ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Бијељина: Оглашава слободна радна мјеста на дан 15.03.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Бијељина: Оглашава слободна радна мјеста на дан 15.03.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 15.03. 2023. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*****

*****

*****

INTER MCT " Д.О.О.

Дунавска бб

78000 Бања Лука

 

Тел: 051/345-520,

fax: 324-852

е-mail: [email protected]

 

                                                                                               

ОГЛАС  за пријем у радни однос

 

Предузећу ИНТЕР МЦТ ДОО са сједиштем у Бања Луци, Дунавска бб које се бави трговином на велико алкохолним и безалкохолним пићима, потребни радници на радном мјесту:

 

  1. ВОЗАЧ ДОСТАВЉАЧ   (м)

3 - извршиоца

Опис послова

  • Превоз и достава робе

 

Услови за пријем у радни однос:

 

  • Пожељно радно искуство за возаче - достављаче
  • Поузданост,одговорнст;
  • Спремност за тимски рад;

Неопходно посједовање возачке дозволе Б и пожељна Ц категорија, лиценца возача, картице за дигитални тахограф и положеног дежавног испита за возача.

 

Пријаву и ЦВ слати путем е-mailа [email protected].цом или на адресу ИНТЕР МЦТ д.о.о., Дунавска бб, Бања Лука.

 

Конкурс отворен до попуне радног мјеста.

***

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ЈУ ОШ „ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ"

БАЊА ЛУКА

Булевар војводе Степе Степановића 28

 

 

расписује:

К О Н К У Р С

за попуну  радног мјеста

1. Наставник/професор енглеског језика – на одређено вријеме, до 30.06.2023. године,  са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, непуна  норма ( 6 часова редовне наставе) 1 извршилац.

 

Поред општих услова прописаних Законом о раду  кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 114. Закона о основном васпитању и образовању  и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача . Пријем у радни однос извршиће се у складу са  Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи  .

Право учешћа на Конкурсу под редним бројем  1.   имају и кандидати који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци,као и лице које је стекло радни стаж у школи ван наставног процеса, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању .

Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању   испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме у складу са чланом 198. Закона.

Општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на конкурс су:

1. да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. да је радно способан , а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности који не може бити старији од шест мјесеци и који прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

 4.  да није осуђен правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против  достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,злоупотребе опојних средстава (школа ће за изабраног кандидата прибавити увјерење службеним путем, а прије заснивања радног односа)

5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце (школа ће за изабраног кандидата прибавити службеним путем , а прије заснивања радног односа)

6.  Увјерење да против њега није покренут поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем .

 Уз потписану пријаву ( са кратком биографијом, адресом и контакт телефоном ) потребно је доставити  документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документације на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 127. Закона о основном васпитању и образовању  и Правилника о процедури и критеријумима  за пријем у радни односи начину бодовања кандидата у основној школи :

  • овјерену  фото-копију  дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одређеној области,
  • увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,
  • увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,
  • додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење висошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје оцјене о просјеку оцјена,
  • увјерење о држављанству,
  • извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,
  • увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,
  • увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, које треба да садржи  врсту посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла,
  • увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,
  • увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС , уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  • увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС , уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида ,
  • увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС , уколико се ради о кандидату из категорије  борца.

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата неће се разматрати.

За радно мјесто под редним бројем 1.,  тестирање  ће се обавити 28.03.2023.године са почетком у 09,00 часова, а интервју у 10,00 часова у просторијама школе са кандидатима који су доставили потпуне  и благовремене  пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

Списак кандидата који испуњавају услове школа ће поставити на огласну  таблу школе  најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Ако се кандидат не појави на тестирању или интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам ( 8) дана од дана објављивања у дневном листу „ Глас Српске".

Пријаве са потребном документацијом достављају се лично или поштом на  адресу школе  са назнаком „ ЗА КОНКУРС ".

***

„RILEX Co " д.о.о. Бања Лука

Бранка Радичевића 14

78000 Бања Лука

 

У вези са исказаним потребама за пријемом једног броја радника ради повећаног обима пословања Друштва, директор Друштва објављује сљедећи:

 

О  Г  Л  А  С

за пријем радника у радни однос

на одређено вријеме, и то:

 

Оглас за радна мјеста:

1.       Хигијеничар (Ж) – 3 извршиоца

          Поред општих услова прописаних Законом о раду, кандидати морају испуњавати и сљедеће посебне услове:

-  да су физички и психички способни за обављање послова;     

 

2.       контролор у објекту клијента – 1 извршилац;

          Поред општих услова прописаних Законом о раду, кандидати морају испуњавати и сљедеће посебне услове:

 

Услови:

- ССС, ВШ;        

- да имају минимално двије године искуства на истим или сличним пословима;

- познавање рада у „MS Office " пакету;

- спремност на тимски рад и флексибилно радно вријеме;

- добре комуникацијсјке вјештине, флексибилност и прилагодљивост;

- поштена, вриједна и одговорна особа;

- положен возачки испит ''Б'' категорије,активан возач;

- самосталност у раду и организованост.

 

Опис радног мјеста:

  • Координисање и комуникација са радницима (хигијеничарима) на објектима клијената;
  • Контакти са финансијским и релевантним државним институцијама, те комитентима фирме;
  • Пријем телефонских позива и поште, те коресподенција путем mail-а;
  • Обилазак објеката које одржавмо, организација посла, те контакт са управницима тих објеката;
  • Обављање осталих послова по налогу директора.

  

Оглас је отворен 15 дана од дана објављивања у дневном листу „ГЛАС СРПСКЕ" и огласној табли Завода за запошљавање, Филијала Бања Лука.

         Са изабраним кандидатима ће се закључити Уговор о раду на одређено вријеме. По истеку уговора постоји могућност да се закључи Уговор о раду на неодређено вријеме. 

         Пријаве са краћом биографијом и доказима о испуњености услова огласа могу се доставити путем поште на адресу „RILEX Co " д.о.о. Бања Лука, Бранка Радичевића 14. са назнаком „пријава на оглас" или на е-mail адресу: [email protected]

         Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати приликом избора кандидата.

 

                                                             

         Оглас је отворен 15 дана од дана објављивања у дневном листу „ГЛАС СРПСКЕ" и огласној табли Завода за запошљавање, Филијала Бања Лука.

         Са изабраним кандидатима ће се закључити Уговор о раду на одређено вријеме. По истеку уговора постоји могућност да се закључи Уговор о раду на неодређено вријеме. 

         Пријаве са краћом биографијом и доказима о испуњености услова огласа могу се доставити лично или путем поште на адресу „RILEX Co " д.о.о. Бања Лука, Бранка Радичевића 14. са назнаком „пријава на оглас" или на е-mail адресу: [email protected]

         Све додатне информације везане за оглас можете добити на контакт телефон Друштва број: 051/926-070.

         Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати приликом избора кандидата.

****

„GLOBAL LOGISTIC " д.о.о.

Јарослава Плетиција 17

78000 Бања Лука

ОГЛАС

 

  1. ПОМОЋНИ РАДНИК .............................................. 2 ИЗВРШИОЦА
  2. СЕРВИСЕР ВАТРОГАСНИХ АПАРАТА ...................... 1 ИЗВРШИЛАЦ

 

ПОТРЕБНИ УСЛОВИ:

-возачка дозвола „Б" категорије

 

Сви заинтересовани кандидати могу да се јаве на следећи број телефона: 051/301-033.

 

Оглас отворен до 09.04.2023.године.

***

ВИШИ ПРИВРЕДНИ СУД У БАЊА ЛУЦИ

Ул.Гундулићева бр.108

78000 Бања Лука

          Расписује:

         

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну радног мјеста

  1. Возач – 1 (један) извршилац на неодређено вријеме,

 

Општи услови:

  1. да је држављанин РС или БиХ,
  2. општа здравствена способност,
  3. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова и задатака у државном органу,
  4. да се не води кривични поступак.

Посебни услови:

 

  1. IV – степен стручне спреме - Средња техничка школа електро или машински смјер,
  2. положен возачки испит  „Б" категорије,
  3. 1 (једна) година  на истим и сличним пословима.

 

Потребна документација:

  1. увјерење о држављанству,
  2. извод из матичне књиге рођених,
  3. увјерење о невођењу кривичног поступка,
  4. доказ о школској спреми,
  5. увјерење о положеном стручном испиту,
  6. доказ о радном искуству,
  7. увјерење о здравственој способности,
  8. краћа биографија и контакт телефон.

Документи под р.б. 1. и 3. не смију бити старији од шест мјесеци.

Документ под р.б. 3. и 7. ће доставити кандидати који уђу у ужи избор.

Избор кандидата за радно мјесто Возач ће се извршити након обављене провјере радних способности (тестирања) и обављеног интервјуа са кандидатима. Радни однос се заснива на неодређено вријеме, уз обавезан пробни рад од 3 мјесеца.

Конкурс ће бити отворен 15 (петнаест) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске" и њеб страници суда.

Пријаве доставити непосредно или путем поште на адресу Виши привредни суд у Бања Луци, Улица Гундулићева број 108 (IV спрат), Бања Лука.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

***

 

ЈУ ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈУ СУДИЈА И ЈАВНИХ

ТУЖИЛАЦА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Ул.Булевар Степе Степановића бр.60

78000 Бања Лука

 

д о н о с и:

 

I

           Центар за едукацију судија и јавних тужилаца у Републици Српској расписује  следећи:

 

Ј А В Н И     К О Н К У Р С

за попуну упражњеног радног мјеста

Назив радног мјеста:

  1. Стручни сарадник за коресподенцију и подршку програму   …………………………… … 1 извршилац на неодређено вријеме,

 

Општи услови које кандидати требају испуњавати :

  • да је држављанин РС, односно БиХ,

-   да је старији од 18 година,

-   да има општу здравствену способност,

-   да се против њега не води кривични поступак и да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора у трајању дужем од шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова наведеног радног мјеста,

-да није отпуштен из државне службе  као резултат дисциплинске  мјере на било којем нивоу власти у РС или БиХ, у периоду од три године прије дана објављивања јавног конкурса.

             Поред општих услова, кандидати за наведено радно мјесто  требају да испуњавају и посебне услове:

 

  • ВШС, завршена Виша школа правног смјера – VI степен стручне спреме,
  • добро познавање рада на рачунару (Windows, Word, Excel)
  • активно знање енглеског језика,
  • положен стручни испит за рад у органима државне управе,
  • најмање једна (1) година радног искуства на истим или сличним пословима,

 

            Статус радног мјеста: Намјештеник – прва категорија са вишом стручном спремом.

 

         Пријава за учешће на јавном конкурсу подноси се на прописаном обрасцу (Образац број 1 – Пријава на јавни  конкурс) која се налази у прилогу Уредбе о јединственим правилима и процедури јавне конкуренције за запошљавање намјештеника  и на интернет  страници ЦЕСТ РС.

Уз пријаву на јавни конкурс кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова наведених у конкурсу,  и то:

             - увјерење о држављанству не старије од шест мјесеци,

             -  извод из матичне књиге рођених,

             - увјерење да се не води кривични поступак не старије од три мјесеца,     

             - потписану и од надлежног органа овјерену писмену изјаву о испуњавању услова под тачком 4. и 5.,

             -  диплому о завршеној школској спреми,

             - увјерење о положеном стручном испиту за рад у органима државне управе,

             -  увјерење или потврда о траженом радном искуству,

             -  доказ о познавању рада на рачунару,

             -  доказ о познавању енглеског језика.

             - доказ под тачком 3. доставља само изабрани кандидат након завршене конкурсне процедуре, а прије заснивања радног односа,

                Документи којима се доказује испуњавање општих и посебних услова достављају се у оригиналу или овјереној  фотокопији.

                     Непотпуне и неблаговремене пријаве биће одбачене и неће се узимати у разматрање од стране комисије за пријем.

  • 2 -

           Прије доношења одлуке о избору, са свим кандидатима који у потпуности испуњавају услове из конкурса, Комисија за пријем ће обавити предходно улазни интервју и бодовање, о чему ће кандидати бити благовремено обавјештени поштом или телефонским путем на контакт телефон који су сви кандидати дужни навести у пријави.

          Јавни конкурс ће се објавити у дневном листу ''Глас Српске''.

          Рок за подношење пријава је 8 дана од дана објављивања .

            Пријаве са потребним доказима о испуњавању општих и посебних услова се могу достављати лично или путем поште на адресу центра   са назнаком:  - ПРИЈАВА НА КОНКУРС -.

II

 

                   Ова одлука ступа на снагу даном доношења.

***

 

УНИВЕРЗИТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ

Ул. Булевар војводе Петра Бојовића 1А,

 78 000 Бања Лука.

 

р а с п и с у ј е:

К О Н К У Р С

I ЗА ИЗБОР НАСТАВНИКА:

    Иа За уже научне области:

  1. Заштита животне средине* – 1 извршилац

 

II ЗА ИЗБОР САРАДНИКА:

IIа За уже научне области:

  1. Општа електротехника - 1 извршилац
  2. Физиологија животиња - 1 извршилац
  3. Међународни односи и безбједност - 1 извршилац

 

ОПШТИ УСЛОВИ:

    1.  Општи услови за пријаву на конкурс су сљедећи:
  • да је држављанин РС или БиХ;
  • да је старији од осамнаест (18) година;
  • да има општу здравствену способност;
  • да се против кандидата не води кривични поступак.

 

1.2  Кандидати за избор под римским бројем I и II дужни су доставити сљедећу документацију, као доказ о испуњености општих услова:

  • увјерење о држављанству (не старије од шест мјесеци);
  • извод из матичне књиге рођених;
  • увјерење о радној способности (увјерење о радној способности достављају кандидати који буду изабрани, прије закључења уговора);
  • увјерење да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од шест мјесеци);

 1.3 Наведена документа из тачке 1.2 Конкурса не подносе кандидати који су у радном односу на Универзитету у Бањој Луци.

 

 ПОСЕБНИ УСЛОВИ

2.1 Избор у звање наставника и сарадника и период на који се бира академско особље прописани су одредбама чланова од 76-83. Закона о високом образовању  и чланова од 80-100. Закона о високом образовању .

 

Кандидати за избор у научно-наставна, наставна и сарадничка звања, уз пријаву на конкурс и доказ о испуњености општих услова, дужни су доставити сљедећу документацију:

Под римским бројем Iа:

    • овјерен препис или фотокопију дипломе о научном степену доктора наука из научне области за коју се врши избор,
    • увјерење о просјечној оцјени оствареној на свим циклусима студија (основне и постдипломске),
    • доказ о избору у академско звање (ако је раније биран),
    • кратку биографију и библиографију, као и доказе о испуњености минималних услова за избор у звање у које се бира у складу са чланом 81. Закона о високом образовању РС , као и по један примјерак свега наведеног у библиографији.
    • кратку биографију и библиографију, као и доказе о испуњености минималних услова за избор у звање у које се бира у складу са чланом 77. Закона о високом образовању РС , а у вези са чланом 138. став (2) Закона о високом образовању , као и по један примјерак свега наведеног у библиографији.

Под римским бројем IIа:

    • овјерен препис или фотокопију дипломе о научном степену магистра наука, мастера или о завршеној ВСС из научне области за коју се врши избор,
    • увјерење о просјечној оцјени оствареној на свим циклусима студија (основне и постдипломске),
    • доказ о избору у академско звање (ако је раније биран),
    • кратку биографију и библиографију, као и доказе о испуњености минималних услова за избор у звање у које се бира у складу са чланом 81. Закона о високом образовању РС , као и по један примјерак свега наведеног у библиографији.
    • кратку биографију и библиографију, као и доказе о испуњености минималних услова за избор у звање у које се бира у складу са чланом 77. Закона о високом образовању РС , а у вези са чланом 138. став (2) Закона о високом образовању , као и по један примјерак свега наведеног у библиографији.

НАПОМЕНА:

  • За радно мјесто за избор наставника под редним бројем „1. Заштита животне средине*- 1 извршилац", закључиће се уговор о допунском раду и то на период од годину дана, без заснивања радног односа.
  • За радно мјесто за избор сарадника под редним бројем „3. Међународни односи и безбједност - 1 извршилац", закључиће се уговор на одређено вријеме и то на период од годину дана.

 

Уговор о раду закључиваће се у складу са чланом 9., став (8). Правилника о стандардима и нормативима за финансирање јавних високошколских установа .

Пријаве се подносе у року од 15 дана од дана објављивања Конкурса.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Пријаве са наведеним документима и доказима доставити на адресу за радна мјеста:

 

ЗА ИЗБОР НАСТАВНИКА:

  • Под редним бројем 1. ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ, Др Младена Стојановића 2, 78 000 Бања Лука.

 

ЗА ИЗБОР САРАДНИКА:

  • Под редним бројем 1. ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ, Патре 5, 78 000 Бања Лука,
  • Под редним бројем 2. ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ, Др Младена Стојановића 2, 78 000 Бања Лука,
  • Под редним бројем 3. ФАКУЛТЕТУ ПОЛИТИЧКИХ НАУКА, Универзитетски град - Булевар војводе Петра Бојовића 1А, 78 000 Бања Лука.

 

***

ЈУ ОШ „Доситеј Обрадовић" Разбој Лијевче 

Разбој Лијевче  78429

р а с п и с у ј е:

К О Н К У Р С

За пријем радника у радни однос

  1. ПРОФЕСОР/НАСТАВНИК  МАТЕМАТИКЕ
  • 1 извршилац на одређено радно вријеме, до 30.06.2023. године, 8 часова, положен стручни испит

 

                    Општи и посебни услови за пријем у радни однос

                      Пријављени кандидати треба да испуњавају опште услове прописане Законом о раду, услове прописане Законом о основном  васпитању и образовању, услове прописане Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача, а пријем кандидата ће се вршити у складу са одредбама Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи, односно са одредбама Правилника које нису у супротности са одредбама Закона о основном васпитању и образовању.

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА
           Уз пријаву,потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, уз назначене адресе пребивалишта и броја телефона, краћом биографијом и списком докумената који се достављају,кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих услова, и то:
                         1. Увјерење о држављанству (овјерена копија),
                         2. ИМК рођених или овјерену копију личне карте,
                         3. Љекарско увјерење (не старије од шест мјесеци) о радној способности издато од надлежне здравствене установе – прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу а прије заснивања радног односа,
                         4. Увјерење да није осуђиван правноснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава.

                         5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце.

                         6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

               Увјерење под тачкама 4) и 5) за изабраног кандидата школа ће прибавити  службеним путем, а прије заснивања радног односа.

               Уз потписану пријаву и документацију којом се доказује испуњеност општих услова за заснивање радног односа, потребно је доставити и документацију којом се доказује испуњеност посебних услова за заснивање радног односа прописану Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи, и то:

                         1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области.                         

                         2. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета.

                           3. Увјерење о положеном стручном испиту, (ако се тражи кандидат са стручним испитом) или увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи.
                           4. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
                           5. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,
                           6. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством,
                           7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
                           8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,
                          9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

              Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

             Право учешћа на конкурс имају и кандидати који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

               Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се дана 24.03.2023. године у 13,00 часова у просторијама школе.

               Списак кандидата који испуњавају услове конкурса школа ће поставити на огласну таблу.

               Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.
               Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.
               Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата неће бити узете у разматрање.
               Пријаве са документацијом и назнаком ''За конкурс'' доставити на сљедећу адресу:
               ЈУ ОШ ''Доситеј Обрадовић'' Разбој Лијевче бб, 78429.
               Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања у листу ''Глас Српске''.

***

ЈУ ОШ „Никола Тесла" Прњавор

Цара Лазара 26

78430 Прњавор

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

1. Професор разредне наставе за водитеља у продуженом боравку -1  извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом – до повратка радника са боловања.

2. Наставник техничког образовања - 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом – 4 часа – до 31.08.2023. године.

3. Наставник техничког образовања - 1 извршилац- приправник– 5 часова – до 01.03.2024. године.

 

          За наведена радна мјеста уз потписану пријаву на јавни конкурс са адресом пребивалишта и бројем телефона, кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова за заснивање радног односа предвиђене Законом о раду, Законом о основном васпитању и образовању и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача, а пријем кандидата ће се извршитиу складу са Правилником о процедури, критеријумима за пријем у радни однос  и начину бодовања кандидатау основној школи  и то:

1.увјерење о држављанству,

2.извод из матичне књиге рођених (или копија личне карте),

             3.љекарско увјерење које је издала надлежна здравствена установа не старије од 6 мјесеци (кандидати су дужни доставити након што буду одабрани на конкурсу, а прије заснивања радног односа),

              4.овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након извршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

              5.увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

             6. увјерење о положеном стручном испиту ако је расписан конкурс за пријем радника у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом,

             7.увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испитау школи,

             8.додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

             9.увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

             10.увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца (увјерење треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла) ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством,

              11.увјерење о неосуђиваности прибавиће школа службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

             12.увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце прибавиће школа службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

              13. увјерење да против кандидата није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног или другог насиља над дјететом или малољетним лицем , прибавиће школа службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

             14.увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије породица погинулог борца,

              15. увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војно инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

             16. увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије борца.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласној табли школе. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервију. Ако се не појаве на тестирању или интервију, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве  обавиће се тестирање и интервију  у сриједу,  29.03.2023. године са почетком у 08.00 часова у просторијама ЈУ ОШ ''Никола Тесла'' Прњавор.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве са потпуном документацијом доставити лично или на адресу Школе (Цара Лазара 26, 78430 Прњавор), у времену од  7 до 15 часова.

Оглас остаје отворен  8 дана од дана објављивања.

***

ЈУ ОШ „Бранко Ћопић" Прњавор

Раде Врањешевић бр.1А

78 430 Прњавор

 

Ј А В Н И  К О Н К У Р С

ЗА ПОПУНУ РАДНОГ МЈЕСТА НА ОДРЕЂЕНО ВРИЈЕМЕ

 

  1. ВОДИТЕЉ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА (одређено радно вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, до завршетка наставе у шк. 2022/2023. години , у складу са чланом 54. Закона о основном васпитању и образовању, централна школа) – 1 извршилац

Пријављени кандидати морају да испуњавају опште услове прописане Законом о раду, услове прописане чланом 114.,115, и 116. Закона о основном васпитању и образовању, услове из Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ,  а пријем (бодовање) кандидата ће се вршити у складу са Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи .

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА:

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављују на јавни конкурс са адресом пребивалишта и бројем телефона), кандидати су дужни  доставити доказе о испуњавању општих услова и то:

1. Увјерење о држављанству (овјерена копија)

2. Извод из матичне књиге рођених ( или овјерена копија личне карте),

3. Љекарско увјерење које је издала надлежна здравствена установа, не старије од шест мјесеци ( прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа),

4. Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављање дјетета,

полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,

6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављање дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење из тачке 4) и 5) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву и документацију из члана 5. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата  у основној школи потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критерујумима прописаним Правилником и то:

7. Овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

8. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета који је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

9. Увјерење о положеном стручном испиту ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом;

10. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи;

11. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

12.Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење, након стицања одговарајуће стручне спреме;

13.Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством;

14. Увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако  се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

15.Увјерење општинског / градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида и

16.Увјерење општинског / градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 114. став 5. Закона о основном васпитању и образовању ( у случају да се расписује конкурс за лица са радним искуством), као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању   испуњавали услове који се односе на степен и врсту стручне спреме.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса,  ће се обавити у просторијама школе, дана            28.03.2023.  године у 10,00 сати.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе и на интернет страницу школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, школа ће поставити на огласној табли школе и интернет страници школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Сва документација коју кандидати достављају мора бити овјерена (овјерене копије), и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата неће се разматрати.

Пријаве са потпуном документацијом доставити у ЈУ Основна школа " Бранко Ћопић" Прњавор, улица Раде Врањешевић бр.1А, 78 430 Прњавор, у времену од 7 – 15,00 часова.    

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

***

ЈУ Дјечији вртић „Миља Ђукановић"  Мркоњић Град

Васе Пелагића 17

 

р а с п и с у ј е:

 

К О Н К У Р С

за попуњавање радних мјеста и то

 

            Дипломирани економиста, ВСС,  радно искуство једна година - рад на одређено вријеме, до престанка  мировања права и обавеза из радног односа радника, због обављања јавне функције............................................................................................................. 1 извршилац.

       

  ОПШТИ УСЛОВИ  ЗА СВЕ ТАЧКЕ ОГЛАСА

 

  1. Да је држављанин РС или БиХ,
  2. Да је старији од 18 година,
  3. Да има општу здравствену способност,
  4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, искоришћавања дјеце и малољетних лица за порнографију, производње и приказивања дјечје порнографије, одузимања малољетног лица, запуштања и злостављања малољетног лица и насиља у породици или породичној заједници и друга кривична дјела,
  5. Да се не води у посебном Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце, а то се доказује увјерењем о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце у складу са прописима којима је уређена област вођења Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавање дјеце,
  6. Да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем искоришћавања дјеце и малољетних лица за порнографију, производње и приказивања дјечје порнографије, одузимања малољетног лица, запуштања и злостављања малољетног лица и насиља у породици или породичној заједници и друга кривична дјела, а то се доказује увјерењем о невођењу кривичног поступка.

            Увјерења из става 4) и 5) за изабраног кандидата установа прибавља службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

ПОСЕБНИ УСЛОВИ

      1.  ВСС, завршен први циклус студијског програма или еквивалент студијског програма у области финансија и рачуноводства и стечена академска титула и стручно звање дипломирани економиста,

      2.   Радно искуство најмање 1 година.

 

       Уз пријаву на конкурс са кратком биографијом (својеручно потписана и са назначеном адресом становања и контакт телефоном), кандидати су дужни доставити сљедеће доказе о испуњености општих и посебних услова конкурса:

  • о држављанству ( не старије од 6 мјесеци),
  • из матичне књиге рођених (оригинал или овјерена копија),
  • да се против њега не води кривични поступак (не старије од 3 мјесеца),
  • фото - копију дипломе или увјерења, и додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена, или овјерену фотокопију индекса,
  • издато од Завода за запошљавање о укупном времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,
  • фотокопију радне књижице или увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи врсту посла, степен стручне спреме и дужину оствареног радног стажа по врстама посла,
  • увјерење (прилаже онај кандидат који буде изабран након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа).
  • општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  • општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,
  • општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца

 

Документа приложена уз пријаву на конкурс, неће бити враћена кандидатима, те је кандидат дужан да достави овјерене фотокопије свих докумената.

Са свим кандидатима који испуњавају услове конкурса Комисија ће обавити разговор - интервју, Интервју ће се обавити у просторијама ЈУ Дјечији вртић „Миља Ђукановић" Мркоњић Град, 28.03.2023. године у 08:00 часова, те се кандидати неће посебно позивати. Уколико се кандидат не појави на интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Списак кандидати који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласној табли установе, најкасније 3 дана прије заказаног интервјуа, тј. 24.03.2023. године.

 Рок за подношење пријава је  8 дана од дана објављивања  у дневном листу „Глас Српске", Заводу за запошљавање РС – Биро Мркоњић Град. Рок за подношење пријава рачуна се од посљедњег објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Пријаве на оглас слати у затвореној коверти на адресу: ЈУ Дјечији вртић „Миља Ђукановић"  Мркоњић Град, ул. Васе Пелагића 17, или лично на протокол Установе.

***

ЈУ ОШ „Петар Кочић" Мркоњић Град

Симе Шолаје 89

70 260 Мркоњић Град

 

К О Н К У Р С

за попуну радног мјеста

 

  • разредне наставе у ПО Мајдан - пуна норма, на одређено вријеме – до 31.8.2023. године, лице са радним искуством и положеним стручним испитом - 1 извршилац

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

 

Општи услови које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс:
1. да је држављанин РС и БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,
2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,
3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности,  које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,
4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,
5. увјерење  о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,

6. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности,  полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,
Увјерења из тачке 4. и 5. за изабране кандидате  Школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву ( са кратком биографијом и контак телефоном)  поред документације којом се доказује испуњеност општих услова, потребно је доставити и сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем  у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи:
-Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области и или еквивалент,односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области, а према члану 54.став 1. тачка 1) и 2) Закона о основном васпитању и образовању,
-Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење  високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

- Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета,који је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета

- Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

- Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке о:врсти посла,степену стручне спреме и дужини оствареног стажа по врстама посла,

- Увјерење издато од Завода за запошљавање као доказ о времену проведеном на евиденцији незапослених лица  (бодује се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми и профилу траженим конкурсом)
 -Увјерење надлежног органа о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
-Увјерење надлежног органа о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,
-Увјерење надлежног органа о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни да уз пријаву на конкурс доставе овјерене фотокопије свих докумената и те фотокопије неће бити враћене кандидатима.

Кандидати који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене, биће подвргнути тестирању и интервјуу који ће бити обављен у просторијама ЈУ ОШ " Петар Кочић " Мркоњић Град, дана 28.03.2023. године, са почетком у 10,00 часова. Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, школа ће поставити на огласној табли школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.
Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.
Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и неовјерене фотокопије приложене документације, неће бити узете у разматрање.

Пријаве се примају у року од 8 дана од дана јавног објављивања, а шаљу се на адресу: ЈУ ОШ „ Петар Кочић " Симе Шолаје 89, 70 260 Мркоњић Град са назнаком „за конкурс"

***

ЈУ ОШ „Немања Влатковић" Шипово

Омладинска 1

70270 Шипово

тел.: 050 371 407,

е-mail: os[email protected]

Расписује:

 

Ј А В Н И    К О Н К У Р С

за попуну упражњеног радног мјеста

 

1.  Наставник разредне наставе у ПО Мујџићи,   на одређено вријеме - до повратка наставнице са боловања, а најдуже до 31.08.2023. године, лице са радним искуством и положеним стручним испитом  ..................................................... 1 извршилац

 

Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидат треба да испуњава и посебне услове предвиђене чланом 114. и 115.  Закона о основном васпитању и образовању, услове предвиђене Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи и услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

 

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављују на конкурс за пријем у радни однос)  потребно је доставити и  документацију на основу које се доказује испуњеност општих и посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по Правилнику о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи, а што подразумијева:

1.  Увјерење о држављанству (да је држављанин РС и БиХ),

2.  Извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,

3.  Овјерену фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

4. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој  и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да дооставикандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку  и дидактичко-методичку групу предмета,

5.  Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6.  Увјерење о положеном стручном испиту  за рад у васпитно-образовном процесу ,

7.  Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи ,

8.  Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица   која траже запослење,

9.  Увјерење о радном стажу  издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла које је кандидат обављао, степен стручнре спреме и дужина оствареног  радног стажа по врстама посла,

10.  Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана  породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

11.  Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

12.  Увјерење општинског/градског органа управе  надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном стаатусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије  ратног војног инвалида.

13. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Право учешћа на конкурсу  имају лица која су стекла радни стаж  ван школе у трајању од најмање годину дана у струци  уколико испуњавају услове прописане Законом  о основном васпитању и образовању.

Право учешћа на конкурс имају и  лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању  испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме, у складу са чланом 198. Закона.

Увјерење да није осуђиван  правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем и Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце, школа  ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Љекарско увјерење којим кандидат доказује да је радно способан а које не  може бити старије од  шест мјесеци прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата неће се разматрати.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене  документације, школа ће  поставити на огласној табли школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и инрвјуа.

Пријем у радни однос извршиће се  у складу са чланом 115. Закона о основном васпитању и образовању и Правилником  о процедури пријема, критеријумима за пријем  у радни однос и начину бодовања кандидата  у основној школи.

Интервју и тестирање кандидата који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се 31.03.2023. године  са почетком у  12.00 часова у просторијама школе.

Кандидати се неће  посебно позивати на  интервју и тестирање, а у случају непојављивања, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве слати на адресу  ЈУ Основна школа „Немања Влатковић" Шипово, Омладинска 1,  70270 Шипово,  у року од 8 дана од дана објављивања конкурса, са назнаком  "за конкурс".

***

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА ШИПОВО

Његошева 2

Шипово 70270

 

ПРЕДМЕТ: Обавјештење

 

          Конкурс Јавне здравствене установе Дома здравља Шипово број:113/2023. од 02.03.2023. године, објављен у дневном листу „Глас Српске" дана 08.03.2023. године, поништава се из техничких разлога.

***

ЈУ ОШ ,,ВУК КАРАЏИЋ" ЈЕЗЕРО

Вука Караџића бб

70 206 Језеро

тел: 050/290-010;

е-mail: [email protected]

расписује:

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

  • Дипломирани педагог –  на одређено вријеме, до 28.02.2024. године, 50 % норме,1 извршилац - приправник.

 

  1. Општи услови за пријем кандидата:

      -  да је држављанин РС и БиХ (Увјерење о држављанству),

-  да је пунољетан (Извод из Матичне књиге рођених или копија личне карте),

          - да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, те злоупотребе опојних средстава. Увјерење о неосуђиваности школа ће прибавити службеним путем, прије заснивања радног односа.

- увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце (школа ће за изабраног кандидата прибавити службеним путем, прије заснивања радног односа).

- увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (доставља кандидат).

- да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

 

  1. Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, поред документације којом се доказује испуњеност општих услова за заснивање радног односа, потребно је доставити и следећу документацију на

основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 127. Закона о основном васпитању и образовању  и члана 6. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи;

         

- овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

- увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

- додатак дипломи који садржи просјек оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје такви подаци,;

- увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;

- увјерење надлежног органа о статусу члана породице погинулог борца, односно увјерење о статусу борца, ако се ради о кандидату из категорије бораца;

- увјерење надлежног органа о статусу РВИ, ако се ради о кандидату из категорије РВИ.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, школа ће поставити на огласној табли школе, најкасније 3 (три) дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати који испуњавају услове конкурса ће бити интервјуисани и тестирани дана 05.04.2023. године са почетком у 10:00 часова у просторијама школе.        

Кандидати се неће посебно позивати на интервју и тестирање, а уколико се не појаве на интервју и тестирању сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријем у радни однос извршиће се у складу са чланом 127. Закона о основном васпитању и образовању  и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.

Пријаве слати на адресу ЈУ Основна школа ,,Вук Караџић" Језеро, улица Вука Караџића бб, 70206 Општина Језеро, у року 8 дана од дана објављивања конкурса са назнаком „за конкурс". Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати. Оглас је отворен осам дана од дана објављивања у дневном листу ,,Глас Српске".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана