ТОБЛ и хотел „Вапоре“ из Неума јачају сарадњу: Љето на Врбасу и Јадрану шанса за опоравак туризма

М. Л.
ТОБЛ и хотел „Вапоре“ из Неума јачају сарадњу: Љето на Врбасу и Јадрану шанса за опоравак туризма

БАЊАЛУКА - Неум није само сунце и море, већ много више од тога, а уз сарадњу тог херцеговачког града и Бањалуке назире се опоравак туризма након прошлогодишњег краха сезоне.

Истакнуто је то у Бањалуци, гдје су представници хотела „Вапоре“ из Неума представили своју понуду и све љепоте Неума.

- Прошле године је много Бањалучана љетовало у Неуму и у нашем хотелу и наш долазак овдје је и један вид захвалности, те прилика да наставимо ту добру сарадњу. Осим сунца и мора, нудимо до-живљај, а то је оно што и наши гости кажу на одласку  - рекао је директор продаје и маркетинга у хотелу „Вапоре“ Даријо Маслаћ.

Додао је да хотел води рачуна о поштовању епидемиолошких мјера да би својим гостима обезбиједили сигуран боравак и потпуно уживање, а осим тога, сви запослени тестирају се сваких 30 дана. Маслаћ је истакао да је долазак у Бањалуку реализован кроз пројекат УСАИД-а „Тактички план опо-равка туризма у БиХ“ у сарадњи са бањалучком Туристичком организацијом.

- Неум са хотелом „Вапоре“ засигурно се налази на самом врху туристичке понуде земље и дошли смо у Бањалуку да кажемо да све оно због чега смо сви раније одлазили преко границе можемо доживјети и овдје код нас - истакао је Маслаћ.

Директорица бањалучке Туристичке организације Ирена Радојевић рекла је да се након прошлогодишњег краха туристичке сезоне назире свјетло.

- Чини ми се да се према броју долазака туриста назире опоравак туризма. На путу опоравка при-хватили смо руку колега из хотела „Вапоре“ у Неуму и то је први град из ФБиХ који се представља у Републици Српској - рекла је Радојевићева и најавила узвратну посјету Неуму, гдје ће представити туристичку понуду града на Врбасу како би што више Херцеговаца током љета посјетило Бањалуку. Нагласила је да ће број манифестација у Бањалуци током љета зависити од епидемиолошке ситуације, али да ће посјетиоци дефинитивно и овога љета уживати у активностима на Врбасу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана