ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 30.11.2022. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 30.11.2022. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 30.11.2022. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода  www.zzzrs.net   или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

***

***

 

ОКРУЖНИ ПРИВРЕДНИ СУД У ПРИЈЕДОРУ

На основу одредбе члана 48., 76. и 77. Закона о судовима Републике Српске („Службени гласник Републике Српске", бр. 37/12, 44/15 и 100/17), те Сагласности Министарства правде Републике Српске, број 08.020/120-2334/22 од 08.11.2022. године, предсједник суда расписује:

 

Јавни конкурс за попуну радног мјеста у Окружном привредном суду у Приједору

 

 

1. Опис радног мјеста

 

1.1 Стручни сарадник - 1 (један) извршилац

 

Радни однос се заснива на неодређено вријеме.

 

Опис послова: поступа и врши послове у складу са одредбама Закона о судовима Републике Српске, помаже судији у проучавању и припремању предмета за расправе, проучава правна питања, судску праксу и правну литературу у вези са радом на појединим предметима из надлежности суда, ради на изради нацрта судских одлука, по овлаштењу и под надзором и упутствима судија врши стручне послове које му повјери судија, обавља друге послове у складу са законом.

 

1.2. Судијски приправник/волонтер - 2 (два) извршиоца

 

За наведено радно мјесто се закључује уговор о стручном оспособљавању ради обављања приправничког стажа за период најдуже до двије године.

 

Опис послова: судијски приправник/волонтер обавља приправничку праксу у суду према програму оспособљавања приправника и под надзором предсједника или секретара суда; присуствује едукацији која се одвија у складу са програмом почетне обуке, коју утврђује Центар за едукацију судија и тужилаца Републике Српске; води дневник рада у који свакодневно уноси податке о пословима и реферату на којем је радио; израђује нацрте рјешења и других одлука у судским поступцима под надзором судије; обавља и друге послове по наредби предсједника и секретара суда.

 

2. Општи и посебни услови за пријем у радни однос

 

2.1. Општи услови које кандидати морају испуњавати:

          - да је држављанин РС или БиХ,

          - да је старији од 18 година,

          - да има општу здравствену способност,

         - да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у републичком органу управе,

         - да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било ком нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објављивања конкурса.

 

2.2. Посебни услови које кандидати морају испуњавати:

 

           За радно мјесто под редним бројем 1.1.:

 

         - VII степен стручне спреме, дипломирани правник, положен правосудни испит, познавање рада на рачунару.

 

           За радно мјесто под редним бројем 1.2.:

 

            - VII степен стручне спреме, дипломирани правник.

 

3. Потребни документи

 

Уз пријаву на конкурс, кандидати су дужни да доставе доказе о испуњавању општих и посебних услова за пријем у радни однос, и то оригинал или фото-копије сљедећих докумената:

          - личне карте или пасоша,

          - дипломе о завршеној стручној спреми,

          - увјерења о положеном правосудном испиту (за радно мјесто под редним     бројем 1.1)

 

Испуњеност других услова наведених у конкурсу, кандидати доказују изјавом која је саставни дио пријаве на конкурс.

 

Изабрани кандидат дужан је да, у року од 7 дана од објављивања резултата конкурса на огласној табли суда, достави оригинале или овјерене фото-копије сљедећих докумената: увјерења о држављанству РС или БиХ, увјерења о општој здравственој способности, дипломе о траженој стручној спреми, увјерења о положеном правосудном испиту (за радно мјесто под редним бројем 1.1).

 

За изабраног кандидата, суд ће, по службеној дужности, прибавити увјерење о неосуђиваности.

 

4. Пријава на конкурс

 

Пријаву на конкурс кандидати могу преузети лично на писарници Окружног привредног суда у Приједору или на интернет страници Окружног привредног суда у Приједору https://okprivsud-prijedor.pravosudje.ba/.

 

5. Рок и начин подношења пријаве на конкурс

 

Пријаве на конкурс са доказима о испуњавању општих и посебних услова и обавезном назнаком „ЗА КОНКУРС" се могу доставити лично на писарницу Окружног привредног суда у Приједору или путем поште, на адресу:

 

Окружни привредни суд у Приједору

Ул. Занатска бр. 20

79 102 Приједор

 

Рок за достављање пријаве је 15 (петнаест дана) од дана објављивања јавног конкурса у дневним новинама „Глас Српске".

 

Непотпуне, неразумљиве и неблаговремене пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из конкурса, одбациће се.

 

Прије доношења одлуке о избору, са кандидатима који буду испуњавали опште и посебне услове из конкурса обавиће се интервју и/или тестирање, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени поштом или телефоном.

***

ЈУ ОШ „Козарац"

Козарац,Маршала Тита бб ,79202 Козарац

 

КОНКУРС

ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ  ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ

 

ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, ("Службени гласник  Републике Српске" број 1/16, 66/18 и 119/21), кандидати требају да испуњавају и посебне услове прописане чланом 150. Закона о основном васпитању и образовању РС, ("Службени гласник  Републике Српске" бро:81/22, у даљем тексту: Закона)

1. Општи услови:
1)да има општу здравствену способност  за рад,
2)да је држављанин Босне и Херцеговине/Републике Српске,
3)да је старији од 18 година.

2. Посебни услови:
За директора школе може да буде изабран наставник или стручни сарадник који
1) има завршен први циклус студија у трајању од четири године и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент,
2)има најмање пет година радног искуства као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у основној школи након стицања  дипломе из тачке 1) овог става,
3 )није осуђиван правоснажном  пресудом на безусловну казну  затвора, против којег није  покренут кривични  поступак за дјела  учињена против достојанства  личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

4) Кандидати који испуњавају услове из члана 198.став 1 и 2. Закона о основном васпитању и образовању могу равноправно конкурисати на мјесто директора.

 

 

 Поред општих и посебних услова које кандидат мора да испуњава, за директора не може бити изабрано лице на које се односи члан ИЏ став 1. Устава Босне и Херцеговине, тј. ниједно лице које служи казну изречену од Међународног суда за бившу Југославију и ниједно лице које је под оптужницом тог суда, а није се повиновало налогу да се појави пред Судом.


Потребна документација 
Као доказ о испуњавању општих и посебних услова кандидати су дужни приложити:


1) Пријаву на конкурс,
2) Извод из матичне књиге рођених,
3) Увјерење о држављанству, 
4) Диплома о стеченом степену стручне спреме,

5) Потврду којом доказује да има најмање 5 година радног искуства као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у основној школи након стицања  дипломе из члана 137. став 2. тачка 1 Закона,

6) Препорука ранијег послодавца, односно Наставничког вијећа школе у којој је кандидат запослен,
7) Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом на безусловну казну затвора школа ће прибавити службеним путем за именованог  кандидата, а прије ступања на дужност,

 8) Увјерење да се против њега не води кривични поступак  за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (не старије од шест мјесеци),
9) Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима,које прилаже само именовани кандидат прије ступања на дужност,

10) Биографију са подацима о кретању у струци и до сада оствареним резултатима у раду,

11) Приједлог програма рада директора за период од 4 године.

          .

Конкурс остаје отворен 15 (петнаест) дана од дана објављивања посредством Завода за запошљавање РС.

Мандат директора траје четири године и почиње тећи од дана ступања на дужност.

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу:  ЈУ ОШ '' Козарац ''  Козарац, ул. Маршала Тита  бб, 79202 Козарац, са назнаком "Пријава на конкурс за избор директора школе".

Докази (документа) се достављају у оригиналу или овјереној копији  у складу са законом. Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и неовјерене копије приложене документације, неће бити узете у разматрање.

 

Школски одбор ће писменим путем обавјестити све учеснике о резултатима конкурса у року од осам дана од пријема одлуке Владе о именовању. 

***

ЈУ ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ"

ПЕТРОВО, ПРИЈЕДОР

 

 

КОНКУРС

за избор и пријем радника

 

  • Наставник српског језика – 1 извршилац, на одређено вријеме, 9 часова, са положеним стручним испитом и радним искуством, до повратка радника са функције.

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

 

Поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник РС", број 01/16, 66/18, 119/21), кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 114. Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС", број 81/22) и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник РС", број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15).

 

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

  • да је држављанин РС / БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,
  • да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом  личне карте,
  • да је радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, и
  • да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотреба опојних средстава што се доказује увјерењем о неосуђиваности, које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,
  • увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце, које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,
  • увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

 

 

Уз потписану пријаву на конкурс и документацију којом се доказује испуњавање општих услова, потребно је доставити и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС" број: 74/18 и 26/19, у даљем тексту Правилник, и у складу са чланом 127. Закона о основном васпитању и образовању), која подразумијева:

 

а) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

б) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

в) увјерење о положеном стручном испиту,

г) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица (вријеме чекања на посао у стручној спреми тражено конкурсом),

д)   увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

ђ) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

е) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

ј) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената будући да исте неће бити враћене кандидатима.

Пријем у радни однос вршиће се у складу са чланом 127. Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС" број: 81/22) и Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС" број: 74/18 и 26/19), а на основу листе кандидата утврђене бодовањем по критеријима прописаним овим правилником.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Пријем у радни однос вршиће се у складу са одредбама Правилника које нису у супротности са Законом.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене биће постављене на огласној плочи школе.

Интервју и тестирање ће бити обављено у просторијама школе дана 14.12.2022.  године, у 10:00 часова, те стога кандидати неће бити појединачно обавјештени о термину истог.

 

Кандидати који се не појаве на интервјуу и тесту, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. 

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

 

Напомена:

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу школе: ЈУ Основна школа "Бранко Радичевић" Петрово, Приједор, Петрово бб, 79102 Приједор, са назнаком "За конкурс".

***

ЈУ Машинска школа

Приједор

 

Адреса: Николе Пашића 4,Приједор

 

О Д Л У К У

о измјени  дијела јавног конкурса

 

1. Мијења  се дио јавног конкурса објављен 16.11.2022 .године у листу  ''Глас Српске''  за професора биологије – 2 часа, са радним искуством и положеним стручним испитом , на одређено вријеме до 31.08.2023.године , а који се односи на датум тестирања и интервју кандидата.

 

Датум заказаног тестирања и интервијуа помјера се на дан 15.12.2022. године са почетком у 09:00 часова.

 

2. Одлука о измјени  дијела  јавног  конкурса, ће бити објављена  у  ''Гласу Српске'' 30.11.2022.године.

 

О б р а з л о ж е њ е

 

Конкурс  објављен дана 16.11.2022.године у листу ''Гласу  Српске'' се мјења  због процедуралне грешке која се односи на датум тестирања и интервју кандидата.  Одлука о измјени дијела јавног  конкурса, ће бити објављена  у ''Гласу Српске''  30.11.2022.године.

***

ВРХОВНИ СУД

СУДСКА ПОЛИЦИЈА

Алеја Св. Саве бб,

телефон 051/229-430,

факс 051/229-431,

78000 Бања Лука

 

Број: СУ-СП-705/22

Датум:  25.11.2022.године

            

                На основу члана 5. став 2. и члана 35. став 3. Закона о Судској полицији РС („Службени гласник Републике Српске", број 98/11 и 57/16), те Рјешења предсједнице Врховног суда РС, број СУ-СП-692-4/22 од 01.11.2022.године, директор Судске полиције Републике Српске, р а с п и с у ј е

 

 

ЈАВНИ  КОНКУРС

ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС НА РАДНО МЈЕСТО

У СУДСКОЈ ПОЛИЦИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

 

 

  1. Судски полицајац у Окружном центру Судске полиције у Приједору….1 (један) извршиоц;
  2. Приправник у Судској полицији Републике Српске у Окружном центру Судске полиције Приједор ...................... 3 (три) извршиоца.

I    Кандидати који се пријављују морају да испуњавају сљедеће опште и посебне услове :

         а)  Општи услови :

  • држављанство Републике Српске, односно Босне и Херцеговине,
  • да није отпуштен из институције државне управе или из војне службе у Босни и Херцеговини на основу изречене дисциплинске мјере,

-     да против њега није покренут кривични поступак и да није изречена правоснажна  казна затвора за кривично дјело, осим за кривична дјела против безбједности саобраћаја у складу са кривичним законодавством и

-     да није оптужен од Међународног кривичног трибунала за бившу Југославију и да није одбио да се појави пред Трибуналом у својству свједока.

б)  Посебни услови за кандидате под редним бројем 1. :

  • Средња школа унутрашњих послова или друга средња стручна спрема IV степена са завршеном основном обуком на полицијској академији,
  • положен стручни испит за звање полицајца,
  • не старији од тридесет (30) година,
  • да посједује положен возачки испит, односно да је стекао право управљања возилом „Б" категорије,
  • потребни здравствени и психофизички услови према нормама предвиђеним за полицијске службенике Министарства унутрашњих послова, за кандидате који буду изабрани.

         в)  Посебни услови за кандидате под редним бројем 2. :

  • средња стручна спрема IV степена,
  • не старији од двадесет пет (25) година,
  • да посједује положен возачки испит, односно да је стекао право управљања возилом „Б" категорије,
  • потребни здравствени и психофизички услови према нормама предвиђеним за полицијске службенике Министарства унутрашњих послова, за кандидате који буду изабрани.

 

II  Уз пријаву на јавни конкурс кандидати су дужни доставити сљедећу документацију :

 

а) за кандидате под редним бројем 1. :

            

  • попуњен пријавни образац (налази се на њеб.судпол-рс.правосудје.ба.),
  • биографију са подацима о кретању у служби,
  • овјерену копију личне карте,
  • овјерену копију возачке дозволе,
  • увјерење о држављанству  (не старије од шест мјесеци),
  • увјерење о некажњавању (не старије од шест мјесеци),
  • увјерење да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од шест мјесеци),
  • овјерену копију дипломе, а за кандидате који нису завршили средњу школу унутрашњих послова, потребно је и увјерење о завршеној основној обуци на полицијској академији (оригинал или овјерена копија),
  • овјерену копију увјерења о положеном стручном испиту,
  • овјерен доказ о радном искуству у степену образовања према посебним      условима,
  •        овјерену изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ  три године прије објављивања јавног конкурса и
  • овјерену изјаву да није оптужен од Међународног кривичног трибунала за  бившу Југославију и да није одбио да се појави пред Трибуналом у својству свједока.

 

б) за кандидате под редним бројем 2. :

 

  •      попуњен пријавни образац (налази се на њеб.судпол-рс.правосудје.ба.),
  • овјерену копију личне карте,
  • овјерену копију возачке дозволе,
  • овјерене копије  свједочанства / дипломе о траженој стручној спреми,
  • увјерење о држављанству (не старије од шест мјесеци),
  • овјерену копију извода из матичне књиге рођених,
  • увјерење о некажњавању (не старије од шест мјесеци),
  • увјерење да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од   шест мјесеци),
  • увјерење о пребивалишту (не старије од шест мјесеци),
  •       овјерену изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ  три године прије објављивања јавног конкурса и
  • овјерену изјаву да није оптужен од Међународног кривичног трибунала за  бившу Југославију и да није одбио да се појави пред Трибуналом у својству свједока.

III     Са кандидатима који испуњавају опште и посебне услове обавиће се разговор и провјере физичке способности, а о времену и мјесту обављања истог, кандидати ће бити благовремено обавјештени.   

         Ниједна пристигла пријава неће бити изузета из разматрања искључиво на основу пола, расе, боје коже, језика, вјероисповијести, политичког или другог мишљења, националног или социјалног поријекла, повезаности са националном мањином, те на основу имовине, рођења или другог статуса, изузев пријава које су непотпуне и неблаговремене.

IV     Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања конкурса у дневном  листу „Глас Српске" и на web.sudpol-rs.pravosudje.ba .

V   Пријаве на конкурс са попуњеним пријавним обрасцем, са потребном документацијом доставити лично или путем поште на адресу :

       

        Врховни суд Републике Српске, канцеларија бр.11, Алеја Светог Саве бб, 78000 Бања Лука, са назнаком „ за конкурс у Судску полицију Републике Српске".

***

На основу члана 106. став (1) Закона о средњем образовању и васпитању РС („Службени гласник РС", број 41/18, 35/20 и 92/20, у даљем тексту: Закон), директор ЈУ Пољопривредно-прехрамбене школе, Приједор  расписује

 

К О Н К У Р С

За упражњено радно мјесто

 

  1. Наставник пољопривредне групе предмета - наставник воћарства са виноградарством на одређено вријеме, до повратка радника са функције а најкасније до 31.8.2023. године, 4 часа седмично, за лице са искуством и положеним стручним испитом.

 

Поред општих услова, прописаних Законом о раду („Сл.гласник РС" број: 1/16, 66/18, 91/21 – Одлука УС и 119/21)  и посебних услова прописаних Законом о средњем образовању и васпитању („Сл.гласник РС" број: 41/18, 35/20 и 92/20, у даљем тексту: Закон), кандидат треба да испуњава  услове предвиђене Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним  школама („Сл.гласник РС" број: 29/12, 80/14 и 83/15, у даљем тексту: Правилник).

Уз пријаву, потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс за пријем у радни однос наставника, а на основу Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи „Сл. гласник РС" број: 24/19, кандидати су обавезни приложити :

  1. Увјерење о држављанству Републике Српске и Босне  и Херцеговине;
  2. Извод из матичне књиге рођених или копија личне карте;
  3. Љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима, које не може бити старије од шест мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа);
  4. Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,
  5. Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце,
  6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом и малољетним лицем,
  7. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског  програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;
  8. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,
  9. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;
  10. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у образовно-васпитном процесу
  11. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;
  12. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, које треба да садржи податке о: врсти посла које је радник обављао, степену стручне спреме и дужини радног стажа по врстама посла. (уколико је рдник радио са непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме.),
  13. Увјерење општинско/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;
  14. Увјерење општинско/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије борца;
  15. Увјерење општинско/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

Увјерења из тач. 4 и 5  Школа ће за изабраног кандидата прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа;

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 104. став 7. Закона о средњем образовању.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

 

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се у сриједу, 13.12.2022. године са почетком у 08,30 часова у просторијама школе.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове поставити на огласну таблу школе. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 

Пријаве у затвореној коверти, лично или путем поште, слати на адресу: ЈУ ПОЉОПРИВРЕДНО-ПРЕХРАМБЕНА ШКОЛА ПРИЈЕДОР, Николе Пашића бр. 2. са назнаком за радно мјесто за које кандидат конкурише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана