ТРБ на сајму у Каиру, прва промоција "Деспота" ван БиХ и Србије

Срна
ТРБ на сајму у Каиру, прва промоција "Деспота" ван БиХ и Србије

БИЈЕЉИНА - Компанија Технички ремонт Братунац /ТРБ/ представиће на Сајму "Едекс" у Египту цијели свој производни програм, са фокусом на мултифункционално возило "деспот", што ће бити и прва званична промоција овог возила ван граница Републике Српске, односно БиХ и Србије.

На Сајму "Едекс", који ће бити одржан од 29. новембра до 2. децембра у Каиру, биће представљена најсавременија достигнућа из намјенске индустрије, а учествоваће више од 400 излагача.

ТРБ ће на једној од најважнијих манифестација на свјетском нивоу у намјенској индустрији, осим возила "деспот", представити и полуаутоматски пиштољ "РС девет вампир", упаљаче за војну намјену, као и низ услуга које ова компанија пружа.

"Египат представља веома важно тржиште за ТРБ, који у тој земљи већ неколико година послује и има више реализованих уговора, а са циљем унапређења и проширења постојеће, нове пословне сарадње и мреже клијената", саопштено је из ове компаније.

Учешће на сајму у Каиру биће трећи наступ ТРБ-а на свјетском нивоу током 2021. године, захваљујући којима је ова компанија постигла веома препознатљив имиџ и позиционирала се на свјетској мапи.

ТРБ ће своје производе и услуге представити на сајамском простору од 170 метара квадратних.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана