ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 25.09.2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 25.09.2019. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 25.09.2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

***

КАЗНЕНО-ПОПРАВНИ ЗАВОД

           ФОЧА

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем у радни однос

 

1. Помоћник директора за третман ................................................................................................          1 извршилац

2. Помоћник директора за здравствену службу ............................................................................ 1 извршилац

3. Интерни ревизор ..........................................................................................................................   1 извршилац

4. Виши стручни сарадник за рачуноводствене и трезорске послове буџета ............................ 1 извршилац

5. Виши стручни сарадник за књиговодствене послове ..............................................................     1 извршилац

6. Технички руководилац радних јединица у Привредно-инструкторској служби .................. 1 извршилац

7. Главни контролор производње, нормирац рада и материјала-инструктор ............................ 1 извршилац

8. Руковалац парних котлова-инструктор. .................................................................................... 1 извршилац

9. Полицајац са радним искуством .................................................................................................         1 извршилац

10. Приправник са ВСС (дипломирани правник) ............................................................................ 1 извршилац

      

I Општи услови које кандидати морају да испуњавају

1. Да је држављанин Републике Српске или БиХ,

2. Да је старији од 18 година,

3. Да има општу здравствену способност,

4. Да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у Установи,

5. Да није отпуштан из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије дана објављивања јавног конкурса,

6. Да се на њега не односи члан IX став 1. Устава Босне и Херцеговине

 

II Посебни услови

1) За радно мјесто под редним бројем 1. -  висока стручна спрема друштвеног смјера, најмање три године радног искуства у траженом степену образовања на пословима извршења кривичних санкција послије завршеног првог циклуса студија и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалентом, положен стручни испит из области извршења кривичних и прекршајних санкција.

2) За радно мјесто под редним бројем 2. - висока стручна спрема, завршен медицински факултет - звање доктор медицине, најмање једна година радног искуства у траженом степену образовања послије завршених интегрисаних студија са остварених најмање 360 ECTS или еквивалентом, положен стручни испит из области здравства и лиценца за обављање здравствене дјелатности.

3) За радно мјесто под редним бројем 3. - економски факултет или други факултет економског смјера, VII степен стручне спреме (четворогодишњи студиј или први циклус студија са 240 ECTS бодова), најмање три (3) године радног искуства у траженом степену стручне спреме, од чега двије (2) године на пословима интерне или екстерне ревизије, цертификат и лиценца за обављање послова интерне ревизије у јавном сектору и положен стручни испит за рад у републичким органима управе.  

4) За радно мјесто под редним бројем 4. - висока стручна спрема (дипломирани економиста), најмање једна година радног искуства након стицања високе стручне спреме, положен стручни испит у органима управе. Потребна лиценца рачуновође.

5) За радно мјесто под редним бројем 5. - висока стручна спрема (дипломирани економиста), најмање једна година радног искуства након стицања високе стручне спреме, положен стручни испит у органима управе.

6) За радно мјесто под редним бројем 6. - висока стручна спрема (шумарски факултет или други факултет техничког смјера), најмање двије године радног искуства након стицања високе стручне спреме, положен стручни испит из области извршења кривичних и прекршајних санкција или положен стручни испит у органима управе.

7) За радно мјесто под редним бројем 7. - В/ИВ степен стручне спреме (ВКВ столар или шумарски техничар), најмање шест мјесеци радног искуства након стицања тражене стручне спреме, положен стручни испит из области извршења кривичних и прекршајних санкција.

8) За радно мјесто под редним бројем 8. - В/ИВ/III степен стручне спреме, најмање шест мјесеци радног искуства након стицања тражене стручне спреме, положен стручни испит из области извршења кривичних и прекршајних санкција и стручни испит за руковаоца парних котлова.

9) За радно мјесто под редним бројем 9. - средња стручна спрема ИВ степен, најмање шест мјесеци радног искуства као припадник службе обезбјеђења у другим казнено поправним установама, полицији, судској полицији или војсци, да испуњава здравствене и психофизичке способности.

10) За радно мјесто под редним бројем 10. - висока стручна спрема или завршен први циклус школовања дипломског студија са 180 или 240 ECTS бодова, да нема остварен радни стаж од једне године или више након стицања високе стручне спреме.

 

III Потребна документа

Уз пријаву на конкурс са кратком биографијом (својеручно потписану, са назначеном адресом становања и контакт телефоном) кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова, оригинал или овјерену копију, и то:

- Извод из матичне књиге рођених,

- Увјерење о држављанству,

- Доказ да није осуђиван на за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или  кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у Установи

- Диплому о завршеној школској спреми,

- Доказ о радном искуству за радна мјеста под редним бројем 1-9,

- Доказ о положеном стручном испиту за радна мјеста под редним бројем 1-8,

- Овјерену копију радне књижице за радно мјесто под редним бројем 10. (насловна страна, као и странице са релевантним подацима: име и презиме, подаци о завршеној школи, стручној спреми, о запослењу, стажу)

- Овјерену изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије дана објављивања јавног конкурса

- Овјерену изјаву да се на њега не односи члан IX став 1. Устава Босне и Херцеговине

 

Изабрани кандидати су дужни, по завршетку изборне процедуре, доставити љекарско увјерење о општој здравственој способности, а уколико исти не доставе тражено увјерење, Комисија ће позвати сљедећег кандидата са ранг-листе да достави тражене доказе.

 

Провјеру психофизичких способности кандидата за радно мјесто под редним бројем 9. оцјењује Комисија коју именује директор Завода, а у складу са Упутством о критеријумима за провјеру психофизичких способности кандидата за пријем у Службу обезбјеђења (“Службени гласник Републике Српске”, број:62/19).

 

Рок за подношење пријава на конкурс је 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу “Глас Српске”.

 

Непотпуне, неуредне и неблаговремене пријаве, као и копије тражене документације које нису овјерене, неће се узимати у разматрање.

 

Са сваким кандидатом који буде испуњавао опште и посебне услове обавиће се интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени, на адресу или број телефона који су навели у пријави.

 

Пријаве са доказима могу се доставити лично или путем поште, на адресу: Казнено-поправни завод Фоча, Ул. Студентска бр.2, са назнаком “Пријава за конкурс”.

***

ЈУ ОШ “СВЕТИ  ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ” 

ТРЕБИЊЕ

 

 

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Водитељ продуженог боравка - 3 извршиоца на одређено вријеме до краја наставног процеса у школској 2019/20. години са најмање годину дана радног искуства и положеним стручним испитом;

2. Наставник физике – 10 часова у настави на одређено вријеме до 31.8.2020. године са најмање годину дана радног искуства  и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

- Уколико за наставника физике не буде пријављених кандидата са радним искуством и положеним стручним испитом, бодоваће се кандидати без искуства и положеног стручног испита за рад у васпитно-образовном процесу.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном образовању и васпитању.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим да ступања на снагу Закона о основном образовању и васпитању испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Кандидати су дужни да поред општих услова предвиђених Законом о раду (“Службени гласник Републике Српске”, број 1/16 и 66/18) испуњавају и услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, број 44/17 и 31/18), Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача  у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15), Правилником о начину организовања проширеног програма (“Службени гласник Републике Српске”, број 37/19) и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, број 74/18 и  26/19 ).

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 104. став (6) Закона о основном васпитању и образовању која су стекла радни стаж ван школе у трајању најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане овим законом.

Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон, кандидати достављају сљедећа документа:

1. Увјерење да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине,

2. Извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте, којом се доказује да је кандидат пунољетан,

3. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области (дипломе одговарајуће стручне спреме које нису издате у Босни и Херцеговини и Републици Србији  или на територији бивше СФРЈ до 6. априла 1992. године морају бити нострификоване),

4.   Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета ако кандидат у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета.

5.  Овјерену фотокопију Увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу.

6. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи.

7. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

8. Увјерење Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

9. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен:

-  на радном мјесту који одговара стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом,

- на радном мјесту у школи на другим пословима, а који одговарају стручној спреми која се тражи овим конкурсом,

- на радном мјесту ван васпитно-образовног рада, а који одговарају стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом.

Из увјерења треба јасно да се види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме.

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије  борца,

12. Љекарско увјерење не старије од шест мјесеци о психичкој и физичкој способности за рад са дјецом  доставиће кандидати који буду изабрани,

13. Увјерење да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела из члана 105. став (1) Закона о основном  васпитању и образовању (Школа ће службеним путем тражити за кандидате који буду изабрани, а прије заснивања радног односа).

14. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце (Школа ће службеним путем тражити за кандидате који буду изабрани, а прије заснивања радног односа).

15. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

-  Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене.

- Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, тестирање и интервју, обавиће се дана, 11.10.2019. године, по сљедећем распореду: водитељ продуженог боравка са почетком у 8 (тест) и 9 (интервју), физика са почетком у 10 (тест) и 11 (интервју), у ЈУ ОШ “Свети Василије Острошки” Требиње.

- Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе.

- Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

 

Пријаве слати на адресу:

ЈУ ОШ “Свети Василије Острошки”, Горичка бр. 19, 89101 Требиње.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

***

 

ЈУ СШЦ  “ПЕРО СЛИЈЕПЧЕВИЋ”

 ГАЦКО

                                                   

КОНКУРС

за пријем радника

 

1.  Професор географије ......1 извршилац (14 часова седмично), одређено вријеме до

     повратка  радника са функције , а најдуже до 31.8.2020. године.

     Радно искуство  у занимању траженим конкурсом - 1 год. дана и положен стручни

     испит  за рад у образовно-васпитном  процесу.

 

Услови: Поред општих услова предвиђених Законом о раду (“Службени гласник Републике Српске” бр: 1/16 и  66/18) кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104. Закона о средњем образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске”, бр: 41/2018) ; Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама (“Службени гласник Републике Српске”, бр: 29/12; 80/14 и 83/16) и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у гимназији (“Службени гласник Републике Српске”; бр: 34/15 и 83/15).

Процедура пријема наставника биће обављена у складу са одредбама Правилника о  критеријумима и процедури пријема радника у радни однос у средњој школи.                      (“Службени гласник Републике Српске”, бр: 24/19) .

Уз пријаву  (са кратком биографијом, адресом и бројем телефона, пријава мора бити потписана)  на конкурс кандидати су дужни да доставе сљедећа документа:

 

- За испуњеност општих услова:

 

1. Извод из матичне књиге рођених или копију личне карте;

2. Увјерење о држављанству;

3. Љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима,

Љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима кандидат ће доставити након што буде изабран по конкурсу, а прије заснивања радног односа.  Љекарско увјерење не може бити старије од шест (6) мјесеци.

4. Увјерење да кандидат није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, злоупотребе опојних средстава, службене дужности, трговине људима, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

5. Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце.

Увјерења под тачком 4. и 5. за изабраног кандидата по конкурсу школа ће прибавити од надлежног органа  службеним путем , а прије заснивања радног односа.

6. Увјерење да против кандидата - учесника конкурса није покренут кривични поступак  за дјела учињена против достојанства личности, морала, злоупотребе опојних средстава, службене дужности, трговине људима, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

 

-  За испуњеност посебних услова:

 

1. Диплому о завршеном високом образовању у трајању од 4 године (240 ECTS бодова) у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент. Дипломе стечене послије 6. априла 1992. године ван БиХ и Републике Србије требају бити нострификоване;

2. Увјерење о просјечној оцјени током студирања или додатак дипломи, које издаје високошколска установа ( уколико просјек није уписан у дипломи);

3. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у образовно-васпитном процесу ;

4. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита  или да је положио разлику дијела испита у складу са правилником којим се регулише полагање стручног испита;

5. Увјерење или потврду о времену проведеном на евиденцији незапослених лица (након стицања стручне спреме тражене конкурсом), коју издаје Завод за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен;

6. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца из којег се јасно види врста посла које је кандидат обављао, степен стручне спреме и дужина  радног стажа по врстама посла, Уколико је кандидат  радио са непуним  радним временом то радно вријеме   прерачунати у пуно .

7. Увјерење органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Отаџбинско-одбрамбеног рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

8. Увјерење органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца ;

9. Увјерење органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

 

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању (“Службени гласник Републике Српске” бр: 41/18) испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

 

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће истакнут на огласној табли

школе три дана прије заказаног термина за тестирање и интервју.

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса, а који су доставили потпуне и

благовремене пријаве, обавиће се интервју и тестирање. Интервју и тестирање

обавиће се у просторијама школе дана, 8.10.2019. године, са почетком у 13 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју и тестирање, а уколико се не појаве у заказано вријеме сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати прилажу овјерене фотокопије докумената и  исте им се неће враћати након завршене процедуре по конкурсу.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања .

Пријаве на конкурс са неопходним документима могу се доставити у року остављеном конкурсом лично у секретаријат школе или поштом на адресу:

ЈУ  Средњошколски центар “Перо Слијепчевић” Гацко, ул. Солунских добровољаца број 24. Гацко.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

***                                                                                               

 

ЈУ ОШ  “ВЕСЕЛИН  МАСЛЕША”

 ФОЧА

 

 

КОНКУРС

за попуну слободних радних мјеста за школску 2019/2020. годину

 

 

1. Наставник музичке културе  -  на неодређено вријеме,  1 извршилац на пуно радно вријеме,  са радним искуством, положен стручни испит;

2. Наставник хемије    - на одређено вријеме, од дана пријема  до 31.8.2020. године,                                                        1 извршилац на 4  часа  редовне наставе,  приправник;

3. Дефектолог - на одређено вријеме, од дана пријема до повратка радника са породиљског одсуства,   1 извршилац на пуно радно вријеме, са радним искуством, положен стручни испит;

 

Пријављени кандидати треба да, осим услова утврђених Законом о раду, а у  складу са   чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању, имају:

- за радна мјеста под тачком 1. и 2.

       а)  завршен први циклус студијског програма за слободно радно мјесто и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од  три године или еквивалент;

       б)  положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу (кандидати који конкуришу на  радно мјесто под тачком 1.);

       в) љекарско увјерење, од надлежне здравствене установе, о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима.

- за радно  мјесто под тачком 3.

       а)  завршен први циклус студијског програма за слободно радно мјесто и остварених најмање 240 ECTS бодова у трајању од  четири године или еквивалент;

       б)  положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу;

       в) љекарско увјерење, од надлежне здравствене установе, о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима.

Изузетно, на упражњено радно мјесто школа може ангажовати лице које је стекло радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњава остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

          Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су, по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, број 44/17 и 31/18), испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

          Рад у школи не може обављати лице које је правоснажном пресудом осуђивано за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, злоупотребе опојних средстава, службене дужности, полног интегритета,  злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. 

          Кандидати треба да испуњавају и услове прописане Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник Републике Српске”, број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15).

Уз пријаву на конкурс (са биографијом), потписану од стране кандидата који се пријављује, кандидати   обавезно  достављају овјерене фотокопије докумената, којима доказују испуњеност општих и посебних услова, и то:

1. Увјерења о држављанству;

2. Извода из МК рођених или личне карте;

3. Дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области  (диплома мора бити призната уколико није стечена на територији СФРЈ до 6. априла 1992. године, БиХ и Републици Србији);

4. Увјерења о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, (које је дужан доставити кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета);

5. Увјерења о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

6. Увјерења да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи;

7. Љекарског увјерења о психофизичкој и здравственој способности за рад са ученицима које не може бити старије од шест (6) мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након завршеног избора  по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

8. Увјерења  да  против кандидата није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

9. Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава и увјерење о  подацима из  посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце,  за изабраног кандидата, школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

        У пријави на конкурс кандидати обавезно треба да наведу тачне адресе становања и бројеве контакт телефона (по могућности бројеве мобилних телефона).

       У складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за  пријем у радни однос и начину бодовања кандидата  у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, број 74/18 и 26/19) биће вршено бодовање кандидата, по већ  утврђеним критеријумима.

        Кандидати треба да доставе и овјерене фотокопије документације на основу које се врши бодовање, и то:

1. За просјечну оцјену током студирања -  документ у форми додатка дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или у форми увјерења високошколске установе о просјеку оцјена током студирања;

2. За вријеме проведено на евиденцији незапослених лица -  документ у форми увјерења издатог од Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен (рачуна се укупно вријеме  чекања на посао у стручној спреми и профилу  затраженим  конкурсом, закључно са даном издавања увјерења о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење);

3. За дужину радног стажа – документ  у форми увјерења о радном стажу, издатог од ранијег послодавца, које садржи податке из којих се јасно види:

              - врста посла;

              -  степен стручне спреме и

              - дужина оствареног радног стажа по врстама посла.

*** Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласну таблу  школе.

*** Тестирање и интервју са кандидатима, који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у просторијама школе:

-        10.10.2019. године, тестирање са почетком у 10 часова,

-        10.10.2019. године,  интервју са почетком у 13 часова.

 

*** Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, па ако се не појаве на истим, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 

*** Уколико два или више кандидата, након бодовања, остваре исти број бодова, рангирање ће се извршити по прописаним приоритетима и школа ће од тих кандидата, уколико буде потребно, тражити и додатну документацију, а у складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за  пријем у радни однос и начину бодовања кандидата  у основној школи.

*** Конкурс  остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

 Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

 Документација послата уз пријаву на конкурс се не враћа.

             Пријаве на конкурс доставити на адресу школе, Карађорђева 68а, 73300 Фоча, препоручено или директно у школу.

  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана