и тренера Мирка Ждралу, који су својим сјајним резултатима у репрезентацији Србије учинили Републику Српску бескрајно поносним.

"Разговарали смо о њиховим припремама за наредна такмичења и искористио сам прилику да дам пуну подршку за све што им је потребно у даљем раду. За Сарине припреме биће обезбијеђено 20.000 КМ, а у наредном периоду институције Српске ће обезбиједити и средства за изградњу сале у Зворнику", нагласио је Додик.

Он је изразио жељу да спортисти у Републици Српској имају добре услове за рад како би и даље могли да остварују врхунске резултате на престижним такмичењима.

"Моја жеља је да сала у Зворнику носи Сарино име у знак захвалности за њен изузетан успјех", рекао је Додик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана