Амбициозни планови предузећа “Град” Бијељина: Планиране четири сајамске манифестације

Љ. А.
Амбициозни планови предузећа “Град” Бијељина: Планиране четири сајамске манифестације

БИЈЕЉИНА - Бијељинско предузеће “Град” у овој години има амбициозне планове, а у плану је организација четири сајамске манифестације, уз подршку ресорних министарстава Српске и БиХ те града.

- У фебруару смо планирали манифестацију “Семберза”, “Пантелински вашар” у августу, “Интерагро” у септембру те “Митровдански вашар” у новембру. Популарни сајам “Интерагро” биће организован јубиларни, 20. пут, а сви ови сајмови пријављени су у регистар манифестација БиХ који објављује Спољнотрговинска комора БиХ - изјавио је директор АД “Град” Бранислав Влачо. Он је истакао да ће први пут простору агротржног центра 11. и 12. фебруара бити одржана “Семберза”, продајна и научна стручна изложба сјеменског материјала, средстава за заштиту биља те репроматеријала за пољопривреду, пчеларство и кућне љубимце.

- Већ постоји интересовање излагача, како из Републике Српске и БиХ, тако и из земаља у региону - навео је Влачо.

Према његовим ријечима стечени су услови и за асфалтирање простора иза агротржног центра, а за закупце тезги снижене су цијене по категоријама.

- На овај начин биће створени бољи услови за одржавање сајмова који су планирани на том дијелу, а са клијентима смо се договорили да буду разврстани у три категорије, по положају на којем се налазе њихови штандови. Снизили смо им цијене по основу првог, другог и трећег нивоа и тиме им омогућили да испуњавају све обавезе по уговорима - рекао је Влачо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана