ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 02.10.2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 02.10.2019. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 02.10.2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

***

ЈУ ОШ “ВУК КАРАЏИЋ” ВЛАСЕНИЦА

расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Наставник математике, 12 часова .................................................................. 1 извршилац на одређено вријеме до 31.8.2020. године, лице без искуства – приправник.

2. Наставник историје, 6 часова ......................................................................... 1 извршилац на одређено вријеме до 31.8.2020. године, лице са радним искуством и положеним стручним испитом.

3. Наставник разредне наставе, пуна норма ................................................... 1 извршилац на одређено вријеме  до повратка радника са породиљског боловања, лице са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

За наведена радна мјеста поред општих услова утврђених Законом којим се утврђују радни односи и посебних услова прописаних у члану 104. став 1. Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18), кандидати треба да испуњавају услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника и стручних сарадника у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15).

 

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18) испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме. Право учешћа на конкурс имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18).

 

Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са чланом 115. став 5.  Закона о основном  васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18) и одредбама Правилника о процедури пријема и критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 74/18 и 26/19) које нису у супротности са Законом о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18).

 (1) Општи услови које кандидат треба да испуњава:

1) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које  прилаже само изабрани кандидат након извршеног

избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5) Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавање дјеце,

6) Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

(2) Увјерење из тачке 4) и 5)  за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

 

- Уз потписану пријаву кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос, поред општих услова, кандидат доставља документацију о испуњености посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним правилником:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3. Увјерење о положеном стручном испиту ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом,

4. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

5. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје  подаци о просјеку оцјена,

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

7. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца,

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве односно који испуњавају услове конкурса  обавиће се дана, 16.10.2019. године (сриједа), у  9 часова у просторијама школе.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове поставити на огласну таблу школе, а по могућности и на интернет страницу школе.

Кандидат се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако  се не појави на тестирању и интервјуу, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Конкурс остаје отворен  осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу ЈУ  Основна школа “Вук Караџић” Власеница, Светосавска 30, 75440 Власеница. 

***

ЈУ ТЕХНИЧКИ ШКОЛСКИ ЦЕНТАР ЗВОРНИК

 

 расписује се

КОНКУРС

за пријем у радни однос

 

1. Наставник математике - приправник, 1 извршилац, 18 часова, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године.

2. Наставник математике - приправник, 1 извршилац, 3 часа, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године.

3. Наставник наставног предмета машине и операције – приправник, 1 извршилац, 4 часа, на одређено време, до 31.8.2020. године

 

Општи  услови  које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс су:

• Да је држављанин Републике Српске или БиХ, што се доказује увјерењем о држављанству.

• Да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте.

• Да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци, и прилаже га само изабрани кандидат, прије заснивања радног односа.

• Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава, које увјерење школа прибавља по службеној дужности за изабраног кандидата.

• Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце, које увјерење школа прибавља по службеној дужности за изабраног кандидата.

• Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Поред општих услова кандидати су дужни да доставе сљедећа документа:

• Доказ о одговарајућем степену и врсти стручне спреме у четворогодишњем трајању, са најмање остварених  240 ECTS бодова, и то:

 За радно мјесто под бројем 1 и 2:

1. Професор математике

2. Дипломирани математичар

3. Професор математике и информатике

4. Професор математике и рачунарства

5. Дипломирани математичар и информатичар

6. Професор математике и физике

              За радно место под бројем 3:

1. Дипломирани инжењер технологије (сви одсјеци осим текстилног)

 

• Доказ о просјечној оцјени током студирања.

• Уверење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета.

• Уверење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење.

• Увјерење надлежног органа управе о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске.

• Увјерење надлежног органа управе о утврђеном статусу борца Одбрамбено– отаџбинског рата Републике Српске.

• Увјерење надлежног органа управе о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске.

 

Кандидати достављају оверене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса  ће бити обављено дана, 16.10.2019. године, са почетком у 8 сати у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласној табли школе као и на интернет страници школе, најкасније три дана пре заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати који се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Рок за пријављивање кандидата је 8 дана, од дана објављивања конкурса у дневном листу “Глас Српске”.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Пријаву са потребним документима слати на адресу:

ЈУ Технички школски центар Зворник, Каракај 486А, 75400 Зворник, са напоменом “за конкурс”

Све остале информације везане за конкурс кандидати могу добити путем телефона 056/260-899.

***

ЈУ СШЦ “МИЛУТИН МИЛАНКОВИЋ”

МИЛИЋИ

 

 расписује

 

 

КОНКУРС

за пријем радника на одређено вријеме

 

 

1. Наставник информатике (апликативни програми и веб дизајн)  1  извршилац    8 часова седмично на одређено вријеме до 31.8.2020. године.

 

2. Наставник музичке културе  1 извршилац  1 час седмично на одређено вријеме до 31.8.2020. године.

 

                                                                                                                                           

Уз пријаву на конкурс са кратком биографијом, потписаном од стране кандидата, кандидати су дужни приложити документацију којом доказују да испуњавају опште и посебне услове конкурса, као и документацију на основу које се врши бодовање и то :

 

Општи услови :

 

 а) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине - доказује се увјерењем о држављанству,

 б) да је пунољетан, доказује се изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

 в) да  је радно способан што се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само  изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

 г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављање дјетета, полног и другог насиља над дјететом или  малољетним лицем.

 Увјерење о неосуђиваности  за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања  радног односа.

 

 Посебни услови - приложити:

 

  1.                                                                                                                                                     

Под  1. Завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање 240 ECTS  и стручним звањем: професор информатике, дипломирани инжењер рачунарства и информатике, професор математике и информатике, дипломирани инжењер електротехнике, смјер рачунарства и информатике.

 приложити: овјерену фотокопију дипломе или увјерења о завршеном студију

 

Под  2. Завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање 240 ECTS- и стручним звањем: дипломирани музички умјетник, дипломирани композитор, дипломирани музичар, академски музичар, дипломирани музиколог, дипломирани етно-музиколог.

 

 приложити: овјерену фотокопију дипломе или увјерења о завршеном студију

 

2.  једна година радног искуства у струци у школи: увјерење издато од ранијег послодавца из кога се тачно види које је послове обављао,

 

3. положен стручни испит за рад у настави: увјерење о положеном стручном испиту,

 

Поред документације, којом доказују да испуњавају опште и посебне услове из конкурса кандидати достављају и документацију, коју посједују, за бодовање и то :

   

1) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

 

2) увјерење издато од  Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

 

3) увјерење општинског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

 

4) Уколико се на конкурс не пријави нико од кандидата са радним искуством и положеним стручним испитом може се примити и приправник.

 

Интервју и тестирање кандидата ће се обавити 14.10.2019. у 9 часова, са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене и потписане пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

 

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирање или интервју, сматраће се да су одустали од  пријаве на конкурс.

 Кандидати  су дужни доставити овјерене копије свих докумената, пошто се исте               не враћају кандидатима.

 

 Рок за достављање пријава је 8 дана од дана објављивања конкурса.

 Пријаве слати на адресу:

 

 ЈУ Средњошколски центар “Милутин Миланковић”, Николе Тесле 34                                                                                        

 75446 Милићи                                                                                                                                                        

***

 

ЈУ ОШ “ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ”,

ЧЕЛОПЕК

 

 доноси

ОДЛУКУ

о поништењу огласа

 

 

 

Поништава се оглас за пријем радника 1175/19 од 23.8.2019. године, објављен у “Гласу Српске” 28.8.2019. године, због грешке у процедури пријема радника.

         

 

Образложење

 

Због грешке у процедури пријема радника, јер није поступљено онако како је то прописано одредбама члана 8. став 2. тачка 1. и става 3. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи (“Сл. гласник РС”, 74/18 и 26/19), одлучено је као у изреци одлуке.

***

 

ЈУ ОШ “НИКОЛА ТЕСЛА” ПИЛИЦА

 

расписује:

 

КОНКУРС

за упражњена радна мјеста

 

1. Наставник или професор разредне наставе у по Локањ, ВШС или ВСС, на одређено вријеме до повратка радника с боловања, са искуством, положен стручни испит  – 1 извршилац

2. Наставник ликовне културе, ВШС или ВСС, на одређено радно вријеме до повратка радника с неплаћеног одсуства, са искуством, положен стручни испит, 9 часова – 1 извршилац

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

 

(1) Општи услови које кандидат треба да испуњава:

1) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених или  копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и

4) увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце,

5) увјерење да против њега није покретан кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицима, што се доказује увјерењем  које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

(2)  Уз потписану пријаву, поред наведеног, кандидат је дужан доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање, и то:

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у одређеној области  или еквивалент, односно одговарајућа стручна спрема у складу са чланом 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник РС” број, 77/09. 86/10, 25/14, 76/15),

- Право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, број 44/17 и 31/18), и одредбама Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи (“Сл. гласник РС” бр. 74/18).

2) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања, или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

3) увјерење о положеном стручном испиту,

4) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

5) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца за кандидате

6) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

7) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

8) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Дана, 15.10.2019. године, у 10 часова у просторијама ЈУ Основне школе “Никола Тесла”, Пилица, обавиће се тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно, који испуњавају услове конкурса. Кандидат ако се на појави на тестирању и интервју, сматра ће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве достављати лично или путем поште на адресу: ЈУ Основна школа “Никола Тесла”  Пилица, 75412. са назнаком Пријава на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања путем Завода за запошљавање у Зворнику и “Гласу Српске”.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, школа поставља на огласној табли школе, најкасније 3 дана прије заказаног тестирања и интервја.

***

ЈУ ОШ “АЛЕКСА ЈАКШИЋ” МИЛИЋИ

расписује

КОНКУРС:

 

На одређено бријеме

1. Наставник разредне наставе ...................... 1 извршилац

(са искуством и положеним стручним испитом  до повратка радника са функције),

2. Наставник разредне наставе ....................... 1 извршилац

(приправник Централна школа до повратка раднице са породиљског боловања),

3. Наставник разредне наставе ........................ 1 извршилац (приправник ПО Дервента до повратка раднице са боловања),

4. Наставник разредне наставе ........................ 1 извршилац (приправник ПО Скугрићи до повратка раднице са боловања),

Кандидат  треба да испуњава  опште услове предвиђене Законом о раду  (“Службени гласник Републике Српске”, број: 1/16), Услове прописане Законом о основном образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске”, 44/17, 31/18) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник Републике Српске” број: 77/09, 86/10 и  25/14), Правилника о процедури и критеријумима  пријема радника у радни однос у основној школи (“Службени гласник РС”, број: 74/18 и 26/19).  

          Општи  и посебни услови које кандидат  треба да испуњавају су:

1. да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, што доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. да је  радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности злостављања дјеце, трговине људима, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,  злоупотребе опојних средстава , за кандидата који буде изабран школа ће тражити службеним путем,

5. Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуално злостављање и искориштавање дјеце,

6.  Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

(2)  Увјерење из става 1. тачка 4 и 5. овог члана за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем прије заснивања радног односа.

Посебни услови:

Уз пријаву  (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, за пријем у радни однос  потребно је доставити поред документације напријед наведене и сљедеће:

1. Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области.

2. Додатак  дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи  не постоје подаци  о просјеку оцјена,

3. Увјерење  о положеном стручном испиту и радном стажу издато од ранијег послодавца ( за радно мјесто под редним бројем 1),

4. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

5. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

6. Увјерење општинског/ градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

7. Увјерење општинског/ градског органа/ управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

8.  Увјерење општинског / градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије бораца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве  кандидата неће се узимати у разматрање.

Тестирање и интервју кандидата ће се обавити 14.10.2019. године у 11 часова у просторијама школе. Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласној табли школе, а кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Конкурс остаје отворен  осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу  ЈУ Основна школа “Алекса Јакшић” Милићи, улица Јована Ј. Змаја број 3.  а ближе информације могу се добити на телефон 056/745-400.

          Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

***      

ЈУ ОСНОВНА МУЗИЧКА ШКОЛА

“ВОЈИН КОМАДИНА”

ЗВОРНИК

 расписује:

 

КОНКУРС

за пријем радника са радним искуством и положеним стручним испитом у радни однос

 

1. Наставник гитаре 1 извршилац, (на одређено вријеме до краја наставне године ) 22 часа са звањем:

  а) дипломирани музичар - гитариста,

  б) дипломирани музички извођач или педагог, са претходно завршеном средњом музичком школом, образовни профил: музички извођач - гитариста.

За пријем радника у радни однос, приправник  

 2. Наставник виолине 1 извршилац приправник, годину дана (до истека приправничког стажа) 24 часа са звањем:

а) дипломирани музичар - виолиниста,

б) дипломирани музички извођач или педагог, са претходно завршеном средњом музичком школом, образовни профил: музички извођач - виолиниста

 

Општи услови које кандидат треба да испуњава су:

 

1) да је држављанин Републике Српске и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5) увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,к

6) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

 

Уз потписану пријаву и документацију о испуњавању општих услова кандидати треба да доставе  документацију којом се доказује испуњеност посебних услова, и  документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним овим правилником.

 

Посебни услови:

 

1) овјерена  фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма,  у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања, или увјерење високошколске  установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

3 ) увјерење  издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

4) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством,

5) увјерење општинско-градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

6) увјерење општинско-градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату ратног војног инвалида,

7) увјерења о положеном стручном испиту, ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

Интервју и тестирање са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се дана, 16.10.2019. године,  у 10  часова,  у просторијама ЈУ ОМШ “Војин Комадина” Зворник.

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих тражених докумената, и те копије неће бити враћене кандидатима.

 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама “Глас Српске”.

 

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса  поставити на огласну таблу школе најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Ако се не појави на тестирању и интервју сматра се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Пријаве са наведеном документацијом доставити на адресу: Јавна установа Основна музичка школа “Војин Комадина” ул. Свети Сава број 71/А,  75400  Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана