ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 08.03.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Бањалука: Оглашава слободна радна мјеста на дан 08.03.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 08.03. 2023. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*****************

*****************

ЈУ ОШ „ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ" БАЊА ЛУКА

Булевар војводе Степе Степановића 28

78000 Бања Лука

 

 

Расписује:

 

К О Н К У Р С

 за попуну  радног мјеста

1. Наставник/професор основа информатике – на одређено вријеме, до повратка раднице са  боловања,  са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, пуна норма  - 1 извршилац.

 

Поред општих услова прописаних Законом о раду кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 114. Закона о основном васпитању и образовању и Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача. Пријем у радни однос извршиће се у складу са  Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи .

Право учешћа на Конкурсу под редним бројем  1.   имају и кандидати који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци,као и лице које је стекло радни стаж у школи ван наставног процеса, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању  испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме у складу са чланом 198. Закона.

Општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на конкурс су:

1. да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. да је радно способан , а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности који не може бити старији од шест мјесеци и који прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

 4.  да није осуђен правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против  достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,злоупотребе опојних средстава (школа ће за изабраног кандидата прибавити увјерење службеним путем, а прије заснивања радног односа)

5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце (школа ће за изабраног кандидата прибавити службеним путем , а прије заснивања радног односа)

6.  Увјерење да против њега није покренут поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем .

 Уз потписану пријаву ( са кратком биографијом, адресом и контакт телефоном ) потребно је доставити  документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документације на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 127. Закона о основном васпитању и образовању и Правилника о процедури и критеријумима  за пријем у радни односи начину бодовања кандидата у основној школи:

  • овјерену  фото-копију  дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одређеној области,
  • увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,
  • увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,
  • додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење висошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје оцјене о просјеку оцјена,
  • увјерење о држављанству,
  • извод из матичне књиге рођених или овјерена копија личне карте,
  • увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,
  • увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, које треба да садржи  врсту посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла,
  • увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,
  • увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  • увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида ,
  • увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије  борца.

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата неће се разматрати.

За радно мјесто под редним бројем 1.,  тестирање  ће се обавити 21.03.2023.године са почетком у 09,00 часова, а интервју у 10,00 часова у просторијама школе са кандидатима који су доставили потпуне  и благовремене  пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

Списак кандидата који испуњавају услове школа ће поставити на огласну  таблу школе  најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Ако се кандидат не појави на тестирању или интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам ( 8) дана од дана објављивања у дневном листу „ Глас Српске".

Пријаве са потребном документацијом достављају се лично или поштом на  адресу школе: Јавна установа Основна школа „Петар Петровић Његош" Бања Лука, Булевар војводе Степе Степановића бр. 28, 78000 Бања  Лука, са назнаком „ ЗА КОНКУРС ".

***

„ГЛАС СРПСКИ-ТРГОВИНА" АД  - Минутица  БАЊА ЛУКА

 

 

О Г Л А С

за пријем радника у радни однос на одређено вријеме

 

Радно мјесто: ТРГОВАЦ У КИОСКУ

 

За подручја:       

  • БАЊА ЛУКА – више извршилаца

 

ПОТРЕБНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ:

  • Минимално  ССС
  • Радно искуство у трговини/малопродаји
  • Пожељно познавање рада на рачунару („MC Of­fi­ce")

 

 

Кандидати су дужни уз молбу доставити сљедећу документацију:

  • Копија извода из матичне књиге рођених,
  • Копија увјерења о држављанству
  • Копија дипломе о завршеној стручној спреми

 

Предност код запошљавања ће имати кандидати који су пријављени на Бироу за запошљавање па је у ту сврху потребно доставити потврду са Бироа за запошљавање да су пријављени и да су незапослена лица.

 

Све информације о огласу могу се добити на телефоне: 051/249-896, 066/638-638 или путем мејл адресе: [email protected]  , [email protected]  .

Молбе доставити на адресу:

 

ЗА ОГЛАС ТРГОВАЦ У КИОСКУ

 „Глас Српски-Трговина" ад - Минутица Бања Лука,

Улица Веселина Маслеше бр.13, Бања Лука.

 

Оглас остаје отворен петнаест (15) дана од дана објављивања.

***

INTER MCT " Д.О.О.

Ул. Дунавска бб, Бања Лука

Тел: 051/345-520, fax : 324-852

е-ma­il: [email protected]

 

                                                                                              

ОГЛАС 

за пријем у радни однос

 

Предузећу INTER MCT DOO са сједиштем у Бања Луци, Дунавска бб које се бави трговином на велико алкохолним и безалкохолним пићима, потребни радници на радним мјестима:

 

 

  1. РАДНИК У СКЛАДИШТУ  (м)     -  2 извршиоца

 

Услови за пријем у радни однос:

 

  • Поузданост,одговорнст;
  • Спремност за тимски рад

 

  1. ВИЉУШКАРИСТА ( м )                 -1 извршилац

Опис послова

  • Утовар и истовар робе

 

Услови за пријем у радни однос:

 

  • Поузданост,одговорнст;
  • Спремност за тимски рад;
  • Пожељно радно искуство;
  • Неопходно посједованје возачке дозволе Б категорије.

 

 

Оглас остаје отворен до попуне наведених радних мјеста.

 

Пријаву и ЦВ слати путем  е – ma­il: [email protected]

Или на адресу: INTER MCT ДОО , Дунавска бб,  Бања Лука

***

ЈУ ПОЉОПРИВРЕДНИ ИНСТИТУТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ БАЊА ЛУКА

УЛ. КЊАЗА МИЛОША 17

78000 БАЊА ЛУКА

 

КОНКУРС

за пријем на радно мјесто на неодређено вријеме

 

  1. Истраживач из области примјене ГИСа у пољопривреди са пробним радом од 3 мјесеца ............................................................. 1 извршилац,
  2. Технички сарадник са пробним радом од три мјесеца ............. 1 извршилац.

 

За наведена радна мјеста тражи се

 

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС:

1. да је држављанин БиХ или РС;

2. да је старији од 18 година;

3. да има општу здравствену способност;

4. да се против њега не води кривични поступак;

5. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова за рад у јавној научноистрачивачкој установи;

6. Да не постоји сукоб интереса у складу са Законом о министарским, владиним и другим  именовањима РС,  Законом о сукобу интереса и другим законима и актима.

 

Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс, кандидат је дужан доставити доказе о испуњавању општих услова наведених у конкурсу, а то су:

  • извод из матичне књиге рођених,
  • увјерене о држављанству,
  • увијерење о невођењу кривичног поступка,
  • овјерену изјаву за опште услове по тачком 5. и 6.
  •  

ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС:

Поред документације којом се доказује испуњеност општих услова за заснивање радног односа, потребно је доставити и следећу документацију на основу којих се доказује испуњеност посебних услова, а то су:

Радно мјесто под бројем 1

  1. ВСС – смјер геодезија или пољопривреда
  2. Најмањи просјек оцјена на основним студијама 8,00
  3. Изјава о радном искуству на пословима ГИС платформе најмање 1 година
  4. Напредно познавање енгеског језика
  5. Напредно познавање рада на рачунару из области геоинформатике (ARCIGS и QGIS)
  6. Возачка дозвола Б категорије

 

Радно мјесто под бројем 2

  1. ССС – машински смјер
  2. Возачка дозвола Б категорије
  3. Изјава о радном искуству на поправкама пољопривредних машина најмање једна година.

 

Сви потребни документи достављају се у оригиналу или овјереној копији, најкасније до 16.03.2023. и достављени документи неће бити враћени кандидатима.

 

Сви кандидати који испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса подлијежу улазном интервјуу са члановима изборне комисије.

Интервју ће се одржати у просторијама Института у сриједу 16.03.2023. године у канцеларији број 25 у 9:00 часова.Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 

Кандидат који буде изабран дужан је прије почетка рада доставити љекарско увјерење о здравственој способности.

 

Пријаве на конкурс са доказима о испуњавању општих и посебних услова достављају се лично или путем поште на адресу Института.

с назнаком :" ПРИЈАВА НА ЈАВНИ КОНКУРС"

 

Неблаговреме и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс комисија неће разматрати.

 

***

Предузеће "ЕНОВИТИС ДОО" ЛАКТАШИ

Цара Душана 45

Лакташи

 

 

чија је делатност продаја  комплетног асортимана „Винарије Александровић", као и виноградарске и винарске опреме, амбалаже и енолошких средстава, расписује:

 

КОНКУРС

 

за радно место

РУКОВОДИЛАЦ ПРОДАЈЕ

       

Услови конкурса:

 

1.Стручна спрема:

а) Дипломирани инжењер пољопривреде - Технолог  за производњу алкохола и вина  ( VII  степен ) или

б) Пољопривредни техничар за производњу алкохола и вина (IV степен ) или

ц) Дипломирани економиста (VI  или VII  степен)

д) Дипломирани правник (VII степен)

 

2.Радно искуство у производњи вина и /или комерцијалним пословима

                                       

Опис посла:

 

    • Представља и заступа Друштво

    • Организује рад и руководи процесом рада и пословања Друштва у складу са прописима и оснивачким актом

    • Обезбеђује законитост рада Друштва;

    • Доноси планове рада и одређује начине и поступак њихових извршења;

    • Састављање планова набавке и продаје

    • Праћење кретања на тржишту

    • Одржавање контаката са добављачима и купцима

    • Уговарање набавке и продаје

    • Праћење реализације и наплате уговореног посла

    • Теренски рад према потреби

    • Састављање извештаја

 

Вештине и особине:

 

    • Амбициозност

    • Лојалност

    • Преговарачке способности

    • Вештина доброг планирања и организовања

    • Осећај за тимски рад

    • Усмереност ка резултатима

    • Комуникативност и уверљивост

Остали захтеви конкурса:

 

    • активно знање  енглеског језика,

    • возачка дозвола за Б категорију,

    • знање рада на рачунару 

 

Радне биографије слати на ma­il:  [email protected]

Оглас отворен до попуне радног мјеста.

***

„ГОТИВА"  СП

НИКОЛЕ ПАШИЋА 29, 78000 Бања Лука

ТЕЛЕФОН:  065-206-840

 

Расписује:         

 О Г Л А С

За рад на неодређено вријеме:

КУХАР – СЛАСТИЧАР ПРИПРЕМА И ДЕКОРАЦИЈА КНЕДЛИ ........... 1 ИЗВРШИЛАЦ

Заинтересовани кандидати се могу јавити на контакт телефон 065-206-840.

Оглас отворен до 15.03.2023. године.

***

„ГИЗМО" ДОО БАЊА ЛУКА

Ул.Српских Пилота бр.1, 78000 Бања Лука

расписује

                                                                          О Г Л А С

1.ВОЗАЧ/ДОСТАВЉАЧ  (М)  .............................     1 ИЗВРШИЛАЦ

2.ТРГОВАЦ/ФАКТУРИСТА ................................      1 ИЗВРШИЛАЦ

Услови рада :

За радно мјесто под редним бројем  1.

-Минимум 1 година радног искуства

-возачки испит Б категорија

За радно мјесто под редним бројем 2.

-минимум 1 година радног искуства

-рад на рачунару

Рад на неодређено вријеме.

Мјесто рада: Бања Лука

Заинтересовани кандидати се могу јавити на контакт телефон 066/046-462

Оглас отворен до 28.03.2023 године

***

ЈУ Умјетничка школа „Владо Милошевић", Бањалука

Јована Дучића 23, тел.: 051/214-786,

е-ma­il: ms01@sko­lers.prg

 

расписује конкурс за пријем радника :

 

НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ :

     

  1. ПРОФЕСОР ЊЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА – 8 часова, на одређено вријеме до повратка радника са боловања

                 ПОТРЕБНИ УСЛОВИ ЗА РАДНИКЕ:

Поред општих услова утврђених законом о раду, кандидати треба да испуњавају и посебне услове утврђене Законом о средњем и основном образовању и васпитању.

Кандидати  морају имати завршен одговарајући факултет.

У радни однос се примају лица са радним искуством и положеним стручним испитом. Уколико се на конкурс не пријави лице са радним искуством и положеним стручним испитом, у радни однос ће се примити приправник.

 

Уз пријаву се прилажу:

  • овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са највише остварених 240 EC­TS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеђној области или еквивалент, диплома  наведеног факултета.
  • увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио  педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,
  • увјерење о положеном стручном испиту,
  •  увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, не старије од 6 мјесеци.
  • извод из матичне књиге  рођених  или овјерена копија личне карте,
  •  увјерење о држављанству РС или БиХ,
  • додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење  високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
  •  увјерење издато од Завода о запошљавању  о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,
  • увјерење о радном  стажу издато  од  ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс  за пријем у радни однос лица са радним искуством,
  • увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  • - увјерење општинског/градског органа  надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,
  • увјерење општинског /градског органа  надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Потписану пријаву са свим подацима ( адреса, број мобилног телефон и друго ) и доказима о испуњавању наведених услова доставити лично или путем поште на адресу: Јавна установа Умјетничка  школа „Владо Милошевић" Бања Лука, улица  Јована Дучића број  23.

Напомена:

Списак кандидата који испуњавају услове конкурсан након прегледа документације, школа поставља на огласној табли школе.

Тестирање и интервју кандидата који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се дана 17.03.2023. године у 10,00 часова у просторијама музичке школе. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих документа и те копије неће бити враћене кандидатима. Изабрани кандидат ће накнадно, а прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење о психофизичкој способности за рад са ученицима, које не може бити старије од 6 мјесеци. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање. Конкурс је отворен 7 дана од дана објављивања. 

 

ЈУ ОШ „Змај Јова Јовановић'', Бања Лука

Бранка Загорца бр.1, тел.: 051/431-770; 461-724,

 е-ma­il: os003@sko­lers.prg

 

Расписује:

К О Н К У Р С

 за попуну  радних мјеста

  1. Наставника/професора разредне наставе, на одређено радно вријеме до повратка радника с боловања-приправника , 1 извршилац;
  2. Наставник/професор ликовне културе -13 часова на одређено радно вријеме до повратка радника с боловања –приправник, 1 извршилац

       Поред општих услова прописаних Законом о раду кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 114. Закона о основном васпитању и образовању  и  Правилника о стручним профилима и звањима наставника , стручних сарадника и васпитача.

 Пријем у радни однос извршиће се у складу са  Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начин бодовања кандидата у основној школи .

          Право учешћа на конкурс имају и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању, испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме у складу са чланом 198. Закона.

Општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на конкурс су:

1. да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству;

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте;

3. да је радно способан, а то се доказује увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала и службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава;

5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце;

6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала  и службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем . - Доставља кандидат.

Увјерења из тачака 4.и 5. школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

     Уз потписану пријаву ( са кратком биографијом, адресом и контакт телефоном ) потребно је доставити  сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документације на основу које се врши бодовање по критеријумима из члана 127. Закона о основном васпитању и образовању  и Правилника о процедури и критеријумима  за пријем у радни односи начину бодовања кандидата у основној школи :

     - Овјерена фото-копија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

      - Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

            Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

      Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење;

     Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулих бораца;

       Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

        Увјерење општинског/градског органа управе недлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца;

        Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата неће се разматрати.

          Тестирање и интервју ће се обавити дана 21.03.2023. године (уторак) са почетком у 10,00 часова, у просторијама Школе са кандидатима који су доставили потпуне  и благовремене  пријаве, односно који испуњавају услове конкурса.

         Списак кандидата који испуњавају услове, Школа ће поставити на огласну  таблу Школе,  најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

        Ако се кандидат не појави на тестирању или интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

       Конкурс остаје отворен осам ( 8) дана од дана објављивања у дневном листу „ Глас Српске".

Пријаве са потребном документацијом достављају се лично или поштом на  адресу Школе: Јавна установа Основна школа „Змај Јова Јовановић" Бања Лука, Бранка Загорца бр.1, 78000 Бања  Лука, са назнаком „ ЗА КОНКУРС ".

***

„КВОЧКА ГРЕС" д.о.о. БАЊА ЛУКА

ХИЛАНДАРСКА 353, 78000 БАЊА ЛУКА

ОГЛАС

  1. КЕРАМИЧАР.............................................................5 ИЗВРШИОЦА

 

  1. ПОМОЋНИ КЕРАМИЧАР...........................................1 ИЗВРШИЛАЦ

 

Сви заинтересовани кандидати могу да се јаве на следећи број телефона:

065/580-232 или на еma­il [email protected].

 

Конкурс је отворен до попуне радног мјеста.

***

ЈУ Економска школа Бања Лука

Расписује:

К О Н К У Р С

за упражњено радно мјесто професора

ОПИС РАДНОГ МЈЕСТА

  1. ПРОФЕСОР ЕКОНОМСКЕ ГРУПЕ ПРЕДМЕТА – на одређено вријеме до повратка раднице са боловања, односно породиљског одсуства (пуна норма) – 1 извршилац са искуством.

Услови: дипломирани економиста.

  1. ПРОФЕСОР ЕКОНОМСКЕ ГРУПЕ ПРЕДМЕТА – на одређено вријеме до 31.8.2023. године, (6 часова) – 1 извршилац са искуством.

Услови: дипломирани економиста.

 

ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

Кандидати поред општих услова потребних за заснивање радног односа  прописаних законом којим се уређују радни односи, треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104. став 1. тачка 1., 2. и 3. Закона о средњем образовању и васпитању  и Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама .

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања крутеријума за пријем .

Уз пријаву (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс  за пријем у радни однос и са наведеним бројем телефона) кандидати  су дужни  приложити:

  • Диплому о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 EC­TS бодова или еквивалент и стручно звање у одређеној области;
  • Увјерење о положеној педагошко – психолошкој и дидактичко – методичкој групи предмета, за наставника који у току студија није положио наведену групу предмета;
  • Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно – образовном процесу;
  • Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником којим се регулише полагање стручног испита;
  • Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;
  • Извод из матичне књиге рођених;
  • Увјерење о држављанству;
  • Љекарско увјерење о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима (не старије од 6 мјесеци) и прилаже га само изабрани кандидат након извршеног избора, а прије заснивања радног односа;
  • Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава и увјерење о подацима из посебног региста лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупоребе и искориштавања дјеце, школа прибавља службеним путем, а прије заснивања радног односа;
  • увјерење да није покренут кривични поступак за дјела учињена  против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем;
  • Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица;
  • Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством. Увјерење треба да садржи сљедеће податке:

1) врста посла;

      2)  степен стручне спреме;

            3)  дужина оствареног радног стажа по врстама посла.

  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко – инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;
  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко – инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца;
  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко – инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.
  • Изузетно право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 104. став 7. Закона;
  • Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог Закона испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса обавиће се дана  23.3.2023. године у  10:00 часова у просторијама школе.

Школа ће истакнути на огласној табли списак кандидата који испуњавају услове конкурса и кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве са потребном документацијом слати на адресу ЈУ Економска школа Бања Лука, Краља Алфонса XIII/34, Бања Лука.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.

***

ЈУ  ОШ  ''МЛАДЕН СТОЈАНОВИЋ" ГОРЊИ ПОДГРАДЦИ

78 405 ГОРЊИ ПОДГРАДЦИ - ГРАДИШКА

 

 

 

Ј А В Н И   К О Н К У Р С

за  пријем радника на одређено вријеме

 

  1. Наставник разредне наставе -1 извршилац, професор разредне наставе, пуна норма,  на одређено вријеме  до повратка радника  с функције ( с положеним стручним испитом и радним искуством за рад у васпитно- образовном процесу),    
  2. Водитељ продуженог боравка - 1 извршилац , професор разредне наставе, пуна норма, на одређено вријеме (до повратка радника с боловања а најдаље до 31.08.2023. године) с положеним стручним испитом и радним искуством за рад у васпитно- образовном процесу).

Општи и посебни услови за пријем у радни однос:

Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидат треба да испуњава и посебне услове предвиђене чланом 114. и 115. и 116. Закона о основном васпитању и образовању, и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача, Правилником о процедури пријеме, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи .

УЗ ПРИЈАВУ ПОТПИСАНУ ОД СТРАНЕ КАНДИДАТА КОЈИ СЕ ПРИЈАВЉУЈЕ НА ЈАВНИ КОНКУРС ПОТРЕБНО ЈЕ ИСПУНИТИ СЉЕДЕЋЕ УСЛОВЕ ТЕ ДОСТАВИТИ ОДГОВАРАЈУЋУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ:

  • ОПШТИ УСЛОВИ које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на конкурс јесу:

1.  да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом  за кривична дјела учињена против: службене дужности,  , злоупотребе опојних средстава, полног интегритета ,злостављања дјетета, полног и другог насиља над  дјететом или малољетним лицем, достојанства личности, морала,  трговине људима, нити лице које се води у Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце (члан 115. Закона о основном васпитању и образовању)

5.Увјерење да против њега није  покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

  • Увјерење из тачке 4 и 5. школа ће прибавити службеним путем , а прије заснивања радног односа.
  • ПОСЕБНИ УСЛОВИ које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на конкурс,
  1. Овјерена фото-копија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

 2.  Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, за кандидата који у току студија није положио наведену групу предмета,

3. Увјерење о положеном стручном испиту са радним искуством за рад у васпитно- образовном процесу.

4. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

5. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

6. Увјерење о радном стажу издато од ранијих  послодаваца,

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

8. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за  борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије  борца,  

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 125.  став  4).  Закона о основном васпитању и образовању као и лица која су по прописима важећим  до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве кандидата на јавни конкурс комисија не разматра.

 За кандидате који буду доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који буду испуњавали услове конкурса, тестирање и интервију  ће се обавити у просторијама Централне  школе Горњи Подградци.  Тестирање почиње : 22.03.2023. године - у 12.00 а интервју исти дан од 13.00 часова.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе и то најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа. Кандидати се неће посебно  позивати на интервју и  тестирање.

Уколико се кандидат не појави на тесту или интервјуу, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

У  пријави на конкурс  кандидати  обавезно  треба  да  наведу  тачну  адресу  становања  и  контакт  телефона .

Конкурс  остаје отворен 8 ( осам ) дана од дана објављивања у „ГЛАСУ СРПСКЕ" Бања Лука.

Пријаве на конкурс  слати поштом   на  адресу  школе.

Адреса школе је:                                                                       

ЈУ  Основна школа „Младен Стојанови" Горњи Подградци

Горњи Подградци  78 405 , град Градишка

са назнаком – „Пријава на конкурс"

***

ЕЛЕКТРОПАРТНЕР ХОЛДИНГ         

Владимира Назора 2

78250 Лакташи

 

Електропартнер Холдинг, Лакташи расписује оглас за запошљавање више лица.

 

  1. Директор продаје - Дипломирани Инжењер електотехнике - смјер електроенергетика - Електротехнички факултет – всс – 1 извршилац.

 

  1. Менаџер продаје - дипломирани инжењер електротехнике-смјер електроенергетика - Електротехнички факултет – всс - 1 извршилац.
  2. Пројект менаџер - Дипл.инж. електротехнике-смјер енергетика - Електротехнички факултет – всс - 1 извршилац.
  3. Технички сектерар – Друштвени смјер – ссс - 1 извршилац.
  4. Инжењер за планирање машинске производње- дипл.инж.машинства- смјер производно машинство – машински факултет – всс - 1 извршилац.
  5. Инжењер технолошке припреме машинске производње - Дипломирани инжињер машинства  - Завршена школа: Машински факултет – всс - 2 извршиоца.

 

  1. Инжењер технолошке припреме електромонтаже - Дипл. инжињер електротехнике, смијер енергерика и аутоматика. - Електротехнички факултет – всс - 2 извршиоца.
  2. ЦНЦ оператер( пробијачица, преса,ласер) - Машински смјер – ссс 3 извршиоца.
  3. Бравар – Монтер - Машинска струка – 2 извршиоца.

 

  1. Брусач - Машинска струка – 1 извршилац.

 

  1. Лакирер – ссс – 1 извршилац.
  2. Оператер на алатној машини ( токар, глодар,брусилица, маказе) - Машинска струка – ссс – 1 извршилац.

 

  1. Самосатлни електротехничар/електромонтер - Електротехнички смјер – ссс – 5 извршилац.
  2. Заваривач - звање машинска струка – 3 извршилац.

Конкурс остаје отворен 30 дана.

 

 

Пријаве као и све информације на број телефона 051 265 360 и 066 233 245, или на мејл адресу [email protected].

***

ЈУ  МУЗИЧКА  ШКОЛА „ КОНСТАНТИН БАБИЋ"  ПРЊАВОР

Владике Платона бр.27

78430 Прњавор

 

 

         На основу члана 132. Закона о средњем образовању и  васпитању и члана 152.  Закона о основном васпитању и образовању в.д. директора школе доноси

 

 

О Д Л У К У

О ПОНИШТАВАЊУ РАСПИСАНОГ  ЈАВНОГ КОНКУРСА  

 

I

Поништава се расписани јавни конкурс који је објављен дана 01.03.2023. године у дневним новинама " Глас Српске" посредством Завода за запошљавање РС.

 

II

Конкурс се поништава јер је грешком Завода за запошљавање биро Прњавор објављен конкурс од раније који је већ реализован.

 

III

Одлука ће бити објављена посредством Завода за запошљавање РС у дневним новинама " Глас Српске".

***

ЈУС  МУЗИЧКА  ШКОЛА „ КОНСТАНТИН БАБИЋ"  ПРЊАВОР

ПРЊАВОР

   Расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

За попуну упражњених  радних  мјеста:

1/ Наставник теоретске групе предмета -15 часова наставе (историја музике 6 часова+ музички облици 5 часова + свирање хорских партитура 2 часа + аудиовизуелна-техника 1 час + увод у компоновање 1 час), на одређено радно вријеме до повратка радника с породиљског боловања,а најкасније до 22.09.2023. године,  1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом.

2. Наставник  флауте и читање с листа - 11 часова наставе (флаута 10 часова+читање слиста 1 час), на одређено радно вријеме до 31.08.2023. године,  1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом,

3. Наставник клавира, упоредног клавира и корепетиције - 24 часа наставе (клавир 19 часова + упоредни клавир 4 часа+корепетиција 1час), на одређено радно вријеме до повратка радника с функције, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом ,

4. Наставник клавира  - 12 часова наставе, на одређено радно вријеме до повратка радника с боловања, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом ,

5. Наставник хармонике - 12 часова наставе, на одређено радно вријеме до повратка радника с боловања, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом ,

6. Наставник гитаре и читање с листа - 18 часова наставе (гитара 16 часова+ читање с листа 2 часа), на одређено радно вријеме до повратка радника с боловања, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом ,

7. Наставник психологије -1 час наставе, на одређено радно вријеме, до повратка радника с породиљског боловања,а најкасније до 20.12.2023. године, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

   Поред општих услова који су прописани Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и услове прописане Законом о основном васпитању и образовању, Законом о средњем образовању и васпитању, Правилником о стручним профилима и звањима  наставника, стручних сарадника и васпитача, Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и стручним школама као и услове прописане Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи и Правилником о поступку за пријем у радни однос  у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању  испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

Право учешћа на конкурсу имају лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању и Законом о основном васпитању и образовању.

 

Општи услови које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су :
1) да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте, 
3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,
4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,
5) увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,
6) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.   
Увјерења под бројем 4.и 5 за изабраног кандидата школа прибавља службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

Уз пријаву на конкурс (потписане од стране кандидата са назначеном адресом пребивалишта и бројем телефона) поред документације којом се доказују испуњавање општих услова кандидати су дужни доставити и документацију на основу које се доказује испуњавање посебних услова и на основу које се врши бодовање:

Овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четверогодишњем трајању са најмање остварених 240 EC­TS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена (лица која су завршила други циклус студијског програма достављају додатак дипломи за оба циклуса студијског програма),

Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

Увјерење издато  од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

Увјерење о  радном стажу  издато од ранијег послодавца, из којег треба јасно да се види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла,

Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачку-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачку-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачку-инвалидску заштиту о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије се не враћају кандидатима. Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу „Глас Српске",а неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање. Кандидати који испуњавају услове утврђене овим конкурсом, дужни су приступити интервјуу и тестирању, који ће са кандидатима обавити Комисија за избор.  Тестирање и интервију са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве ће се обавити  у уторак 21.03.2023. године са почетком у 12,00 часова у просторијама ЈУ Музичке школе „Константин Бабић" Прњавор.  Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе. Кандидати се неће посебно позивати на интервју и тестирање, а ако се не појаве сматраће се да су одустали од пријаве на  конкурс. Школа ће писменим путем обавјестити све учеснике о исходу конкурса у року од осам (8) дана од дана доношења одлуке.

 

Пријаве са потребном документацијом доставити лично или послати поштом на адресу:

   ЈАВНА УСТАНОВА МУЗИЧКА ШКОЛА „ КОНСТАНТИН БАБИЋ" ПРЊАВОР

   ВЛАДИКЕ ПЛАТОНА БР.27

   78 430 ПРЊАВОР

    СА НАЗНАКОМ – ПРИЈАВА НА КОНКУРС –

***

ЈУ ОШ ,,МЕША СЕЛИМОВИЋ"                                                                                                                                             

78 434 НАСЕОБИНА ЛИШЉА                                                                                                                                

  директор Јавне установе Основне школе „Меша Селимовић" Насеобина Лишња расписује

 

К О Н К У Р С

За попуну упражњених радних мјеста

 

1. Професор разредне наставе – ПО Мујинци, са радним искуством и положеним стручним испитом, рад на одређено вријеме до 31.08.2023. године.

2. Профеоср физичког васпитања – 4 часа, са радним искуством и положеним стручним испитом, рад на одређено вријеме до повратка радника са боловања.

 

Поред општих услова предвиђених Законом о раду кандидат треба да испуњава и посебне услове предвиђене чланом 114. 115. и 116. Закона о основном васпитању и образовању, услове предвиђене Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем  у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи  и услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Уз потписану пријаву са кратком биографијом и контакт телефоном, са назнаком на које радно мјесто се пријављују, списком приложене документације  којом се доказује испуњеност услова за заснивање радног односа, кандидати достављају и сљедећу овјерену документацију која не смије бити старија од 6 мјесеци:

 

1.   Да је држављани РС, односно БиХ (што доказује увјерењем о држављанству);

2. Да је пунољетан (што доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте);
3.  Да је радно способан ( што доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од 6 мјесеци – прилаже само изабрани кандидат, након извршеног избора по конкурсу);
4.  Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,злоупотребе опојних средстава;

5. Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела учињена против личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављање дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетн им лицем.

Увјерења из става 4. и 5. за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем;

Посебну документацију коју кандидат прилаже, на основу које се доказује испуњеност посебних услова и на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури пријема,  критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи:

7. Овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

8.  Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета који је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

9.  Увјерење о положеном стручном испиту ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом;

10.  Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи;

11. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

12.  Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење, након стицања одговарајуће стручне спреме;

13.  Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством;

14. Увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако  се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

15. Увјерење општинског / градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида и

16. Увјерење општинског / градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Право учешћа на конкурсу имају и лица из члана 114. став 5. Закона о основном васпитању и образовању ( у случају да се расписује конкурс за лица са радним искуством), као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању  испуњавали услове који се односе на степен и врсту стручне спреме.

Кандидати су дужни лично или путем поште доставити оригинале или овјерене фото-копије свих докумената. Достављена документација неће бити враћена кандидатима. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се на појаве, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве са доказима о испуњавању општих и посебних услова доставити на адресу:

 ЈУ ОШ ,,Меша Селимовић", Насеобина Лишња, 78 434 са назнаком "За Конкурс".

Списак кандидата који испуњавају услове објавиће се на огласној  табли школе најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Рок за подношење пријаве износи 8 (осам) дана од дана објављивања огласа.

Неблаговремене, непотпуне, неразумљиве као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из јавног конкурса, на приједлог конкурсне комисије, одбациће се закључком. Резултат конкурса објавиће се на огласној табли школе. Обавјештења и рјешења о избору доставиће се свим кандидатима који су учествовали на интервјуу.

Кандидате који се пријављују на радна мјеста а који су доставили благовремене и потпуне пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, тестирање и интервју ће се одржати у просторијама школе дана 21.03.2023. године са почетком у 10:00 часова.

***

Основни суд у Прњавору

 

 Расписује:

 

Ј А В Н И    К О Н К У Р С

за попуњавање упражњеног радног мјеста

 

 

1. Предсједник Основног суда Прњавор расписује Јавни конкурс за попуњавање упражњеног радног мјеста (у даљем тексту: Конкурс) у Основном суду Прњавор, на неодређено вријеме, и то:

 

- СУДСКИ АСИСТЕНТ-ДАКТИЛОГРАФ ……………………………… 1 извршилац

 

2. Опис послова

Судски асистент – дактилограф обавља сљедеће послове:

учествује као записничар на претресима, расправама и рочиштима,

врши дактилографске послове по диктату на компјутеру или писаћој машини,

поступа по наредбама из списа односно из ЦМС-а, сређује списе, води попис поднесака на мануелан начин у предметима који нису заведени у ЦМС,

води попис трошкова исплаћених из предрачунских средстава суда и сређује списе у складу са важећим правилницима,

попуњава обрасце и рјешења о накнади свједоцима,

благовремено обезбјеђује канцеларијски материјал од економата,

води дневник рада о обављеним пословима у току дана,

по потреби замјењује друге дактилографе и раднике у пријемној канцеларији по наредби руководиоца одјељења судске управе и писарнице,

врши улагање доставница у одговарајуће предмете преко ЦМС-а или мануелно, (у предметима који нису преведени у ЦМС),

свакодневно преузима предмете од референта за управљање предметима у складу са Правилником о ЦМС-у, а према  збирном извјештају, уз обавезно потписивање тог извјештаја,

одговара за све пропусте и непреузете списе са збирног извјештаја који је уредно потписао,

након поступања по задацима, враћа референту за управљање предметима на крају радног дана, сложене према растућем броју све ЦМС предмете (осим оних које судија задржава у складу са „правилима о задржавању предмета у уреду судије"),

обавезан је да код предаје предмета референту за управљање предметима све предмете сложи према растућем броју. Референт за управљање предметима је дужан да одбије пријем предмета у случају кршења правила о слагању предмета према растућем броју и истовремено да о томе обавијести руководиоца одјељења за опште послове,

уз налог за плаћање новчане казне, трошкова кривичног поступка, паушала, односно износа на име одузете имовинске користи, обавезно је доставити попуњену уплатницу,

региструје накнадно пристигле докуменате на предмет, који су предати директно на рочишту, или су пристигли на руке судије. У том случају дактилограф је дужан  регистровати све учеснике у поступку и накнадне измјене података након завршеног иницијалног регистровања у пријемној канцеларији,

пажљиво рукује са предметима и стара се  да писмена буду увијек прописно пробушена и сложена у предмету,

брине о уредности списа предмета који добије у рад,

обавља и друге послове по налогу руководиоца одјељења за опште послове.

 

3. Општи услови

Општи услови које кандидат мора испуњавати су:

- да је држављанин РС или БиХ,

- да је старији од 18 година,

- да има општу здравствену способност,

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у правосуђу,

- да му није престао радни однос по основу изречене дисциплинске мјере три године прије објављивања конкурса.

 

4. Посебни услови

Посебни услови које кандидат мора испуњавати су:

- средња стручна спрема – IV степен,

- познавање дактилокореспонденције,

- оспособљеност за самосталан рад на рачунару у припреми и изради докумената,

- радно искуство од 6 мјесеци на истим или сличним пословима.

 

5. Потребна документа

Уз пријаву на конкурс, са кратком биографијом, кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова.

 

5.1. Као доказ о испуњавању општих услова кандидат прилаже:

- фото-копију увјерења о држављанству РС односно БиХ,

- фото-копију личне карте или пасоша,

- фото-копију извода из матичне књиге рођених,

- фото-копију увјерења да се не води кривични поступак,

- изјаве да кандидат:

    а) није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у правосуђу,

 б) да му није престао радни однос по основу изречене дисциплинске мјере три године прије објављивања конкурса.

 

5.2. Као доказ о испуњавању посебних услова кандидат прилаже:

- фото-копију дипломе о завршеној стручној спреми,

- фото-копију доказа о познавању рада на рачунару,

- фото-копију исправе којом доказује радно искуство (увјерење о радном искуству, рјешење или други акт из којег се види на којим пословима, са којом стучном спремом и у ком периоду је стечено радно искуство),

- фото-копију увјерења о положеном стручном испиту.

 

Документацију која није тражена овим конкурсом није потребно достављати.

 

6. Усмени интервју

Са свим кандидатима који буду испуњавали услове конкурса, Комисија за спровођење Јавног конкурса за попуњавање упражњеног радног мјеста (у даљем тексту: Комисија) обавиће усмени интервју и тестирање радом на рачунару.

О мјесту и времену одржавања интервјуа кандидати ће бити благовремено обавијештени појединачно, писменим путем.

 

7. Избор кандидата

Изабрани кандидат након спроведеног конкурса, обавезан је да у року од 7 (седам) дана од дана пријема обавјештења комисије, достави доказе о испуњавању општих и посебних услова конкурса у оригиналу или овјереној фото-копији те овјерене изјаве о испуњавању услова из поглавља 5. као и доказ о општој здравственој способности.

 

Ако прворангирани кандидат не достави доказе у одређеном року или ако на основу достављених доказа комисија утврди да кандидат не испуњава опште или посебне услове, позваће сљедећег кандидата по броју освојених бодова са листе успјешних кандидата, да достави тражене доказе.

8. Рок за подношење пријава

Рок за подношење пријаве је 8 (осам) дана од дана објављивања конкурса.

Непотпуне, неразумљиве и неблаговремене пријаве као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове конкурса, одбациће се закључком.

Пријаве се могу доставити лично у пријемну канцеларију Основног суда Прњавор или путем поште на адресу: Основни суд Прњавор, ул. Београдска број 6, 78430 Прњавор, са назнаком: Пријава на Јавни конкурс.

Документи приложени уз пријаву на конкурс неће се враћати кандидатима.

 

Конкурс ће бити објављен у дневним новинама „Глас Српске".

***

ЈУ Гимназија Прњавор, Прњавор

 

  директор  р а с п и с у ј е:

 

Ј А В Н И   К О Н К У Р С

за попуну упражњеног радног мјеста

 

Професор музичке културе за 7 часова на одређено вријеме до повратка радника са неплаћеног одсуства а најдуже до 30.06.2023. године, приправник – 1 извршилац

 

ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

 За наведено радно мјесто, поред општих услова предвиђених Законом о раду  кандидати треба да испуњавају услове прописане  чланом 104. став 1. тачке 1. и 2. Закона о средњем образовању и васпитању, чланом 5. и 6. Правилника о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем и Правилником о стручним профилима и звањима наставника и стручних сарадника у гимназији.

Пријем радника врши се у складу са  Правилником о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем.

 

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су,  по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА:

Уз  потписану пријаву на конкурс кандидати су дужни доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова и то :

  1. увјерење о држављанству РС или БиХ,
  2. извод из матичне књиге рођених или овјерену копију личне карте,
  3. увјерење да против кандидата  није покренут кривични поступак  за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем ( не старије од 3 мјесеца),
  4. овјерену фото-копију  дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању, са најмање остварених 240 EC­TS бодова, у којој је наведено стручно звање у  одређеној области или еквивалент
  5. увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета
  6. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
  7. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,  
  8. увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  9. увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,
  10. увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

 

Љекарско увјерење о радној способности које је издала надлежна здравствена установа, које  не може бити старије од шест мјесеци, доставиће кандидат који буде изабран, а прије заснивања радног односа.

 

Увјерење о неосуђиваности за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,  злоупотребе опојних средстава  и увјерење  о подацима из посебног регистра  лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце  Школа ће затражити службеним путем, за кандидата који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа.

 

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се тестирање и интервју  21.03.2023. године у просторијама ЈУ Гимназија Прњавор,  са почетком у 13:00 часова.

 Школа  ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе и на сајт школе  најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и  интервју, а уколико  се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Школа ће писменим путем обавијестити кандидате о извршеном избору кандидата по конкурсу.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата неће се разматрати.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневном листу „Глас Српске".

Пријаве се могу доставити лично или препорученом поштом на адресу Јавна установа Гимназија Прњавор, ул. Раде Врањешевић бр.1,78430 Прњавор са назнаком „Пријава на конкурс  за радно мјесто професор музичке културе".

***

ЈУ ОШ „Вук Караџић", Доњи Вијачани

 

директор школе расписује јавни

К  О  Н  К  У  Р  С

ЗА ПОПУНУ УПРАЖЊЕНОГ РАДНОГ МЈЕСТА

 

  1. Наставник/професор разредне наставе – један извршилац у ПО Вршани са радним искуством и положеним стручним испитом – одређено радно вријеме, до повратка радника са боловања, а најдуже до 30.06.2023. године.

Сви кандидати морају испуњавати опште услове предвиђене Законом о раду, услове прописане Законом о основном васпитању и образовању, Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача.

Уз  пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, потребно је доставити сљедећа документа:

  • Увјерење о држављанству РС и БиХ,
  • Извод из МКР или овјерена фото- копија личне карте,
  • Овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,
  • Љекарско увјерење о радној способности – не старије од шест мјесеци (прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа),
  • Увјерење о неосуђиваности за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног или другог насиља над дјететом или малољетним лицем школа ће прибавити службеним путем за изабраног кандидата прије заснивања радног односа.

Документација на основу које се врши бодовање  по критеријумима из члана 9. Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи је:

  • Овјерена фото-копија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у одређеној области и остварених најмање 180 EC­TS бодова у трајању од три године  или еквивалент.
  • Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
  • Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица. За кандидате који се пријављују на конкурс рачуна се укупно вријеме чекања на посао у стручној спреми закључно са даном издавања увјерења,
  • Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно – образовном процесу,
  • Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које треба да садржи податке из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла,
  • Увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко – инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено – отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  • Увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко – инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено – отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије борца.
  • Увјерење општинског / градског органа управе надлежног за борачко – инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено – отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

У складу са чланом 114. став 5 Закона о основном васпитању и образовању право учешћа имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана као и лица која су стекла радни стаж у школи ван наставног процеса, уколико испуњавају остале услове прописане овим законом.

У складу са чланом 125. став 5 .Закона о основном васпитању и образовању Право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу овог закона испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Са кандидатима који су доставили благовремене и потпуне пријаве, односно са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се интервју и тест дана 22.03.2023. године у просторијама школе са почетком у 10, 00 часова.

Списак кандидата који испуњавају услове биће постављен на огласној табли школе најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на  интервју и тест, а ако се не појаве на  интервјуу и тесту, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс, комисија неће разматрати.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве слати на адресу ЈУ ОШ „Вук Караџић" 78432 Доњи Вијачани, са назнаком „за конкурс".

***

ЈЗУ Дом здравља „Шипово"

Његошева број 2

70270 Шипово

 

 

На основу Члана 25. Статута  Јавне здравствене установе Дома здравља "Шипово", директор  ЈЗУ Дома здравља „Шипово" расписује

 

 

К О Н К У Р С

за пријем радника у радни однос на одређено радно вријеме

 

  1. Једног доктора медицине у трајању од двије године.

 

Поред општих услова прописаних законом, кандидат треба да испуњава и следеће услове:

  • Завршен медицински факултет,
  • Положен стручни испит,
  • Лиценца за рад,

 

 

Уз пријаву, са кратком биографијом,  на конкурс кандидати су дужни доставити (у оригиналу или овјереној фотокопији) доказе о испуњавању услова: диплому о завршеном медицинском факултету, увјерење о положеном стручном испиту, извод из матичне књиге рођених, извод из матичне књиге вјенчаних (ако је дошло до промјене), увјерење о држављанству, радну књижицу.

Са свим кандидатима који испуњавају прописане услове биће обављен интервју, о чему ће сви кандидати бити благовремено обавијештени.

 

Пријаве се могу доставити лично или поштом на адресу: ЈЗУ Дом здравља „Шипово", Његошева број 2, 70270 Шипово, пријава на Конкурс.

Конкурс остаје отворен до попуне упражњеног радног мјеста.

***

ЈУ СШЦ „Петар  Кочић" Шипово

Николе Тесле број: 34

70 270  Шипово

                      

 

Расписује:

 

 

 

К О Н К У Р С

за пријем радника у радни одноц     

  1. Професор Хемије- 12 часова, на одређено вријеме, до повратка радника са породиљског боловања, приправник;

                  

        (1) Општи услови  које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс су:

                1) да је држављанин РС  и БиХ - доказ увјерење о држављанству,

                2) да је пунољетан  што се доказује изводом  из матичне књиге  рођених  или овјерена копија  личне карте,

       3) да је радно способан, а то се доказује  љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци, и прилаже га само изабрани кандидат након извшеног избора по конкурсу а прије заснивања радног односа,

               4) да није осуђиван правоснажном пресудом  за кривична дјела учињена против достојанства  личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља  над  дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

               5) увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце,

                6) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанстваличности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављање дјететаполног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

               Увјерења из става 1. тачка 5) Конкурса за изабраног кандидата  школа прибавља службеним путем, а прије заснивања радног односа. 

             

            Уз потписану пријаву и документацију, потребно је доставити и документацију на основу које се доказује и испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописани Правилником о поступку за пријем у радни однос у средњој школи начину бодовања и критеријума за пријем и то:

             1. Овјерену фото-копију дипломе о завршеном  првом  циклусу студијског програма, у четворогодишњем трајању  са најмање остварених 240 EC­TS  бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

            2. Додатак дипломи, који садржи  податке о просјеку  оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

            3.  Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење;

           4. Увјерење  општинског /градског/ органа  надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном  статусу члана породице погинулог борца  Одбрамбено- отаџбинског рата РС  уколико  се ради о кандидату  из категорије породице погинулих бораца,

           5. Увјерење општинског /градског/ органа управе  надлежног за борачко- инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено- отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату  из категорије бораца,

           6. Увјерење општинског ( градског) органа управе надлежног за борачко- инвалидску  заштиту о утврђивању статуса  ратног војног инвалида  Одбрамбено- отаџбинског рата РС  ако се ради о кандидату  из категорије инвалида;

      Кандидати достављају  овјерене копије свих докумената и овјерене копије неће бити враћене кандидатима.

Поред општих услова прописаних Законом о раду и посебних услова прописаних Законом о средњем образовању и васпитању кандидати треба да испуњавају и друге услове прописане Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама и Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у Гимназији.

       Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, школа ће поставити на огласној табли школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа и то 17.03.2023. године (петак).

      Интервју и тестирање за кандидате који испуњавају услове конкурса ће се обавити    21.03.2023. године (уторак) у 10 часова.

            Уколико се кандидат  не појави  на тестирању и интрвјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

      Конкурс  остаје отворен (8) осам дана од дана објављивања.

 

      Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

      Пријаву са  потребном документацијом послати на адресу:

      ЈУ Средњошколски  центар "Петар Кочић",   улица Николе Тесле број: 34,

      70 270  Шипово.

 

        Комисији за пријем радника

       Контакт  телефон: 050-360-390

***

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА „СВЕТИ ПАНТЕЛЕЈМОН"  КОТОР ВАРОШ 

Јована Рашковића бб

78220 Котор Варош 

                    

 

о б ј а в љ у ј е:

 

Јавни оглас

за попуну упражњених радних мјеста

 

 

1.       Доктор стоматологије, у служби стоматологије Дома здравља,

на одређено вријеме у трајању од 10 мјесеци (замјена радника до поврата са породиљског одсуства) ...................................……….. 1   извршиоц.

 

II. Опис послова:

Опис послова под редним бројем 1.:

Доктор стоматологије:

организује рад тима;

- обавља први и поновни преглед болесника;

- утврђује потребу и начин лијечења;

- прописује и ординира медикаментозну терапију;

- обавља стоматолошке конезрвативне интервенције и пломбирање, прекривање пулпе, витална и   мортална ампутација пулпе;

- врши одређене протетичке радове;

- пружа хитну стоматолошку помоћ;

- врши одређивање лабораторијских, радиолошких и других дијагностичких поступака у циљу постављања

               дијагнозе;

- врши упућивање пацијената на консултативне прегледе и потребна лијечења;

- проводи здравствено васпитање;

- прати стање и оболења уста и зуба код становништва и предузима мјере за сузбијање истих;

- одговоран је за вођење прописане здравствене документације, евиденције и извјештаја;

- прати прописе који се односе на ђелокруг рада – радно мјесто и исте примјењује;

- стручно се усавршава у струци у складу са потреба радног мјеста,  и преноси знања и радна

   искуства на друге раднике;      

- благовремено и квалитетно обавља послове који су у домену послова и радних задатака радног

   мјеста;

- брине се о одлагању и чувању документације;

- материјално одговора за коришћење, одржавање и чување средстава рада;

- обавља и друге послове по налогу директора коме одговара за свој рад.

 

 

III ОПШТИ УСЛОВИ:

–          да је лице држављанин Републике Српске, односно Б и Х,

–          да је лице старије од 18 година,

–          да има општу здравствену способност,

 

IV ПОСЕБНИ УСЛОВИ које кандидати треба да испуњавају:

1.       За радно мјесто под тачком 1. поред општих услова прописаних законом кандидат треба да испуњава и посебне услове:

–     ВСС, висока стручна спрема, студије медицине – академско звање – доктор стоматологије;

–    Положен стручни испит  за звање доктор стоматологије.

1.1.   Бодовање за радно мјесто под тачком 1. вршиће се на сљедећи начин:

а.)   Бодовање успјеха током редовног школовања за радно мјесто под тачком 1. вршиће се на сљедећи начин:

–          за просијек од 9.00-10,00 ……………………………… 5 бодова

–          за просјек од 8,50 – 8,99 ……………………… .4 бода

 

  • за просијек од 8,00-8,49 ............................... 3 бода

 

–          за  просијек од 7,00-7,99 …………………………… 2 бода

–          за  просијек од 6,00-6,99 …………………………… 1 бод

 

б.)   Бодовање интервјуа ………………………… од 1,00 до 5,00 бодова

Уз пријаву ( пријава се пише у слободној форми са назнаком за јавни оглас, пријавом   и личним подацима кандидата која садржи обавезно назначено: име, презиме, адресу становња, број телефона, е-ma­il адресу) на оглас сви кандидати су дужни доставити (доказе о испуњености општих и посебних услова) у оригиналу или овјереној фотокопији, следеће документе:

а)Кандидати за радно мјесто под таком 1. дужни су уз пријаву доставити:

          -Увјерење из матичне књиге родјених,

          - Увјерење о држављанству РС-БиХ

- Диплома о завршеној Медицинском факултету и стеченим академским звањем – доктор стоматологије

              - Увјерење о положеном стручном испиту за доктора стоматологије,

- Доказ о општој здравственој способности, доставити након избора кандидата од стране Комисије, по обавјештењу.

 

Пријаве се подносе на адресу: Јавна здравствена установа Дом здравља „Свети Пантелејмон" Котор Варош, Јована Рашковића  бб, 78220 Котор Варош, са назнаком: пријава на конкурс.

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања огласа у дневном листу „Глас Српске", огласној табли Дома здравља и на Бироу рада Котор Варош. Уколико оглас не буде објављен истовремено, рок ће се рачунати од дана последњег објављивања.

 

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Са свим кандидатима који испуњавају услове јавног огласа, обавиће се интервју о чему ће се кандидати писмено путем поше  или путем контакт е-ma­il адресе обавијестити о термину одржавања интервјуа као и о резулатима истог.

Напомена за кандидате: Сви кандидати који буду позвани на интервју обавезни су донијети личну карту или пасош на увид Конкурсној комисији - у противном неће моћи приступити истом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана