Челинац: Штампарија "Дизајн" донирала заштитне визире Дому здравља

Срна
Челинац: Штампарија "Дизајн" донирала заштитне визире Дому здравља

ЧЕЛИНАЦ - Штампарија "Дизајн" власника Душка Пејаковића из Челинца донирала је стотину заштитних визира Дому здравља "Свети Врачеви".

Директор челиначког Дома здравља Драшко Купрешак захвалио је на вриједном поклону и нагласио да запослени у овој установи улажу максималне напоре како би заштитили здравље свих грађана.

"У недостатку заштитне опреме свака помоћ је више него добродошла, а Пејаковић је показао овим гестом да му је здравље Челинчана на првом мјесту у вријеме епидемије вируса корона", истакао је Купрешак.

Штампарија "Дизајн" се ставила на располагање Дому здравља и у наредном периоду за сваку врсту помоћи коју могу да пруже.

У сарадњи са Институтом за јавно здравство Републике Српске извршено је тестирање 11 особа које су биле у најприснијем контакту са новозараженим са подручја општине Челинац.

"Налази тестова су показали да су сви тестирани негативни на вирус корона и без симптома, што је релаксирајућа информација, али и даље апелујемо да се поштују све препоруке надлежних у смислу поштовања кућне изолације и изолације у карантину", поручили су из челиначког Дома здравља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана