ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 20.11.2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 20.11.2019. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 20.11.2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

***

SWISSLION Индустрија алата а.д.

Требиње

 

КОНКУРС

за пријем у радни однос

 

 

I Радна мјеста

Производни радник – металостругар, металобрусач, металоглодач, оператер на CNC машинама(м/ж) .......................................................  20 радника

 

II Услови:

• Тражена занимања - Металска струка: машински техничар оператер за CNC машине, металостругар, металобрусач, металоглодач, аутомеханичар, бравар или друга одговарајућа средњошколска занимања,

• Да је држављанин БиХ

III Кратак опис послова:

• Производни радник на механичкој обради - рад на CNC и конвенционалним машинама (стругови, глодалице, брусилице)

• Рад на пословима производног радника

• Оспособљавање на локацијама производног погона СЛ ИАТ-а

IV  Уз пријаву је потребно приложити документацију:

• Кратка биографија, адреса и контакт телефон

V  Са кандидатима који испуњавају услове обавиће се разговор (интервју).

• О датуму, времену и мјесту разговора пријављени кандидати ће бити обавијештени накнадно.

Рок за доставу пријава је 15 дана од дана објављивања.

 

VI  Пријаве доставити лично у просторије Предузећа или на адресу:

SWISSLION Индустрија алата а.д.

Требиње

Никшићки пут 20

89101 Требиње

***

ЈУ ОШ "ВУК КАРАЏИЋ" 

ТРЕБИЊЕ

 

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

 

1. Водитељ у продуженом боравку – 1 извршилац   - на одређено вријеме                                                      (до краја наставног процеса у школској 2019/20 години);

 

- Потребно је да сви кандидати имају радно искуство и положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу.

 

 

 

- Уколико за поменута радна мјеста не буде пријављених кандидата са радним искуством и положеним стручним испитом, бодоваће се кандидати без искуства и положеног стручног испита за рад у васпитно-образовном процесу.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном образовању и васпитању.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим да ступања на снагу Закона о основном образовању и васпитању испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Кандидати су дужни да поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске" број 1/16) испуњавају и услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске" број 44/17), Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача  у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број 77/09 и 86/10) , Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број 74/18, 26/19 ) и Правилником о начину организовања проширеног програма ("Сл. гл. РС", 37/19 ).

Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон, кандидати достављају сљедећа документа:

1. Увјерење да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине,

2. Извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте, којом се доказује да је кандидат пунољетан,

3. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у одређеној области и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент (дипломе одговарајуће стручне спреме које нису издате у Босни и Херцеговини и Републици Србији  или на територији бивше СФРЈ до 6. априла 1992. године морају бити нострификоване),

4.   Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета ако кандидат у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета.

5.  Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу.

6. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

7. Увјерење Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

8. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен:

-  на радном мјесту који одговара стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом,

- на радном мјесту у школи на другим пословима, а који одговарају стручној спреми која се тражи овим конкурсом,

- на радном мјесту ван васпитно-образовног рада, а који одговарају стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом.

Из увјерења треба јасно да се види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме.

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије  борца,

- Љекарско увјерење (о психичкој и физичкој способности за рад са дјецом)  доставиће кандидати који буду изабрани,

- Увјерење да није правоснажном пресудом осуђиван за кривична дјела из члана 105. Став 5. Закона о основном образовању и васпитању (Школа ће службеним путем тражити за кандидате који буду изабрани, а прије заснивања радног односа).

-  Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене.

- Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, тестирање и интервју, обавиће се дана, 3.12.2019. године, са почетком у 10 часова , у ЈУ ОШ "Вук Караџић" Требиње.

- Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе.

- Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појави на тестирању и интервјуу, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

 

Пријаве слати на адресу:

 ЈУ ОШ "Вук Караџић", Милоша Црњанског бр. 4 Требиње.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

***

ЈУ "СВЕТИ САВА"

 БИЛЕЋА

 

 

КОНКУРС

за попуну упражњених радних  мјеста

1. Наставник енглеског језика – 1 извршилац  на 10 часова седмично са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме до повратка радника са функције в.д. директора школе, а најдаље до 31.8.2020. године.

2. Наставник француског језика – 1 извршилац на 2 часа седмично са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме  до 31.8.2020. године.

Поред  општих услова прописаних Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске", број: 1/16 и 66/18) и чланом 5. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи ("Службени гласник Републике Српске", број: 74/18 и 26/19), кандидати треба да испуњавају и услове прописане чланом 104. и 105.  Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број: 44/17, 31/18 и 84/19) и чланом 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске", број: 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15).

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број: 44/17, 31/18 и 84/19) која су стека радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане овим законом.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу  Закона  о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС", број: 44/17, 31/18 и 84/19) испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

 Општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1) да је држављанин Републике Српске или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична  дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5) увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце,

6) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење  из тачке  4. и 5.  за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву (на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон) и документацију  којом доказује испуњеност општих услова, потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање  кандидата:

 

1) овјерену фотокопију  дипломе о завршеном првом  циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области (дипломе одговарајуће стручне спреме које нису стечене  у БиХ  и Републици Србији или на територији бивше СФРЈ до 6. априла 1992. године, морају бити нострификоване),

2) увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3) увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

4) увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

5) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

 

7) увјерење о радном стажу/ радном искуству   издато од ранијег послодавца  код којег је кандидат био запослен:  

 - на радном мјесту које одговара стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом,

- на радном мјесту у школи на другим пословнима, а који одговарају стручној спреми која се тражи овим конкурсом,

- на радном мјесту ван васпитно-образовног рада, а који одговарају стручној спреми која се тражи овим конкурсом.

Из увјерења треба јасно да се види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме.

8) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9) увјерење  општинског/градског органа  надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

10) увјерење општинског/градског органа  надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђивању статуса борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријем кандидата у радни однос извршиће се у складу са Законом о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС", број: 44/17, 31/18 и 84/19)  и Правилником о процедури пријема,  критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи ("Службени гласник Републике Српске", број: 74/18 и 26/19).

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се 5.12.2019. године, тестирање у 13 часова, а интервју у 14 часова у просторијама школе.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, поставити на огласну таблу школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати који испуњавају услове конкурса  неће  се посебно позивати на тестирање и  интервју, а уколико се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Школа ће писаним путем обавијестити све кандидате о извршеном избору кандидата по конкурсу.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

Пријаве  слати на адресу: ЈУ Основна школа "Свети Сава" Билећа, Херцеговачких устаника бб. 89 230 Билећа.

***

ЈУ ОШ "ЊЕГОШ"

БЕРКОВИЋИ

 

 

КОНКУРС

                        

 за попуну упражњеног радног мјеста

 

 

1. Наставник разредне наставе  или дипломирани педагог - Водитељ продуженог боравка, 1 извршилац (пуно радно вријеме), са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме до краја наставног процеса школске 2019/2020. године.

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос                                              

Кандидати  су  дужни  да  поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске", број 1/16 и 66/18) испуњавају и услове предвиђене  Законом о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број  44/17, 31/18 и 84/19), Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи ("Службени гласник Републике Српске", број 77/09,  86/10, 25/14 и 76/15 ),  Правилником о процедури пријема, критеријумима  за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи  ("Службени гласник Републике Српске", број: 74/18 и 26/19) и Правилником о начину организовања проширеног програма ("Службени гласник Републике Српске", број: 37/19).                                                                                                                        Право учешћа  на конкурс  имају и лица која су по прописима  важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број  44/17, 31/18 и 84/19), испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.                                                                                                       Право учешћа на конкурс  имају и лица која су стекла радни стаж  ван школе  у трајању од најмање годину дана у струци  уколико испуњавају остале услове прописане  Законом   о основном васпитању и образовању.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена  адреса и контакт телефон кандидати достављају сљедећа документа:

1. Увјерење да је држављанин Републике Српске  и Босне и Херцеговине,                                                                 2. Извод из матичне књиге рођених , којим  се доказује да је кандидат пунољетан,                                                                  3. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма  у одређеној области и остварених најмање 180 ECTS бодова у трајању од три године  или еквивалент (дипломе одговарајуће стручне спреме  које нису  издате у БиХ и Републици Србији или на територији бивше СФРЈ до 6. априла 1992. године морају бити нострификоване),                                                                                                      4. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,                                                    5. Додатак дипломи, који садржи податке  о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена ,                                                                                                      

6. Увјерење издато од  Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. Увјерење о радном стажу издато од  ранијег послодавца код којег је кандидат био запослен:                                                                                                                              

- на радном мјесту у васпитно-образовној установи које одговара стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом  на који се кандидат пријављује,                                                                                                                           - на радном мјесту у школи на другим пословима, а који одговарају стручној спреми која се тражи овим конкурсом,                                                                                                                                                                                       - на радном мјесту ван васпитно-образовне установе, а који одговарају стручној спреми и профилу који се тражи овим конкурсом.                                                                                                                                                             Из увјерења треба јасно да се види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана  породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,                                                                                                                           10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

- Љекарско увјерење које не може бити старије од шест мјесеци (о психофизичкој способности за рад са ученицима) доставиће кандидат који буде изабран, а прије заснивања радног односа.

- Увјерење да кандидат није осуђиван правоснажном пресудом  за кривична дјела из члана 105. став 1. Закона о основном васпитању и образовању (Школа ће службеним путем тражити за кандидата који буде изабран, а прије заснивања радног односа).

- Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се 4.12.2019. године, тестирање  у 12 часова, а интервју у 13 часова у просторијама школе.

- Кандидати који испуњавају услове  неће се посебно позивати на  тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и  интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.                     

- Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе.

- Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.                                                                                                     

Пријаве слати на адресу : Јавна установа  Основна Школа  "Његош" Берковићи , Берковићи бб, 88 363 Берковићи                                                                                                                                                                       Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.                             

***

"ЉБИЉЕ"ДОО

ЉУБИЊЕ 

                      

 

КОНКУРС

за пријем на позицију

 

 

1.   Административно-комерцијалног референта - 1 извршилац (сједиште у Љубињу)

  

 

Услови за административно-комерцијалног референта:

 

• Минимум средња стручна спрема без обзира на усмјерење( ССС, ВС, ВСС)

• Пожељно радно искуство на истим или сличним пословима.

• Познавање рада на рачунару – MS office пакет

• Пол - женски

 

Начин аплицирања на радно мјесто:

 

- Пријаву са биографијом која садржи основне податке о кандидату послати на мејл  [email protected] или путем поште на адресу:

 "Љбиље"д.о.о. Љубиње,Црногорски пут бб, Љубиње.

• Пријаве могу слати сви заинтересовани  кандидати са територије Босне и Херцеговине.

• На разговор биће позвани само кандидати који уђу у ужи избор.

• Конкурс је отворен до попуњавања радних  мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана