Нова ера Addiko банке – Најбољи избор за брзе кредите

ГС
Нова ера Addiko банке – Најбољи избор за брзе кредите

БАЊАЛУКА - Након успјешно спроведене трансформације пословног модела у специјалистичку банку за кредитирање потрошача и малих и средњих предузећа, Addiko банка је представила и нови визуелни идентитет.

Тим поводом понудила је најповољнији кеш кредит на тржишту у износу до 2.000 КМ, уз каматну стопу од свега један одсто који градјани могу да добију са или без преноса плате или пензије у Addiko банци, у истом дану када и аплицирају за кредит.

-Током прошле године спровели смо одважну и свеобухватну трансформацију Addiko банке, те постали прва специјалистичка банка у Републици Српској и региону. То значи да не желимо нудити све банкарске производе и бити просјечни у свему, него да желимо да будемо најбољи у сегментима које смо одабрали да радимо, а то су кредитирање потрошача и малих и средњих предузећа - изјавио је, предсједник Управе Addiko Банке Бањалка Срђан Кондић који је нагласио да су у Addiko банци пажљиво анализирали потребе клијената и закључили да је клијентима веома важна брзина и доступност кредитних средстава.

-У том смислу смо реорганизовали процес нашег кредитног пословања, имплементирали напредна дигитална рјешења, те постали банка са најбржим кредитним процесом. То су потврдила сва релевантна испитивања тржишта у Републици Српској и БиХ. Велики број кеш кредита одобримо у року од три минута, а укупни просјек нам је 60 минута у односу на просјек тржишта који је два и по дана - истакао је Кондић.

Велики раст броја нових клијената

Да се стратегија банке показала добром и да је трансформација успјела, говоре и подаци да након одличних резултата у 2021. години која је била најуспјешнија од како постоји Addiko банка, у прва четири мјесеца 2022. године биљежи раст броја нових клијената са кеш кредитом у Addiko банци за 140% у односу на исти период прошле године. Пласмани у сегменту малих и средњих предузећа су већи за 337 одсто у односу на исти период 2021. године.

У Addiko банци, осим да су специјалисти, воле за себе да кажу и да су нетипични банкари. У том смислу, освјежили су и тржишну комуникацију и представили нови бренд карактер - хрчка Оскара, уз нови слоган „Ваш најбољи избор за брзе кредите“.

-Наш нови бренд карактер, хрчак Оскар и нови слоган „Ваш најбољи избор за брзе кредите” од сада ће бити главни покретачи комуникације о специјалистичкој стратегији Addiko банке. Оскар је нетипични хрчак који не сакупља, него дијели и који пролази кроз људске ситуације без предрасуда - објаснила је, менаџер за корпоративне комуникације Addiko банке Дијана Латиновић, те додала да је „мисија Оскара је да саслуша клијенате и да им помогне и увјерен је да људи цијене додатни подстицај у свакодневном животу“.

У Addiku сматрају да су ови показатељи тек почетак успјешне Addiko приче на домаћем тржишту, те наглашавају да ће услуге и производи  и даље искључиво бити креирани према потребама клијената.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана