ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 16.10.2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 16.10.2019. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 16.10.2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

***********

***********

 

ЈУ ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКА ШКОЛА

            ПРИЈЕДОР

ЈУ Електротехничка школа Приједор врши

ИСПРАВКУ КОНКУРСА

објављеног 2.10.2019. године у "Гласу Српске"

 Посебни услови: Тачка: 3, 4 и 7 бришу се.

***

ЈУ ЦЕНТАР "СУНЦЕ" ПРИЈЕДОР

 Краља Александра бр. 6

 79101 Приједор

 

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

 

1. Дипломирани професор специјалне едукације и рехабилитације у својству приправника, за рад у продуженом боравку на одређено вријеме до 30.6.2020. године ................................ 1 извршилац

2. Професор демократије и људских права са радним искуством и положеним стручним испитом, 6 часова седмично, на одређено вријеме до 31.8.2020. године ............................. 1 извршилац

Поред општих услова који су прописани Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и услове прописане чланом 104. Закона о средњем образовању и васпитању – за радно мјесто под редним бројем 2. , и чланом 104. Закона о основном образовању и васпитању за радно мјесто под редним бројем 1. У погледу стручне спреме кандидати треба да испуњавају услове прописане Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи за радно мјесто под редним бројем 1.

Општи услови за пријем радника у радни однос:

- да је држављанин РС или БиХ,

- да је пунољетан,

- да је радно способан,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

 

Посебни услови за пријем радника у радни однос - за радно мјесто под редним бројем 2.

- да кандидат има одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 ECTS бодова и стручно звање у одређеној области или еквивалент

- да има радно искуство у струци у трајању од најмање годину дана – за радно мјесто број 2.

- да има положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу – за радно мјесто бр.2.

 

Посебни услови за пријем радника у радни однос – за радно мјесто под редним бројем 1.

 

- да кандидат има завршен први циклус студијског програма у одређеној области и остварених најмање 240 ECTS бодова у трајању од 4 године.

 

Пријем радника ће се вршити у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у средњој школи - за радно мјесто под редним бројем 2. и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи - за радно мјесто под редним бројем 1, а на основу ранг-листе кандидата утврђене бодовањем по критеријумима прописаним овим правилником.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању.

 

Критеријуми за бодовање кандидата:

- просјек оцјена који је кандидат остварио током студирања,

- вријеме проведено на евиденцији незапослених лица коју води Завод за запошљавање на подручју јединице локалне самоуправе гдје је незапослени кандидат пријављен,

- дужина радног стажа – за радно мјесто бр. 2

- резултати остварени на интервјуу и тесту.

 

Потребна документација о испуњавању општих услова:

- увјерење о држављанству,

- извод из матичне књиге рођених или копија личне карте,

-  љекарско увјерење (прилаже само онај кандидат који буде први на листи, а прије заснивања радног односа).

 

Школа ће по службеној дужности затражити увјерење о неосуђиваности из казнене евиденције за оног кандидата који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

     Уз потписану пријаву и документацију којом се доказује испуњеност општих услова, потребно је доставити и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање, и то:

- овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма

- додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена

- Увјерење или потврда издата од Завода за запошљавање за подручје јединице локалне самоуправе гдје је кандидат пријављен

- Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу - за радно мјесто бр. 2

- Увјерење послодавца о радном стажу у којем морају бити наведени врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа по врстама посла. Ако је кандидат радио са непуним радним временом, такво радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме - за радно мјесто број 2.

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

- Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Тестирање и интервју ће се обавити у просторијама Јавне установе Центар "Сунце" Приједор, 30.10.2019. године, са почетком у 12 часова.

 

Кандидати неће бити посебно позвани на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурсу.

 

Кандидати су дужни доставити оригинале или овјерене фотокопије свих докумената не старије од 6 мјесеци и ти документи неће бити враћени кандидатима. 

 

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање.

 

Пријаве са доказима о испуњавању општих и посебних услова доставити лично или путем поште на адресу ЈУ Центар "Сунце" Приједор: Краља Александра бр. 6, 79101 Приједор.

***

ЈУ ОШ "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ"

БУСНОВИ

79101 ПРИЈЕДОР

ОГЛАС

за избор и пријем наставника

 

1. Наставник њемачког језика, 1 извршилац на 8 часова редовне наставе, на одређено вријеме до 31.8.2020. године, са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

 

Општи и посебни услови које треба да испуњавају кандидати предвиђени су Законом о раду, Законом о основном васпитању и образовању, а пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи .

У погледу стручне спреме потребно је да кандидати испуне услове утврђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи .

Општи услови конкурса које кандидати трба да испуњавају:

1. да је држављанин РС, односно БиХ, што се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених, или копијом личне карте,

3. да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци, а које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава што се доказује увјерењем о неосуђиваности.

5. увјерење из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјетета,

6. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерења из става 1., тачке 4) и 5) за изабраног кандидата школа ће прибавити службени путем, а прије заснивања радног односа, а увјерење о невођењу поступка ( тачка 6) кандидат је дужан доставити уз пријаву на конкурс.

Уз пријаву (са кратком биографијом, адресом и контакт телефоном) потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс и документацију тражену општим условима овог конкурса , потребно је доставити  и сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 115. Закона о основном васпитању и образовању и Правилника о процедури и критеријумима за пријем у радни односи начину бодовања кандидата у основној школи :

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

2. увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3. увјерење о држављанству,

4. извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,

5. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,,

6. увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

7. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

8. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

9. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа,

10. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,

11. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог бораца,

12. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

13. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих тражених докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Право учешћа на овом конкурсу имају и лица из члана 104. став 6) Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број: 44/17 и 31/18), односно лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане овим законом, као и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник Републике Српске", број: 44/17 и 31/18), испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме у складу са чланом 177. Закона.

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата неће се разматрати.

Интервју и тестирање кандидата који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене, обавиће се дана, 31.10.2019. године, у 10 часова у посторијама школе, те стога кандидати неће бити појединачно обавјештавани о термину истога. Школа ће списак кандидата који испуњавају услове објавити на огласној табли школе.

Кандидати који се не појаве на интервјуу и тестирању, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и неовјерене фотокопије приложене документације, неће бити узете у разматрање.

Конкурс остаје отворен (8) дана од дана објављивања у дневном, листу "Глас Српске".

Пријаве и доказе о испуњености услова конкурса се могу доставити лично на протокол или путем поште на адресу ЈУ ОШ "Петар Петровић Његош" Буснови, 79101 Приједор, са назнаком "За конкурс" .

***

ЈУ ОШ "ПЕТАР ШКУНДРИЋ"

БУДИМЛИЋ ЈАПРА,

ОПШТИНА ОШТРА ЛУКА

ОДЛУКА

о поништењу конкурса објављеног 9.10.2019. године

Поништава се конкурс број 144/19. од 4.10.2019. године "Конкурс за попуну слободних радних мјеста" који се односи на:

 1. Наставник разредне наставе, 1 извршилац, са радним искуством на одређено вријеме,

 2. Водитељ јутарњег чувања 50% норме (4 сата) 1 извршилац, са радним искуством на одређено вријеме.

Конкурс се поништава јер је техничком грешком изостављена тачка којом се доказује испуњеност посебних услова, а која се односи на обавезу достављања увјерења о положеном стручном испиту.

  Поништени конкурс се замјењује се новим конкурсом.

***                                                                               

ЈУ ОШ "КОЗАРАЦ"

Маршала Тита бб

79202 КОЗАРАЦ

КОНКУРС

за упражњена радна мјеста

  1. Наставник или професор ликовне културе , 7 часова, 1 извршилац, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године.

  2. Наставник или професор разредне наставе, 1 извршилац, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године

  3. Дипломирани психолог, 75% норме,1 извршилац, на неодређено вријеме

  Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају посебне услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању, Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача и Правилником о процедури, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи .

Општи услови:

1. да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте

3. да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности (не старије од 6 мјесеци), које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног или другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава

5. увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце

6. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства

 личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерења из тачака 5 и 6 за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву и наведену документацију за испуњавање општих услова кандидати треба да  доставе и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова и документацију предвиђену Правилником о процедури, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи на основу којег ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата, која подразумијева:

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2. увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета

3. увјерење о положеном стручном испиту за сва три радна мјеста

4. увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи

5. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

7. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији(закључно са даном издавања увјерења)

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије бораца

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса Комисија за избор обавиће тестирање и интервју. Интервју и тестирање ће се одржати дана  29.10.2019. године (уторак) у 13 часова у просторијама школе. Школа ће списак кандидата који испуњавају услове поставити на огласну плочу школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју. За кандидате који се не појаве на тестирању  или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања. Пријаве са потребном документацијом са назнаком "за конкурс", доставити лично у школу или путем поште на адресу: ЈУ Основна школа"Козарац" Улица Маршала Тита бб, 79 202 Козарац                     

Приложени документи уз пријаву неће се враћати кандидатима у складу са чланом 6. Правилника о процедури, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

***

ЈУ ОШ "МАЈКА КНЕЖОПОЉКА"

Видовданска бб

 79 246 КНЕЖИЦА

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Наставник разредне наставе (пуна норма) - 1 извршилац, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године - са радним искуством и положеним стручним испитом;

2. Наставник за наставни предмет енглески језик (16 часова) - 1 извршилац, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године - са радним искуством и положеним стручним испитом;

3. Наставник за наставни предмет историја (10 часова) - 1 извршилац, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године - са радним искуством и положеним стручним испитом;

4. Наставник за наставни предмет математика (12 часова) - 1 извршилац, на одређено вријеме, до 31.8.2020. године - са радним искуством и положеним стручним испитом;

5. Библиотекар (пуна норма) - 1 извршилац, на одређено вријеме, до 31.10.2020. године - без радног искуства (приправник);

6. Водитељ јутарњег чувања (50% норме) - 1 извршилац, на одређено вријеме, до краја наставног процеса у школској 2019/2020. години - са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

         Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати морају испуњавати и посебне услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању, Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи .

         Општи услови које кандидати треба да испуњавају су:

- да је држављанин РС или БиХ, а то доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

- да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава. Ово увјерење ће за изабраног кандидата школа прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.,

- увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце. Ово увјерење ће за изабраног кандидата школа прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.,

- увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.  

Уз потписану пријаву од стране кандидата и документацију везану за опште услове, потребно је доставити и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање кандидата, и то:      

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2. увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, доставља само онај кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета (само за радна мјеста под бројем 1, 2, 3, 4 и 6),

3. увјерење о положеном стручном испиту (само за радна мјеста под бројем 1, 2, 3, 4 и 6),

4. увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи (само за радна мјеста под бројем 1, 2, 3, 4 и 6),

5. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

7. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, из којег се јасно види: врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла (само за радна мјеста под бројем 1, 2, 3, 4 и 6),

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту  о  утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

10.      увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца

   У складу са чланом 104. став 6. и чланом 113. став 4. и 5. Закона о основном васпитању и образовању , право учешћа на овом конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане овим законом, као и да право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

 Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у понедјељак, 28.10.2019. године, у 12 часова у централној школи у Кнежици. Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, поставити на огласну таблу школе најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

   Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.                             

  Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске". Пријаве и доказе о испуњавању услова конкурса слати искључиво поштом на адресу школе, са назнаком за "КОНКУРС".       

         Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

***                                                                                                                 

 ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА" НОВИ ГРАД

 Николе Пашића 13

 79220 НОВИ ГРАД

 

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Библиотекар, пуна норма, 1 извршилац, без радног искуства – приправник, на одређено вријеме до  повратка радника са боловања.

2. Наставник српског језика, 4 часа, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом , на одређено вријеме, до повратка радника са боловања.

3. Наставник демократије и људских права, 4 часа, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме, до повратка радника са боловања.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати морају испуњавати и посебне услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи, као и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Потребни документи:

Уз пријаву на конкурс потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс кандидати су дужни доставити овјерене копије сљедећих докумената:

1. Диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, за радно мјесто под редним бројем 2. диплому или свједочанство о завршеном образовању.

2.        Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно образовном процесу, односи се на радна мјеста под редним бројем 2. и 3.

3.        Извод из Матичне књиге рођених,

4.        Увјерење о држављанству,

5.        Љекарско увјерење о психичкој, физичкој и здравственој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

6.        Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављање дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Ово увјерење за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

7. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце (школа ће за изабраног кандидата тражити службеним путем прије заснивања радног односа).

Кандидати требају доставити и документа утврђена Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи на основу којих ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата:

1) Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена, а у изузетним случајевима уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити претходно наведене документе, просјечна оцјена може се доказати и овјереном фотокопијом индекса;

2) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за лица која се налазе на тој евиденцији;

3) Увјерење о радном искуству код ранијег послодавца, које траба да садржи податке из којих се види врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа, односи се на радна мјеста под редним бројем 2. и 3.

4) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије погинулих бораца,

5) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

6) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса Комисија за избор обавиће тестирање и интервју дана, 28.10.2019. године (понедјељак), у 11 часова у просторијама централне школе на адреси Николе Пашића 13, Нови Град.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју. За кандидате који се не појаве на тестирању и интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћане кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања преко Завода за запошљавање Републике Српске у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве и доказе о испуњавању услова Конкурса доставити путем поште на адресу: ЈУ Основна школа "Свети Сава" Нови Град, Николе Пашића 13, 79220 Нови Град, са назнаком "За конкурс за попуну упражњеног радног мјеста с назнаком радног мјеста – НЕ ОТВАРАТИ".

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата на јавни конкурс Комисија не разматра, већ их евидентира, уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено или да нису потпуне, а након тога предлаже директору школе доношење закључка којим се пријава одбацује.

***

ЈУ ОШ "ПЕТАР ШКУНДРИЋ", БУДИМЛИЋ ЈАПРА

Будимлић Јапра број:131, општина Оштра Лука

КОНКУРС

за попуну слободних радних мјеста

1. Наставник разредне наставе, 1 извршилац, са радним искуством на одређено вријеме до повратка радника са функције.

2. Водитељ јутарњег чувања, 50% норме (4 сата), 1 извршилац, са радним искуством на одређено вријеме до краја наставне године до 30.6.2020. године.

 

Поред услова прописаних Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању.

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.

Општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на конкурс су:

1) да је држављанин РС или БиХ , што доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, што доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3) да је радно способан, што доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци, (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу а прије заснивања радног односа),

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава.

Увјерење о неосуђиваности из тачке 4) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву на конкурс (са кратком биографијом и контакт телефоном) и документацијом којом се доказује испуњеност општих услова, потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање:

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2) увјерење о положеном стручном испиту,

3) увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у основној школи,

4) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од стране високошколске установе о просјеку оцјена које је кандидат остварио током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

5) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

6) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

7) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

8) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рада РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

9) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рада РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

              На конкурс под редним бројем 2 (водитељ јутарњег чувања) могу равноправно конкурисати наставници разредне наставе, дипломирани педагози и наставници предметне наставе.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају услове прописане Законом, као и лица која су по прописима важећим до ступања Закона на снагу, испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

За кандидате који доставе потпуне и благовремене пријаве тестирање и интервју ће се обавити у школи у Будимлић Јапри дана, 29.10.2019. године, са почетком у 9 часова са кандидатима под редним бројем 1 (разредна настава), а за кандидате под редним бројем 2 у 11 часова (водитељ јутарњег чувања).

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Кандидати који се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске". Пријаве и доказе о испуњавању услова конкурса доставити поштом на адресу: ЈУ Основна школа "Петар Шкундрић", 79228 Доњи Агићи, са назнаком "За конкурс".

***

ЈУ ОШ "ЋИРИЛО И МЕТОДИЈЕ" ТРНОПОЉЕ

Трнопоље бб, Козарац

79101 Приједор

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Наставник њемачког језика, 2 часа, 1 извршилац са положеним стручним испитом, на одређено вријеме до краја школске 2019/2020 године;

2. Наставник енглеског језика - 16 часова - 1 извршилац са положеним стручним испитом, на одређено радно вријеме, до повратка радника са боловања;

3. Наставник разредне наставе – 1 извршилац са радним искуством до годину дана, на одређено вријеме, до повратка радника са боловања;

4. Професор разредне наставе - водитељ јутарњег чувања ученика – 1 извршилац на 85% радног времена са положеним стручним испитом, на одређено вријеме, до краја наставног процеса у 2019/2020 години.

 

  Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи.

            Уз потписану пријаву на конкурс потребно је доставити доказе о испуњавању општих услова и то:

1. Увјерење о држављанству,

2. Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,

3. Љекарско увјерење (прилаже само изабрани кандидат, а прије заснивања радног односа),

4.  Увјерење да нису осуђивани правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце;

(Увјерења под тачкама 4. и 5. за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа)

6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (увјерење доставља кандидат);

Поред доказа о испуњавању општих услова потребно је доставити доказе о испуњавању посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање кандидата и то:

1)        Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

2)        Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студирања није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3)        Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу, (кандидати који конкуришу под тачкама 1, 2. и 4)

4)        Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи;

5)        Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

6)        Уверење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица (закључно са даном издавања увјерења);

7)        Увјерење о радном стажу издату од ранијег послодавца

8)        Увјерење градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

9)        Увјерење градског органа управе надлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

10)     Увјерење градског органа управе надлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца;

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс неће се разматрати.

Тестирање и интервју кандидата који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који  испуњавају услове конкурса биће у понедјељак, 28.10.2019. године, у 13 часова у просторијама школе.

Кандидати који не приступе тесту и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Школа ће, списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласној табли школе.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима, осим на лични захтјев. 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве са потребном документацијом слати на адресу: ЈУ Основна школа "Ћирило и Методије" Трнопоље, 79202 Козарац, са назнаком "за конкурс".

***

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА" НОВИ ГРАД

 Николе Пашића 13

 79220 Нови Град

КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Библиотекар, пуна норма, 1 извршилац, без радног искуства – приправник, на одређено вријеме до  повратка радника са боловања.

2. Наставник српског језика, 4 часа, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом , на одређено вријеме, до повратка радника са боловања.

3. Наставник демократије и људских права, 4 часа, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме, до повратка радника са боловања.

Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати морају испуњавати и посебне услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи, као и Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Потребни документи:

Уз пријаву на конкурс потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс кандидати су дужни доставити овјерене копије сљедећих докумената:

- Диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, за радно мјесто под редним бројем 2. диплому или свједочанство о завршеном образовању.

- Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно образовном процесу, односи се на радна мјеста под редним бројем 2. и 3.

- Извод из Матичне књиге рођених,

- Увјерење о држављанству,

- Љекарско увјерење о психичкој, физичкој и здравственој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

- Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављање дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. Ово увјерење за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

- Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце (школа ће за изабраног кандидата тражити службеним путем прије заснивања радног односа).

Кандидати треба да доставе и документа утврђена Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи на основу којих ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата:

1. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена, а у изузетним случајевима уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити претходно наведене документе, просјечна оцјена може се доказати и овјереном фотокопијом индекса;

2. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за лица која се налазе на тој евиденцији;

3. Увјерење о радном искуству код ранијег послодавца, које траба да садржи податке из којих се види врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа, односи се на радна мјеста под редним бројем 2. и 3.

4. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије погинулих бораца,

5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса Комисија за избор обавиће тестирање и интервју дана, 28.10.2019. године (понедјељак), у 11 часова у просторијама централне школе на адреси Николе Пашића 13. Нови Град.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју. За кандидате који се не појаве на тестирању и интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћане кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања преко Завода за запошљавање Републике Српске у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве и доказе о испуњавању услова конкурса доставити путем поште на адресу школе, са назнаком "За конкурс за попуну упражњеног радног мјеста с назнаком радног мјеста – НЕ ОТВАРАТИ".

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата на јавни конкурс Комисија не разматра, већ их евидентира, уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено или да нису потпуне, а након тога предлаже директору школе доношење закључка којим се пријава одбацује.

***

ОПШТИНА НОВИ ГРАД

ул. Петра Кочића бр. 2,

79220 Нови Град

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем приправника у Општинску управу општине Нови Град

I - Конкурс се расписује за пријем приправника са средњом стручном спремом у Општинску управу општине Нови Град, у трајању од 6 (шест) мјесеци – 1 (један) извршилац.

II - Општи и посебни услови

1) Општи услови:

1. да је држављанин РС, односно БиХ,

2. да је старији од 18 година,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи.

2) Посебни услови:

1.        Средња стручна спрема, IV степен стручне спреме, завршена средња школа друштвеног смјера.

III - Потребна документација

1)        Пријава за учешће на јавном конкурсу,

2)        Фотокопију увјерења о држављанству Републике Српске, односно Босне и Херцеговине,

3)        Изјаве у писаној форми:

  1.      да није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом – члан  IX став 1. Устава БиХ;

2. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи;

4)        Као доказ о испуњености посебних услова кандидат прилаже фотокопију

            дипломе о завршеној стручној спреми.

IV - Поступак избора кандидата

1.        Са кандидатима који буду испуњавали услове јавног конкурса Конкурсна комисија ће обавити интервју.

2.        О мјесту и времену одржавања интервјуа кандидати ће бити благовремено обавијештени.

V - Рок и мјесто подношења пријава

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса.

Јавни конкурс биће објављен у дневном листу "Глас Српске".

Пријаве се достављају лично на протокол или путем поште, на адресу: Општина Нови Град, ул. Петра Кочића бр. 2, са назнаком: Пријава на јавни конкурс за пријем приправника.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

***

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ" ОШТРА ЛУКА

 Оштра Лука 110б

 79263 Оштра Лука

КОНКУРС

за избор и пријем наставника

 

1. Наставник разредне наставе, 1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са породиљског одсуства, са радним искуством и положеним стручним испитом.

 Поред општих услова предвиђених Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи , кандидати треба да испуњавају и услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Право учешћа имају и лица која су до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању гласник   испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

1.        да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2.        да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3.        да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4.        да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5.        да се не води у Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце (увјерење о неосуђиваности и увјерење из Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце школа ће прибавити службеним путем а прије заснивања радног односа)

6.        Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон и документацију којом се доказује испуњавање општих услова потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи, а она подразумијева:

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2. увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3. увјерење о положеном стручном испиту,

4. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

5. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица које траже запослење,

6. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца.

Уколико два или више кандидата остваре једнак број бодова, предност у складу са законом који уређује питања права бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца имаће кандидати према сљедећем реду:

1) кандидат који има увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца у складу са законским прописима којима се уређују права бораца, војних инвалида и породица погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске,

2) кандидат који има увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида у складу са законским прописима којима се уређују права бораца, војних инвалида и породица погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске и

3) кандидат који има увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца у складу са законским прописима којима се уређују права бораца, војних инвалида и породица погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Избор кандидата врши се у складу са Законом о основном васпитању и образовању и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи .

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

Списак кандидата који испуњавају услове биће постављен на огласној табли школе.

Са кандидатима који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене обавиће се тестирање и интервју. Тестирање и интервју ће се обавити дана, 28.10.2019. године, у 9 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а за кандидате који се не појаве на тестирању и интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу школе, са назнаком "за конкурс".

***

ЈУ ОШ "ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ"

 Бранислава Нушића 7

79101 ПРИЈЕДОР

 

КОНКУРС

за упражњена радна мјеста

1. Наставник разредне наставе - 1 извршилац, до повратка раднице са породиљског боловања, а најдуже до 15.10.2020. - приправник;

2. Библиотекар – за 90 % радног времена, до 14.4.2020. год. - 1 извршилац, приправник;

 Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104, Закона о основном васпитању и образовању, и члана 2. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Пријем у радни однос извршиће се у складу са чланом 115. став (5). Закона о основном васпитању и образовању и одредбама Правилника о процедури пријема и критеријумима за пријема у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи .

Уз потписану пријаву на конкурс, потребно је да кандидат испуњава опште услове и то:

- да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

- да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

- да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, а прије заснивања радног односа,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава (увјерење за изабраног кандидата, школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа).

- да није правоснажно осуђиван за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце, што доказује увјерењем из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце

(увјерење за изабраног кандидата, школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа).

- да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Поред доказа о испуњавању општих услова, потребно је доставити доказе о испуњавању посебних услова  и документацију на основу које се врши бодовање кандидата и то:

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области.

2) увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

 

Уколико се ради о кандидату из категорије члана породице погинулог борца, ратног војног инвалида и борца Одбрамбено-отаџбинског рата, кандидат је дужан доставити:

1) увјерење градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

2) увјерење градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

3) увјерење градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца,

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс, неће бити узете у разматрање.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса, благовремено поставити на огласну таблу школе.

За кандидате који су доставили потпуне и благовремене пријаве, тестирање и интервју ће се обавити дана,  30.10.2019. године, у 12 часова.

Кандидати који испуњавају услове конкурса, а не појаве се на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања .

Пријаве са потребном документацијом слати на адресу школе, са назнаком "за конкурс".

***

ЈУ ГИМНАЗИЈА ПЕТАР КОЧИЋ" НОВИ ГРАД,

Ул. Доситеја Обрадовића бр. 6.

79220 Нови Град

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

Опис радног мјеста:

1. Професор ликовне културе - 4 часа, 1 извршилац, на одређено вријеме до повратка радника са неплаћеног одсуства а најдуже до годину дана, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави;

 

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

Радни однос се заснива по окончању конкурсног поступка.

За испуњавање општих и посебних услова, кандидати морају приложити сљедећу документацију:

I Општи услови (на основу Закона о раду и на основу члана 5. Правилника о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем,

        А) да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству;

        Б) да је пунољетан, а то се доказује, изводом из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте;

        В) да је радно способан, а то се доказује, љекарским увјерењем о психофизичкој способности,  које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

        Г) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава. Увјерење о неосуђиваности школа прибавља службеним путем за изабраног кандидата, прије заснивања радног односа.

         Д) Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце. Увјерење о подацима из регистра школа прибавља службеним путем за изабраног кандидата, прије заснивања радног односа.

         Ђ) Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

II Посебни услови

Пријављени кандидат треба да, осим услова утврђених Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске", број: 1/16, 66/18) испуњава и услове прописане чланом 104. Закона о средњем образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", бр. 41/18) и Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у гимназији ("Службени гласник Републике Српске", број 34/15, 83/15 ).

Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос, потребно је доставити и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање критеријума за пријем, и то:

1. Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3. Увјерење о положеном стручном испиту;

4. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу с правилником којим се регулише полагање стручног испита;

5. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење;

7. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца;

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца;

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Вријеме и мјесто тестирања и интервјуа са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, те испуњавају услове конкурса:

Тестирање и интервју ће се обавити дана, 31.10.2019. године, у 12 часова у ЈУ Гимназији "Петар Кочић" Нови Град.

Напомена: Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе, најкасније 3 дана прије заказаног тестирања и интервјуа, а кандидати неће бити посебно позивани, ако се  кандидати не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Конкурс је отворен 8 дана од дана јавног објављивања.

Лично потписане пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити искључиво у затвореној коверти на адресу школе са назнаком: Комисија за избор са назнаком за које радно мјесто се конкурише,  путем поште.

***  

 ЈУ ОШ „СВЕТИ САВА" КОЗАРСКА ДУБИЦА

 Доситејева бб

 Козарска Дубица 79 240

 

РЈЕШЕЊЕ

О

ПОНИШТЕЊУ ДИЈЕЛА КОНКУРСА

Поништава се конкурс број: 258/ 19 од 7.10.2019. године објављен путем Завода за запошљавање    Републике Српске у дневним новинама "Глас Српске" дана 9.10.2019. године у дијелу који се односи на тачке број 3. и 4. конкурса:

  "Наставник енглеског језика, 10 часова, на одређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу до повратка радника са неплаћеног одсуства, до 30.9.2020. године ......................................................................... 1 извршилац.

и

   "Наставник физичког васпитања, 12 часова, са радним искуством и положеним стручним

      испитом за рад у васпитно-образовном процесу, на неодређено вријеме ................. 1 извршилац."

 

Наведени дио конкурса се поништава због процедуралне грешке.

Остали дио конкурса, као и услови наведени у њему остају непромијењени.

***

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА" КОЗАРСКА ДУБИЦА

Доситејева бб

Козарска Дубица 79 240

 

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

1. Наставник физичког васпитања, 8 часова, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, на одређено вријеме до краја школске 2019/2020 године ..................................................................................................................................... 1 извршилац.

 

       Општи и посебни услови које треба да испуњавају кандидати предвиђени су Законом о раду , Законом о основном васпитању и образовању , а пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.

У погледу стручне спреме потребно је да кандидати испуне услове утврђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача у основној школи

 

Општи услови које кандидати треба да испуњавају:

1. да је држављанин РС, односно БиХ, што се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених, или копијом личне карте,

3. да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци, а које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава што се доказује увјерењем о неосуђиваности.

5. увјерење из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјетета,

6. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерења из става 1., тачке 4) и 5) за изабраног кандидата школа ће прибавити службени путем, а прије заснивања радног односа, а увјерење о невођењу поступка (тачка 6) кандидат је дужан доставити уз пријаву на конкурс.

Уз пријаву (са кратком биографијом, адресом и контакт телефоном) потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс и документацију тражену општим условима овог конкурса , потребно је доставити  и сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 115. Закона о основном васпитању и образовању и Правилника о процедури и критеријумима за пријем у радни односи начину бодовања кандидата у основној школи :

1. овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области , или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

2. увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3. увјерење о држављанству,

4. извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,

5. увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,,

6. увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

7. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

8. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

9. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа,

10. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,

11. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

12. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

13. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих тражених докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Право учешћа на овом конкурсу имају и лица из члана 104. став 6) Закона о основном васпитању и образовању, односно лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане овим законом, као и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању, испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме у складу са чланом 177. Закона.

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата неће се разматрати.

Тестирање кандидата који су доставили благовремене и потпуне пријаве по расписаном конкурсу ће се обавити дана, 31.10.2019. године (четвртак), са почетком у 12 часова у просторијама школе, након чега  ће се обавити и интервју.

Списак кандидата који испуњавају услове по расписаном конкурсу биће објављени на огласној табли школе најкасније три дана прије заказаног интервјуа и тестирања.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју. Уколико се кандидат не појави на заказаном тестирању и интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам ( 8) дана од дана објављивања у дневном, листу "Глас Српске".

Пријаве и доказе о испуњености услова конкурса доставити путем поште на адресу: ЈУ ОШ "Свети Сава" Козарска Дубица, Доситејева бб, Козарска Дубица 79 240, са назнаком "За конкурс".

***

ЈУ "СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ПРИЈЕДОР" У ПРИЈЕДОРУ

 Николе Пашића број 4

79101 Приједор                                                                                                                

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем у радни однос

 

1. Професор стручних предмета здравствене струке – дипломирана медицинска сестра, виша медицинска сестра - техничар, пуна норма часова, 1 извршилац, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању, на неодређено вријеме;

2. Професор стручних предмета здравствене струке за занимање зубно-стоматолошки техничар - доктор стоматологије, пуна норма часова, 1 извршилац, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању, на неодређено вријеме;

3. Професор културе религија - 4 часа, 1 извршилац, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у образовању, на одређено вријеме - до 31.8.2020. године;

 

На основу члана 5. Правилника о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1. Да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. Да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности које не може бити старије од 6 мјесеци и прилаже га само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава. Увјерење о неосуђиваности за изабраног  кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

5. Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце. Увјерење о подацима из посебног регистра за изабраног кандидата  школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Кандидат уз потписану пријаву и документацију из општих услова треба да достави документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаних Правилником о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем , а она подразумијева:

 

1)        Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2)        Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3)        Увјерење о положеном стручном испиту,

4)        Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са правилником којим се регулише полагање стручног испита,

5)        Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење  високошколске установе о просјеку оцјена током студирања уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6)        Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење, 

7)        Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, а које треба да садржи податке о врсти посла, степену стручне спреме и дужини оствареног радног стажа по врстама посла,

8)        Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9)        Увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

10)     Увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

 

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању .

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању, испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

 

Пријаве се могу доставити лично или путем поште препоручено на сљедећу адресу школе са назнаком: Јавни конкурс за попуну упражњених радних мјеста (обавезно навести радно мјесто на које се конкурише) - НЕ ОТВАРАТИ.

Рок подношења пријаве је 8 дана од дана објављивања конкурса.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање .

Интервју и тестирање са кандидатима који испуњавају услове утврђене овим конкурсом, а доставили су потпуне и благовремене пријаве, ће се обавити дана, 31.10.2019. године (четвртак), у 10 часова у просторијама ЈУ "Средњошколски центар Приједор" у Приједору.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса школа ће поставити на огласну таблу и интернет страницу најкасније 3 дана прије заказаног интервјуа и тестирања.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати достављају овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Школа ће обавијестити кандидате који испуњавају услове конкурса о извршеном избору кандидата по конкурсу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана