Дјечак пронашао пун новчаник и вратио га трудници

ГС
Дјечак пронашао пун новчаник и вратио га трудници

ТРЕБИЊЕ - Тринаестогодишњи Игор Спаић из Требиња прије неколико дана нашао је новчаник са већом сумом новца и вратио га власници, трудници која се након неколико дана породила.

- Био сам са татом у куповини. Када смо завршили, поред врата од нашег аутомобила видио сам новчаник. Отворили смо га и нашли личну карту. Жена која је изгубила новчаник је рођака мог друга. Назвали смо њега да јој јави и да се договоримо гдје ћемо се наћи - прича Игор.

Овај скромни дјечак додаје да у ниједном моменту није размишљао да узме новац, иако га је било доста, јер зна да не може бити срећан од туђег.

- Било ми је тешко што сам морао узети и оно што ме жена частила, али она је била толико навалила да нисам имао начина да одбијем. Још сам срећнији што сам нашао новчаник труднице која је убрзо на свијет донијела бебу - каже Игор за портал "Српска Инфо".

Игор и његов пријатељ, рођак жене која је прије неколико дана изгубила новчаник, раније су, такође нашли новчаник са новцем и вратили га власнику.

Овај дјечак је и успјешан млади фудбалер, а каже да се нада да ће једног дана, кад буде зарађивао свој новац, ако га, случајно, изгуби, бити неко ко ће му га вратити, јер добро се добрим враћа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана