Успјешна прва Addiko SME академија: Сертификате добило 47 учесника

М.В.
Успјешна прва Addiko SME академија: Сертификате добило 47 учесника

БАЊАЛУКА - Прва Addiko SME академија обухватила је 50 компанија које запошљавају више од 4.000 запослених у Српској и Брчко Дистрикту, а едукацију је успјешно прошло 47 учесника којима су свечано уручени сертификати.

Предсједник Управе Аддико банке Бањалука Срђан Кондић истакао је да ова банка непрестано слуша потребе клијената, а нарочито малих и средњих предузећа.

- Кроз разговоре са нашим клијентима препознали смо потребу интеграције насљедника бизниса у постојеће менаџменте компанија. Трагом тога, заједно са нашим партнерима из Европског фонда за југоисточну Европу одлучили смо се за бесплатну едукацију и тренинг за клијенте - рекао је Кондић.

Он је нагласио да академија коју је Аддико банка Бањалука спровела има вишеструко позитиван ефекат на тржишту и позвао све друштвено одговорне компаније да се укључе и допринесу развоју пословне заједнице.

Учесници Addiko SME академије овај пројекат виде као значајну подршку и потврду за њихово настојање унапређења пословања.

Извршни директор компаније Info Media Group Banjaluka и учесник академије Дамир Пушић казао је да се нада да ће академија овог формата постати традиција.

-  Сматрам да академија овог типа много помаже у даљем развоју, како личном, тако и аспекту пословања које представљамо - рекао је Пушић.

Позитивне утиске и нова знања након едукације носи и Милена Вјештица из компаније БКТ Бањалука, која је нагалисила да јој је академија пружила много корисних информација које већ дају ефекте.

- Атмосфера током Addiko SME академије била је одлична и врло интеркативна. Сви смо били укључени - изјавила је Вјештица додавши  да је академија била и покретач међусобног умрежавања.

Из Аддико банке Бањалука најављују да ће и у наредном периоду бити покретач активности које ће допринијети унапређењу цјелокупне економске ситуације у Српској и Брчко Дистрикту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана