Дјечак из Тузле писао Дједа Мразу, а захваљујући поштару жеља ће му бити испуњена

ГС
Foto: Фејсбук

Поштар из Тузле у сандучићу намијењеном за прикупљање поште пронашао је занимљиво писмо које је дјечак упутио Дједа Мразу.

Његова новогодишња жеља ће бити испуњена захваљујући првенствено поштару, али и осталим људима који су показали емпатију.

Наиме, тузлански поштар Исмет Јашаревић приликом пражњења једног од поштанских сандучића јуче је пронашао занимљиво писмо дјечка који је писао Дједа Мразу. Својим емпатичним нагоном поштар је одлучио фотографију писма поставити на свом профилу на друштвеној мрежи Фејсбук.

"Данас (јуче, оп.а.) док сам празнио сандуче на Сјењаку поред Пословнице ЈП БХ Поште сам позитивно изненађен материјалом који сам затекао у истом и начином како су то ова двојица дјечака одрадила. Ако неко познаје ову двојицу малишана волио бих да их обрадујем аутом на батерије", написао је Јашаревић.

Његова објава уз приложену фотографију са садржајем писма веома брзо је постала вирална, а Јашаревићу су се путем коментара јавили бројни грађани који су такође изразили жељу да малишанима Џенану и Кенану купе аутомобил са даљинским управљачем.

Како је даље видљиво кроз коментаре, малишани су пронађени и добиће поклон који су и тражили од Дједа Мраза, јављаа Klix.ba

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана