Посебна понуда UniCredit орочене штедње у еврима

ГС
Посебна понуда UniCredit орочене штедње у еврима

БАЊАЛУКА - Уколико располажете одређеном сумом новца која вам тренутно није потребна и желите је склонити „са стране”, уз додатни принос – орочите је у UniCredit банци Бањалука и пустите „да расте”, уз посебне погодности.

-Средства је могуће орочити на три, шест, 12, 18, 24 и 36 мјесеци, кроз класичну орочену или рентну штедњу, у валути евро.

Посебна понуда важи само за онлајн апликације (захтјеве за орочењем поднијете путем веб странице Банке), до 31.октобра 2023, за новчане улоге у еврима – поручили су из ове банке.

Уколико захтјев за орочењем новчаног улога у еврима, поднесете онлајн, односно аплицирањем путем веб странице Банке, остварујете додатних 0,8 процентних поена на редовну каматну стопу.

Каматна стопа, све вријеме орочења, је фиксна и износи  1,70 одсто за орочење на 12 мјесеци, 2,40 одсто за орочење на 24 мјесеца и 2,60 одсто за орочење на 36 мјесеци.

-Уколико вам средства, непланирано, затребају раније – у  случају пријевременог разрочења, исплата камате врши се обрачуном првог достигнутог рока орочења, без додатног умањења камате.

Аплицирајте одмах - путем веб странице Банке – нагласили су у UniCredit банци .

Више информација о посебној понуди орочене штедње, као и осталим производима и услугама Банке, сви заинтересовани могу пронаћи и у најближој филијали Банке, као и бесплатним позивом UniCredit Контакт центра на број 080 051 051.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана