Поповић: ДОРС 2023 понудиће нова искуства и перспективе

ГС
Поповић: ДОРС 2023 понудиће нова искуства и перспективе

БАЊАЛУКА - Удружење друштава за осигурање Привредне коморе Републике Српске ће 19. и 20. октобра по други пут организовати Дане осигурања Републике Српске – ДОРС 2023.

Предсједник Скупштине Удружења друштава за осигурање Привредне коморе Републике Српске Бојан Поповић каже да је прошлогодишњи ДОРС надмашио сва очекивања, тако да није било тешко да се у удружењу одлуче да и ове године организују ДОРС, који би како сви очекују, требао да прерасте у традиционалну и препознатљиву конференцију која се бави проблематиком индустрије осигурања.

Поповић истиче да је ДОРС идеално мјесто да се размјене искуства, стекну нова знања, али и контакти који ће сваком учеснику значити у даљем пословању.

Према његовим ријечима, организатори су ове године посебну пажњу посветили селектовању тема и предавача како би на што бољи начин покрили све актуелне теме које интересују осигураваче.

-Панели и предавања на овогодишњем ДОРС-у ће се бавити трендовима на тржишту осигурања Републике Српске, направићемо компарацију тржишта осигурања Републике Српске са регионом, размотрићемо како унаприједити канале продаје преко посредника, могућим измјенама регулаторног оквира и његовом утицају на тржиште осигурања - навео је Поповић и додао да ће се једна тема бавити и појавом суперћелиjских олуја и њиховом утицају на тржиште осигурања Републике Српске.

Он је истакао да ће о овим темама, између осталих, говорити директорица Агенције за осигурање Републике Српске Драженка Јањанин, министар пољопривреде Републике Српске Саво Минић, редовни професор на Физичком факултету Универзитета у Београду Владимир Ђурђевић,  извршни директор Удружења осигуравајућих друштава Црне Горе Борис Шабан, члан Удружења осигуравајућих друштава Србије и директор Бироа зелене карте Мишо Јанковић, директор Удружења осигуравача Сјеверне Македоније Трајче Латиновски, директор Голд МГ Горан Митровић, предсједник извршног одбора Генерали Србија Бошко Петровић, предсједник подручне Привредне коморе Бања Лука Горан Рачић и CEO Дрина осигурања Валентино Јанковић .

Више информација о другој конференцији Дани осигурања Републике Српска – ДОРС 2023 можете пронаћи на страници конференције osiguranje.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана