Wizz Air од јуна организује летове из Бањалуке ка четири града у Европи

ГС
Wizz Air од јуна организује летове из Бањалуке ка четири града у Европи

БАЊАЛУКА -Авиокомпанија Wizz Air најавила je покретање летова из Бањaлуке ка четири нове дестинације.

Почетак летова најављен је за јун 2021. године, а Бањалука ће се на овај начин повезати са Ајндховеном у Холандији, аеродромом  Базел/Мулхаус у Француској, Малмеом у Шведској и Дортмундом у Њемачкој.

- Мјеста на летовима ка овим дестинацијама већ су у продаји на wizzair.com или путем мобилне апликације по цијени већ од 19,99 евра.

Ови летови биће организовани два пута седмично. Очекује се да ће нове руте стимулисати сектор ваздухопловства, као и угоститељства у региону, док ће истовремено путницима из БиХ бити омогућено да по најнижим цијенама путују до Холандије, Француске, Шведске и Њемачке – саопштила је авиокомпанија.

Wizz Air је увео низ појачаних хигијенских мјера за подршку физичком дистанцирању током укрцавања, као и за побољшану чистоћу у авиону. Као дио ових мјера, путници би се требали чекирати, сву куповину и плаћања вршити онлајн да би физички контакт на аеродрому свели на најмању могућу мјеру.

-Wizz Air подстиче путнике да користе Wizz Flex. Додавањем ове услуге резервацији путници могу бити сигурни да ће се, aко се околности промијене или ако једноставно желе путовати на неки други датум или одредиште, моћи отказати лет до три сата прије поласка без икакве наdoкнаде и да ће им 100-оdстотна вриједност првобитне цијене коју су платили одмах бити уписана као Wizz кредит, као и да могу промијенити датуме, па чак и руте -кажу у компанији Wizz Air.

Менаџер корпоративних комуникација у менаџерица корпоративних комуникација у Wizz Air-у Паулина Госк изјавила је да су сигурни да ће ове нове руте донијети још више могућности за сигурно путовање.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана