ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 01.12.2021. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 01.12.2021. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 01.12.2021. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

****

****

Компанија „Боксит” а.д. Милићи

 у Сектору „Рударство”

 расписује:

 

О Г Л А С

                               за пријем у радни однос на одређено вријеме

1.  Радник у Подземној експлоатацији .............................. 10 извршилаца (са или без радног искуства)

2.  Аутоелектричар  .............................................................. 2 извршиоца (са или без радног искуства)

3.  Аутомеханичар ................................................................ 2 извршиоца (са или без радног искуства)

          За извршиоце под редним бројем 1. уколико посједују квалификације плата је између 1.600,00 КМ и 1.900,00 КМ за осмочасовно радно вријеме, а у зависности од радног мјеста.

          За лица, која немају квалификације, организована је обука у трајању од 3 мјесеца, а за које вријеме се нуди плата у износу од 70% од плате предвиђене за радно мјесто лица са квалификацијом.

          За извршиоце под редним бројем 2. и 3. плата по договору.

Оглас остаје отворен до попуне радних мјеста.

          Пријаве слати на адресу:

Компанија “Боксит” а.д. Милићи, Трг рудара  бр. 1

75446  Милићи, или путем е- маил: [email protected]

          Контакт телефон: 056/745-470

***

Општина Милићи

р а с п и с у ј е

Ј А В Н И   К О Н К У Р С

                        за пријем у радни однос на одређено вријеме у Општинску управу Општине Милићи

 I - У Општинску управу Општине Милићи прима се у радни однос на одређено вријеме, ради замјене одсутног службеника до његовог повратка:

  1. Стручни сарадник за писарницу

Радно мјесто седме категорије, другог звања. 

 II - Опис посла

  1. Опис посла за радно мјесто стручни сарадник за писарницу, утврђен је у члану 12. тачка 1.5. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Општинске управе Општине Милићи („Службени гласник општине Милићи”, број 4/17, 7/17, 8/17, 3/18, 3/19 и 10/19).

III-  Општи услови

У радни однос може се примити лице под сљедећим општим условима:

   1. да је држављанин Републике Српске, односно Босне и Херцеговине;

   2. да је старији од 18 година;

   3. да има општу здравствену способност;

   4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци       или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи;

   5. да није отпуштен из органа управе, као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу

       власти у Босни и Херцеговини, три године прије објављивања конкурса и

   6. да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност  која је неспојива са дужношћу

службеника у општинској управи, у складу са чл. од 43. до 47. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе („Службени гласник Републике Српске”, број 97/16).

IV-  Посебни услови

  1. Средња стручна спрема у четворогодишњем трајању, друштвеног смјера,положен стручни испит за рад у управи, најмање једна година радног искуства у траженом степену образовања

V -  Потребна докумената

Пријава за учешће на јавном конкурсу подноси се на прописаном обрасцу Пријава на јавни конкурс,    који је доступан на интернет страници Министарства управе и локалне самоуправе, као и на интернет страници Општине Милићи, а може се преузети и у Шалтер сали Општинске управе Општине Милићи.

Уз пријаву кандидати прилажу доказе о испуњавању општих и посебних услова.

Као доказ о испуњавању општих услова, кандидат прилаже фото-копију увјерења о држављанству Републике Српске, односно Босне и Херцеговине, а изјаве да кандидат:

1) није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом – члан IX став 1. Устава БиХ,

2) није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

3) није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини, три године прије објављивања конкурса и

4) да не постоји неспојивост у складу са чл. од 43. до 47. Закона саставни су дио пријаве на јавни конкурс.

Доказ о општој здравственој способности доставља само изабрани кандидат.

Као доказ о испуњавању посебних услова, кандидат прилаже фото-копије:

  • дипломе о завршеној стручној спреми;
  • исправе којом се доказује радно искуство у струци (потврда, рјешење или други акт из којег се види на којим пословима, са којом стручном спремом и у којем периоду је стечено радно искуство);
  • увјерења о положеном стручном испиту за рад у управи, односно изјаве којом се кандидат обавезује да ће у року од шест мјесеци положити стручни испит, уколико буде запослен или рјешења о ослобађању од обавезе полагања стручног испита за рад у управи, у складу са Уредбом о стручном испиту за рад у управи Републике Српске („Службени гласник Републике Српске”, бр.68/11, 85/11 и 7/15);

  

VI - Поступак избора

Са свим кандидатима који испуњавају опште и посебне услове, конкурсна Комисија ће обавити интервју, а о мјесту и времену одржавања интервјуа, кандидати ће бити обавијештени путем поште  и путем интернет странице Општине Милићи.

Прворангирани кандидат, по приједлогу Комисије, дужан је да у року од седам дана од дана пријема обавјештења Комисије, достави доказе о испуњавању општих и посебних услова, у оригиналу или овјереној фото-копији, овјерену изјаву о испуњености услова из поглавља III, тачке 4, 5. и 6. Конкурса, као и доказ о општој здравственој способности.

VII -  Рок за подношење пријава и објављивање Конкурса

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања Јавног конкурса.

Јавни конкурс ће бити објављен у „Службеном гласнику Републике Српске”, у дневном листу „Глас Српске” и на интернет страници Општине Милићи.

У случају да Конкурс не буде објављен истовремено, рок за подношење пријаве рачунаће се од 

дана последњег објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

Документација приложена уз пријаву неће се враћати кандидатима.

Особа задужена за давање додатних обавјештења о Јавном конкурсу је Слађана Тодоровић, самостални стручни сарадник за управљање људским ресурсима и приступ информацијама, контакт телефон бр. 056/745-281.  

Пријаве са потребном документацијом могу се доставити  лично у Шалтер сали Општинске управе Општине Милићи или путем поште, на адресу: Општинска управа Општине Милићи, Јована Дучића бр. 2, 75 446 Милићи, са назнаком: Пријава на Јавни конкурс за попуњавање упражњеног радног мјеста у Општинској управи Општине Милићи.

***

Основне школе  „Коста Тодоровић”

Скелани

 расписује

 Ј А В Н И      К О Н К У Р С

за пријем у радни однос

  1. Наставник енглеског језика, 14 часова редовне наставе, на неодређено вријеме, лице са радним искуством и положеним стручним испитом, 1 извршилац;

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

          Поред општих услова прописаних Законом о раду („Службени гласник Републике Српске” број 1/16 и 66/18), кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске” број 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 и 63/20) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник Републике Српске” број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15). Пријем кандидата ће се вршити у складу са Правилником о процедури  пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републике Српске” број 74/18 и 26/19).

           Право учешћа имају и лица која су, по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске” број 44/17,31/18 , 84/19, 35/20 и 63/20), испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме. Право учешћа имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске” број 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 и 63/20).

         Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са чланом 115. став 5. Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске” број 44/17,31/18,84/19,35/20 и 63/20) и одредбама Правилником о процедури  пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републике Српске” број 74/18 и 26/19) које нису у супротности са Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске” број 44/17, 31/18,84/19,35/20  63/20).

  Општи и посебни услови које кандидати треба да испуњавају:

  1. Да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, што се доказује увјерењем о држављанству;
  2. Да је пунољетан, што се доказује Изводом из матичне књиге рођених или овјереном фотокопијом личне карте;
  3. Да је радно способан за рад са ученицима, што се доказује љекарским увјерењем које не може бити стрије од шест мјесеци и прилаже кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа;
  4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем , злоупотребе опојних средстава, што се доказује Увјерењем о неосуђиваности које школа прибавља службеним путем за изабраног кандидата а прије заснивања радног односа;
  5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавање дјеце (школа прибавља службеним путем за изабраног кандидата а прије заснивања радног односа);
  6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.
  7. Да имају одговарајући ниво образовања - завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент, што се доказује дипломом  о стеченом стручном звању;

       Уз пријаву (потписану од стране кандидата) на конкурс са кратком биографијом и контакт телефоном, кандидат треба да достави сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност општих и посебних услова и на основу које се врши бодовање по прописаним критеријумима:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у одређеној области и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од три године или еквивалент;

2. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

3. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

4. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

5. Увјерење да се кандидат ослобађа полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи;

6. Увјерење о држављанству ( не старије од шест мјесеци);

7. Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

 8. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, које треба да садржи: врсту посла, степен стручне спреме и дужину оствареног радног стажа;

9. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

10. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

11. Увјерење општинског/градског органа управе за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

12. Увјерење општинског/градског органа управе за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

 13. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије борца;  

 Тестирање са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве односно који испуњавају услове конкурса обавиће се у просторијама школе дана 16.12.2021. године године у 13,15 часова, а након тога обавиће се интервју.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе а по могућности и на интернет страницу школе најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање  и интервју а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћане кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу „ Глас Српске “.

Кандидати пријаве достављају лично (у затвореној коверти)  или поштом на адресу: ЈУ Основна школа “Коста Тодоровић” Скелани 75436 Скелани, са назнаком  „Комисија за пријем радника”.

***

ЈУ Основна школа “Никола Тесла”

Пилица

расписује:

К О Н К У Р С

За следеће упражњено радно мјесто

 

  1. Професор – наставник разредне наставе  на неодређено вријеме у Подручно одјељење Баре,  положен стручни испит ......................................................... 1 извршилц

ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

(1) Општи услови које кандидат треба да испуњава:

1) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или  копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава, што се доказује увјерењем о неосуђиваности које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

5) да није уписан у Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце, што се доказује увјерењем из посебног регистра, које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа и

6) да није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, што се доказује увјерењем које доставља кандидат.

(2) Уз потписану пријаву, поред наведеног, кандидат је дужан доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републике Српске”, бр. 74/18 и 26/19), и то:

1)овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено

стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области, у складу са чланом 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник Републике Српске”, број: 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15),

-Право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске”, број: 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 и 63/20), испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме,

2)Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан

да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3)додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4)увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

5)увјерење о положеном стручном испиту,

6)увјерење о радном стажу код предходног послодавца за кандидате

7)увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

8)увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

9)увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

Дана, 14.12.2021. године у са почетком у 10,00 часова у просторијама ЈУ Основне школе „Никола Тесла” Пилица, обавиће се тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно, који испуњавају услове конкурса.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласној табли  школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се кандидат не појави на тестирању и интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве достављати лично или путем поште на адресу: ЈУ Основна школа „Никола Тесла” Пилица 75412.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Конкурс објавити у Гласу Српском 01.12.2021. године

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

***

ЈУ Центра за социјални рад Сребреница

 р а с п и с у ј е  :

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме

 у ЈУ Центар за социјални рад Сребреница

I-в.д. директор ЈУ Центар за социјални рад Сребреница расписује Јавни конкурс за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме и то :

  1. Домар .............. 1 извршилац

II-Опис послова

Опис послова утврђен је Правилником о унутрашњој  организацији послова и систематизацији радних мјеста ЈУ Центар за социјални рад Сребреница број: 01-014.4-3/18, 01-014.4-1/20, 01-014.4-1/21.

III-Трајање уговора

Уговор о раду се закључује на неодређено вријеме.

IV-Општи услови :

  • да је држављанин Републике Српске, односно Босне и Херцеговине
  • да је старији од 18 година
  • да има општу здравствену способност
  • да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова на траженом радном мјесту
  • да се против кандидата не води кривични поступак
  • да није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом (члан IX став 1. Устава БИХ)

V-Посебни услови :

  • Средња стручна спрема
  • Једна година радног искуства у траженом степену образовања

VI-Потребна документа

Уз пријаву на јавни конкурс кандидати прилажу оригинал или овјерене фото-копије сљедећих докумената и то :

- биографија

- увјерење о држављанству

- увјерење надлежног суда да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од 6 мјесеци )

- овјерена изјава да кандидат није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова на траженом радном мјесту

- овјерена изјава да кандидат није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом (члан IX став 1. Устава БИХ)

- доказ о завршеној школској спреми-овјерена копије дипломе, односно свједочанства о завршеној средњој школској спреми

-доказ о радном искуству у струци ( потврда, рјешење или други акт из којег се види на којим ппословима, са којом стручном спремом и у ком периоду је стечено радно искуство )

-доказ о општој здравственој способности-љекарско увјерење доставља само изабрани кандидат.

VII-Усмени интервју

Са свим кандидатима који буду испуњавали услове Комисија за избор  обавиће усмени интервју. О мјесту и времену одржавања интервјуа кандидати ће бити благовремено обавјештени.

VIII-Рок за подношење пријава

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања конкурса.

Пријава на Конкурс са потребним документима се може доставити лично или путем поште на адресу : ЈУ Центар за социјални рад Сребреница, улица Маршала Тита б.б. 75 430 Сребреница са назнаком : Пријава на Јавни конкурс. Документи приложени уз пријаву на конкурс неће се враћати кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Јавни конкурс ће бити објављен посредством ЈУ Завода за запошљавање-Биро Сребреница, у дневном листу „Глас Српске”, као и на огласној табли ЈУ Центра за социјални рад Сребреница.  Ако конкурс не буде објављен истовремено, рок ће се рачунати од дана посљедњег објављивања.

***

 ЈУ ОШ ,,Петар Кочић”

 Кравица

 расписује :

 

КОНКУРС

за попуну упражњених  радних  мјеста

        На одређено вријеме:

 

  • Секретар школе- дипломирани правник, лице са радним искуством,  до повратка радника са јавне функције , 1 извршилац

Кандидати треба да поред општих услова  предвиђених Законом о раду (,,Службени гласник Републике Српске” број 1/16 и 66/18),   испуњавају и  посебне услове  прописане чланом 115.   Закона  о основном васпитању и образовању ( ,,Службени гласник Републике Српске” број  44/17,31/18,84/19,35/20,53/20 и 63/20) и  Правилником  о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи (,,Службени  гласник Републике Српске”  број  74/18 и 26/19).

Право учешћа на конкурсу имају  и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу важећег Закона о основном васпитању и образовању (,,Службени гласник Републике Српске” број 44/17,31/18,84/19,35/20,53/20 и 63/20) , испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме у складу са чланом 104. Закона.

Пријем радника у радни однос  извршиће се у складу са чланом 115. став 5.  Закона о основном васпитању и образовању  (“Службени гласник Републике Српске “, број 44/17,31/18,84/19,35/20,53/20 и 63/20)  и члана 6.  Правилника о процедури  и критеријумима пријема  радника  у радни однос у основној школи  (“Службени гласник Републике Српске “, број 74/18 и 26/19) које нису у  супротности  са  Законом о основном васпитању и образовању  (“Службени Гласник Републике Српске “, бр. 44/17,31/18,84/19,35/20,53/20 и 63/20).

Општи услови које кандидат треба да испуњава :

а) Да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству;

б)  Да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте;

в) Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само  изабрани кандидат  након извршеног избора по конкурсу , а прије заснивања радног односа ;

г) Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанстава личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава. Увјерење  о неосуђиваности  школа  ће  прибавити  службеним путем, а прије заснивања радног односа.

д) Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце.Увјерење ће прибавити школа службеним путем, а прије заснивања радног односа.

ђ) да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над  дјететом и малољетним лицем, што се доказује увјерењем издатим од стране надлежног основног суда, а које кандидат прилаже уз пријаву на јавни конкурс.

Уз потписану пријаву  (са адресом , контакт телефоном, краћом биографијом  и списком докумената који се достављају) кандидата  који се пријављује на јавни конкурс  за пријем у радни однос , поред општих услова , кандидат доставља документацију о испуњености  посебних услова  и документацију на основу које се врши бодовање  по критеријумима прописаним правилником:

Кандидати  су дужни  доставити овјерене  копије  свих докумената  и те копије неће бити  враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата  на јавни конкурс  комисија  неће узети  у разматрање.

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса , а који су доставили благовремене и потпуне пријаве,обавиће се тестирање и интервју у просторијама школе у Кравици дана  16.12.2021. године (четвртак) у 10 часова

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса  поставити на огласну таблу школе најкасније три дана прије одржавања тестирања и интервјуа. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју , а ако се кандидат не појави на тестирању и интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

НАПОМЕНА: Кандидати су приликом доласка у школу дужни поштовати све мјере и препоруке  ЈЗУ Института за јавно здравство РС, а у циљу спречавања преношења вируса корона ,обавезна дезинфекција руку при уласку у школу ,поштовање физичке дистанце и обавезно ношење заштитне маске.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања у дневном листу  ,,Глас Српске”.

Пријаве са доказима  о испуњавању  услова  конкурса достављају се лично или поштом на адресу школе:   

ЈУ ОШ,,Петар Кочић” Кравица , Кравица бб, 75422 Кравица, са  назнаком ,,ПРИЈАВА НА  КОНКУРС” и назив радног мјеста на које кандидат конкурише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана