ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 01.12.2021. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 01.12.2021. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 01.12.2021. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

****

****

ЈУ Ош „Козарац”

Маршала Тита бб

79202 Козарац

К О Н К У Р С

за упражњено радно мјесто

1.Наставник/професор њемачког језика,10 часова, 1 извршилац, до повратка радника са  породиљског боловања,

2.Психолог 70 % радне норме, 1 извршилац , до повратка радника са породиљског боловања

  Поред општих услова предвиђених Законом о раду-,кандидати треба да испуњавају посебне услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању , Правилником о стручним профилима и звањима наставника,стручних сарадника и васпитача и Правилником о процедури ,критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи

Општи услови:

1. да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству

2.да је пунољетан,а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте

3. да је радно способан, што се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности(не старије од 6 мјесеци),  које  прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по  конкурсу а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности,морала,службене дужности,трговине људима,злостављања дјетета,полног или другог насиља над дјететом или малољетним лицем,злоупотребе опојних средстава

5. увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце

6. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства

 личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерења из тачака 5 и 6 за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву и наведену документацију за испуњавање општих услова  кандидати треба да  доставе  и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова  и документацију предвиђену Правилником о процедури ,критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи на основу којег ће се извршити бодовање и рангирање пријављених кандидата, која подразумијева:

1.овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

 

2. увјерење о положеној педагошко – психолошкој и дидактичко – методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко – психолошку и дидактичко – методичку групу предмета

3. увјерење о положеном стручном испиту за оба радна мјеста

4. увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи

5. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања,уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

7. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији(закључно са даном издавања увјерења)

8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС,ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

9.увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС,ако се ради о кандидату из категорије бораца

10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС,ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса Комисија за избор обавиће тестирање и интервју .Интервју  и тестирање ће се одржати дана  14.12.2021.године  (уторак ) у 13.00 х у просторијама школе.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове поставити на огласну плочу школе,најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју. За кандидате који се не појаве на тестирању  или  интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на Конкурс.

Пријем кандидата у радни однос вршиће се на основу Правилника о процедури ,критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања  у дневном листу „ Глас Српске”.

Пријаве са потребном документацијом са назнаком „ за конкурс”, доставити лично у школу или путем поште на адресу школе.                     

Приложени документи уз пријаву неће се враћати кандидатима у складу са чланом 6. Правилника о процедури ,критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање, већ их комисија  евидентира, уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено и/или да нису потпуне, а након тога предлаже директору школе доношење закључка којим се пријава одбацује.            

***

Окружни суд у Приједору

Улица Николе Пашића бб

79101 Приједор

 

 Рад на: Неодређено вријеме

Отворено до: 16.12.2021.године

Број извршилаца: 1

 

          1.  Шеф писарнице – 1 извршилац

         

ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

 

          1.Општи услови:

- да је држављанин РС или БиХ

- да је старији од 18 година

- да има општу здравствену способност

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за рад у државним институцијама

- да се против њега не води кривични поступак

          2.       Посебни услови:

- VII степен школске спреме, завршен правни факултет, најмање 2 године радног искуства у струци, познавање рада на рачунару. 

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни да доставе доказе о испуњавању општих и посебних услова, и то оригинал или фотокопије сљедећих докумената:

-        личне карте или пасоша

-        дипломе о завршеној стручној спреми

-        доказ о траженом радном искуству

Испуњеност других услова наведених у јавном конкурсу кандидат доказује изјавом која је саставни дио пријаве на јавни конкурс, а која се може преузети у електронском облику на службеној интернет страници суда.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Са кандидатима који у потпуности испуњавају услове из конкурса, Комисија за пријем радника ће претходно обавити интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавјештени телефонским путем на контакт телефон који су дужни навести у пријави.

Доказ о здравственој способности доставља изабрани кандидат по завршетку конкурса.

Пријаве се достављају поштом, са назнаком „За конкурс” или лично на адресу: Окружни суд у Приједору, Улица Николе Пашића бб, Приједор.

Рок за подношење пријава је 15 (петнаест) дана од дана објављивања у дневним новинама „Глас Српске”.

Са свим кандидатима, који буду испуњавали опште и посебне услове из конкурса, комисија за пријем ће обавити интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавјештени поштом или телефонским путем, из којег разлога кандидати у пријави треба да наведу своју адресу и број телефона.

Изабрани кандидат дужан је у року од 7 (седам) дана од дана објављивања резултата јавног конкурса на огласној табли суда и службеној интернет страници Суда Комисији доставити оригинале или овјерене фотокопије сљедећих докумената:

- увјерење о држављанству Републике Српске или БиХ;

- увјерење о општој здравственој способности;

- дипломе о одговарајућој стручној спреми;

- увјерење да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци, или за кривично ђело које га чини неподобним за обављање послова у државној инситуцији, односно, органу управе.

 

Ако изабрани кандидат наведене доказе не достави у прописаном року, или ако, на основу достављених доказа, Комисија утврди  да кандидат не испуњава опште и посебне услове, позваће сљедећег кандидата  по броју освојених бодова са листе успјешних кандидата да поступи у складу са горе наведеним.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана