Нова банка добила “Златни БАМ”

М. Л.
Нова банка добила “Златни БАМ”

Бањалука - Нова банка Бањалука добила је признање “Златни БАМ” као банка са највећим износом активе са претежно домаћим капиталом.

Најуспјешнијим банкама у БиХ, на манифестацији одржаној 12. септембра ове године, уручена су признања “Златни БАМ”, која већ 17. пут, на основу извјештаја независних ревизора за пословање у претходној години, додјељује финансијско-пословни магазин “Банке и бизнис” у БиХ.

Свечано уручење награда организовано је у Сарајеву, у склопу манифестације “Вече банкара”.

- Актива Нове банке је у прошлој години достигла ниво од 1,95 милијарди КМ, што нам је, уз добит од десет милиона КМ, обезбиједило лидерску позицију у РС и једну од водећих позиција у БиХ - саопштили су из Нове банке Бањалука.

Додали су да је банка и у овој години наставила тренд раста активе, уз истовремено повећање профитабилности.

- Захваљујући квалитетној понуди, повећан је и број клијената који су Нову банку препознали као своју и указали повјерење кроз коришћење кредитних и штедних производа - навели су у Новој банци и додали да ове године прослављају 20 година од оснивања.

Истичу да је Нова банка годинама била вођена визијом да ширењем пословне мреже и адекватним одговорима на захтјеве физичких и правних лица постигне свакодневни раст броја клијената који јој указују повјерење користећи како традиционалне банкарске услуге, тако и нове производе који су у складу са стандардима савременог банкарства.

За наредни период Нова банка ће имати за циљ да, пратећи савремена технолошка достигнућа, клијентима понуди једноставније и практичније коришћење банкарских услуга.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана