ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 29.03.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 29.03.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 29.03. 2023. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

****

****

Окружни привредни суд у Приједору

Ул. Занатска бр. 20

79 102 Приједор

Јавни конкурс за попуну радног мјеста у Окружном привредном суду у Приједору

1. Опис радног мјеста

 

1. Референт у регистру пословних субјеката - 1 (један) извршилац

 

Радни однос се заснива на неодређено вријеме.

 

2. Општи и посебни услови за пријем у радни однос

2.1. Општи услови које кандидати морају испуњавати:

          - да је држављанин РС или БиХ,

          - да је старији од 18 година,

          - да има општу здравствену способност,

         - да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у републичком органу управе,

         - да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било ком нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објављивања конкурса.

 

2.2. Посебни услови које кандидати морају испуњавати:

 - VII степен стручне спреме са 180 или 240 ECTS бодова, друштвени смјер, положен стручни испит за рад у органима управе, познавање рада на рачунару, са радним искуством од најмање једне (1) године на истим или сличним пословима.

 

3. Потребни документи

Уз пријаву на конкурс, кандидати су дужни да доставе доказе о испуњавању општих и посебних услова за пријем у радни однос, и то оригинал или фото-копије сљедећих докумената:

          - личне карте или пасоша,

          - дипломе о завршеној стручној спреми,

- доказ о траженом радном искуству

            - увјерење о положеном стручном испиту за рад у органима управе или овјерену         изјаву којом се обавезују да ће стручни испит за рад у органима управе положити у року од шест мјесеци од заснивања радног односа

 

Испуњеност других услова наведених у конкурсу, кандидати доказују изјавом која је саставни дио пријаве на конкурс.

Изабрани кандидат дужан је да, у року од 7 дана од објављивања резултата конкурса на огласној табли суда, достави оригинале или овјерене фото-копије сљедећих докумената: увјерења о држављанству РС или БиХ, увјерења о општој здравственој способности, дипломе о траженој стручној спреми, увјерење о положеном стручном испиту за рад у органима управе и доказ о траженом радном искуству.

За изабраног кандидата, суд ће, по службеној дужности, прибавити увјерење о неосуђиваности.

4. Пријава на конкурс

Пријаву на конкурс кандидати могу преузети лично на писарници Окружног привредног суда у Приједору или на интернет страници Окружног привредног суда у Приједору хттпс://окпривсуд-приједор.правосудје.ба/.

 

5. Рок и начин подношења пријаве на конкурс

Пријаве на конкурс са доказима о испуњавању општих и посебних услова и обавезном назнаком „ЗА КОНКУРС” се могу доставити лично на писарницу Окружног привредног суда у Приједору или путем поште, на адресу суда.

Рок за достављање пријаве је 15 (петнаест дана) од дана објављивања јавног конкурса у дневним новинама „Глас Српске”.

Непотпуне, неразумљиве и неблаговремене пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из конкурса, одбациће се.

Кандидати који буду испуњавали опште и посебне услове конкурса, биће позвани на улазни итервју писаним путем. Комисија за спровођење поступка јавног конкурса ће обавити разговор са сваким кандидатом, након чега ће сачинити листу успјешних кандидата, те исту доставити предсједнику суда на одлучивање, у складу са Уредбом о јединственим правилима и процедури јавне конкуренције за запошљавање намјештеника. Резултати јавног конкурса биће објављени на огласној табли суда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана