ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 05.03.2020. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 05.03.2020. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 05.03.2020. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

*****************

ЈУ ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ “ПОЛЕТАРАЦ” СРЕБРЕНИЦА

    расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника  на одређено вријеме

 

 

 Директор Јавне установе Дјечији вртић” Полетарац” Сребреница расписује јавни конкурс за пријем радника на одређено вријеме од 12 мјесеци у ЈУ Дјечији вртић “Полетарац” Сребреница, како слиједи:

 

1. Васпитач .................................................................. два извршиоца

2. Сарадник за васпитача .......................................... један извршилац 

 

 

II Опис послова

Опис послова утврђен је унутрашњом организацијом и систематизацијом радних мјеста ЈУ Дјечији вртић “Полетарац” Сребреница.

 

III Статус

Пријем радника на одређено вријеме на 12 мјесеци

Васпитач

Медицински техничар смјер физиотерапеут

 

 

IV Општи услови:

1. да је кандидат држављанин БиХ, односно РС,

2. да је старији од 18 година,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора,

5. да се против кандидата не води кривични поступак,

6. да се на кандидата не односе одредбе члана IX став 1. Устава БиХ.

 

V  Посебни услови:

 

За радно мјесто под редним бројем 1:

 

- Школска спрема: I циклус ( 180 - 240 ECTS бодова) предшколског образовања и васпитања.

- Радно искуство у раду са дјецом предшколског узраста

- Потврда о радном искуству.

 

За радно мјесто под редним бројем 2:

 

- Школска спрема: средња стручна спрема IV степен, медицински техничар смјер физиотерапеут,

- Радно искуство са дјецом предшколског узраста и дјецом са посебним потребама,

- Потврда о радном искуству.

 

VI  Потребна документа

 

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни приложити  доказе о испуњавању општих и посебних услова како слиједи:

 

За позицију под редним бројем 1:

1. биографију,

2. овјерену фотокопију личне карте

3. увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци)

4. диплому о завршеној стручној спреми

5. увјерење о положеном стручном испиту за рад у управи

6. доказ о радном искуству у струци (увјерење/потврда/рјешење и др,)

7. увјерење да се против кандидата не води кривични поступак ( не старије од три мјесеца)

8. Љекарско увјерење односно доказ о општој здравственој способности доставиће изабрани кандидат по завршетку конкурсне процедуре.

Наведену документацију кандидати достављају као оригинал или као овјерену фотокопију.

 

За позицију под редним бројем 2:

1. биографију,

2. овјерену фотокопију личне карте

3. увјерење о држављанству( не старије од 6 мјесеци),

4. диплому о завршеној стручној спреми,

5. доказ о радном искуству (увјерење/ потврда/рјешење и др)

6. увјерење да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од 6 мјесеци)

7. Љекарско увјерење односно доказ о општој здравственој способности доставиће изабрани кандидат по завршетку конкурсне процедуре.

         Наведену документацију кандидати достављају као оригинал или као овјерену фотокопију.

 

 

         Са свим кандидатима који испуњавају услове из конкурса биће обављен интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени.

 

 

VII Рок за подношење пријава

Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања конкурса у дневном гласилу те на огласној табли установе.

Рок за подношење пријава рачуна се од задње објаве.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање. Пријаве се могу доставити лично или путем поште, на адресу: ЈУ Дјечији вртић “Полетарац” Сребреница, Ул. Маршала Тита бб, са назнаком: Пријава на конкурс за пријем на одређено вријеме на 12 мјесеци.

***

ОПШТИНА ВЛАСЕНИЦА

          Након увида у јавни конкурс број 02-123-4/19 од 18.2.2020. године, објављен у дневним новинама “Глас Српске” 26.2.2020. године уочена је грешка начињена приликом куцања текста, те се врши

 

ИСПРАВКА  ЈАВНОГ КОНКУРСА

 

У  тачки И јавног конкурса ријеч “осам” исправља се у ријеч “једанаест”.

 

 

  У осталим тачкама јавни конкурс остаје непромијењен.

***

 

 ЈУ СШЦ “ПЕТАР КОЧИЋ” ЗВОРНИК

 

 расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за  пријем у радни однос радника за попуну упражњеног радног мјеста:

 

1. Наставник математике, 1 извршилац, лице без радног искуства - приправник, 13  часова, на одређено вријеме, до краја школске године.

(Занимање: професор математике, дипломирани математичар, професор математике и физике, професор математике и информатике, дипломирани математичар-информатичар.)

 

Услови конкурса:

 

Сви кандидати морају испуњавати како опште услове предвиђене Законом о раду (“Службени гласник Републике Српске”, бр.1/16), тако и посебне услове у складу са чланом 104. Закона о средњем образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 41/18), Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим стручним и средњим техничким школама (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 29/12, 80/14 и 83/15) Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у гимназији (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 34/15 и 83/15) и захтјевима јавног конкурса.

 

Уз потписану пријаву на конкурс, са адресом пребивалишта, бројем телефона и кратком биографијом, кандидат је дужан доставити документацију о испуњавању општих услова конкурса и то:          

          1)  увјерење о држављанству,

          2)  извод из матичне књиге рођених,

          3)  љекарско увјерење  накнадно доставља кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа (не старије од 6 мјесеци),

          4)   да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава. Увјерење о неосуђиваности за изабраног школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.    

           5) увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце. Увјерење о подацима из посебног регистра за изабраног школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.    

          6) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Ово увјерење кандидат доставља уз пријаву на конкурс.

           7) доказ да лице није одрадило приправнички стаж у струци (овјерена копија радне књижице, увјерење издато од Завода за запошљавање и сл.);

 

Кандидат је дужан доставити и документацију којом доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање.

         

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању  са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2) увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета

3) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена; Уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити документа из овог става конкурса, просјечна оцјена може се доказати и овјереном фотокопијом индекса

4) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење;

 

Уколико се ради о кандидату из категорије члана породице погинулог борца, ратног војног инвалида и борца Одбрамбено-отаџбинског рата, кандидат је дужан доставити и документацију за одређивање предности у случају да два или више кандидата имају једнак број бодова и то:

 

1)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

2)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

3)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије борца.

 

Тестирање  и интервју ће се одржати у просторијама школе дана 19.3.2020. године у 10  часова за кандидате који испуњавају услове конкурса и који су доставили потпуне и благовремене пријаве.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе.       

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико кандидат не приступи заказаном писменом тесту и интервјуу, сматраће се да је одустао од конкурса.

 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

 

Пријаве са потребном документацијом слати поштом на адресу: ЈУ Средњошколски центар “Петар Кочић” Зворник, Вука Караџића 69, 75 400 Зворник, са назнаком “ЗА КОНКУРС”.

 

Све копије докумената треба да буду овјерене и неће се враћати кандидатима. Непотпуне и неблаговремене  пријаве неће се узети у разматрање.

***

   

ЈУ ОШ “АЛЕКСА ЈАКШИЋ” МИЛИЋИ

расписује

 

КОНКУРС

 

 

На  неодређено вријеме

1. Педагог школе ........................................................... 1 извршилац (приправник)

Кандидат  треба да испуњава  опште услове предвиђене Законом о раду  (“Службени гласник Републике Српске”, број: 1/16), Услове прописане Законом о основном образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске”, 44/17, 31/18, 84/19) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник Републике Српске”, број: 77/09, 86/10 и  25/14), Правилника о процедури пријема,  критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи (“Службени гласник РС”, број: 74/18 и 26/19).  

          Општи  и посебни услови које кандидат  треба да испуњавају су:

1. да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, што доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. да је  радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности злостављања дјеце, трговине људима, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,  злоупотребе опојних средстава,

5. Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуално злостављање и искоришћавање дјеце,

6.  Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

(2)  Увјерење из става 1. тачка 4 и 5. овог члана за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем прије заснивања радног односа.

 

 

 

Посебни услови:

Уз пријаву  (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, за пријем у радни однос  потребно је доставити поред документације напријед наведене и сљедеће:

1) Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области.

2) Додатак  дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи  не постоје подаци  о просјеку оцјена,

3) Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

4) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

5) Увјерење општинског/ градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

6) Увјерење општинског/ градског органа/ управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

7)  Увјерење општинског / градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије бораца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве  кандидата неће се узимати у разматрање.

Тестирање и интервју кандидата ће се обавити 16.3.2020. године у 11 часова у просторијама школе. Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласној табли школе, а кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Конкурс остаје отворен  осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу  ЈУ Основна школа “Алекса Јакшић” Милићи, Ул. Јована Ј. Змаја број 3.  а ближе информације могу се добити на телефон 056/ 745-400.

          Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

***

УСЗ Центар за специјалистичке социјалне услуге

“ЗА МАЈКУ И ДИЈЕТЕ”

Старог Вујадина 53

78 000 БАЊАЛУКА

 

расписује:

 

КОНКУРС

за попуну радних мјеста:

 

 

1) Дипломирани дефектолог  – 1  извршилац;

 Услови: Завршен факултет, искуство је пожељно, не и обавезно.

 

2) Дипломирани логопед – 1 извршилац;

Услови: Завршен факултет, искуство је пожељно, не и обавезно.

 

Конкурс је отворен до 12.3.2020. Пријаве слати путем електронске поште [email protected] .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана