Ђурђевић: Градоначелник у шетњи, Бијељинци препуштени сами себи

Срна
Ђурђевић: Градоначелник у шетњи, Бијељинци препуштени сами себи

БИЈЕЉИНА- Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић већ двије године није именовао шефа цивилне заштите у граду и он је сада у шетњи, а грађани су препуштени сами себи, упозорио је данас предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић.

-Градоначелник је у шетњи и други надлежни су с њим у шетњи. Није било никога од њих да притекну у помоћ грађанима који су у невољи - рекао је Ђурђевић за Срну.

Он је од јутрос у обиласку терена у Семберији гдје су бујичне воде након обилних падавина синоћ заплавиле нека домаћинства и усјеве.

Ђурђевић је рекао да су потопљена нека домаћинства и доста најплодније земље, а очекују се и нове падавине.

Током дана он је посјетио Ново Насеље Јања, Глоговац, Модран и Пучиле.

Ђурђевић је апеловао да се надлежни у Бијељини што хитније ставе у функцију помоћи народу у отклањању ових проблема и да се у што краћем року формира комисија за процјену штете.

-Требало би да кроз ребаланс буџета обезбиједимо нека средстава, да помогнемо људима који су угрожени - оцијенио је предсједник Скупштине града.

И Скупштина града јуче је у саопштењу указала да градоначелник Петровић и његови људи тумарају Републиком Српском “попут трагикомичних ликова Радоја Домановића” и не раде оно због чега су им грађани Бијељине указали повјерење и подршку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана