Нижа каматна стопа и до 30% и поклон 100 КМ на Mastercard допуњивој платној картици

ГС
Foto: срна

БАЊАЛУКА- Сви постојећи и нови клијенти Адико банке Бањалука, који од 15. до 19. новембра онлајн аплицирају за нови кредит до 50.000 КМ приликом одобрења добијају нижу каматну стопу до 30 одсто, без трошкова обраде и уз период отплате до 10 година, као и 100 КМ на мастеркард допуњивој платној картици.

Уколико се припремате за надолазеће празнике, не пропустите посебне Addiko погодности, које овога пута можете да остварите приликом онлине аплицирања за Addiko webKerdit. Сви постојећи и нови клијенти који у периоду од 15. до 19. новембра аплицирају за нови кредит у износу до 50.000 КМ, приликом одобрења истог, добијају нижу каматну стопу до 30%, без трошкова обраде и уз период до 10 година отплате кредита. Поред тога, клијенти уз одобрен кредит у наведеном периоду добијају и поклон - 100 КМ на на Mastercard допуњивој платној картици, намијењеној за сигурну интернет куповину.

 

„Новембарски Addiko Red Week идеална је прилика за Addiko webKredit, тачније за аплицирање за кредит путем наше странице addiko-rs.ba. Уколико клијенти у току трајања Addiko Red Week-а аплицирају за webKredit и исти им буде одобрен, добијају нижу каматну стопу и до 30%, а ослобођени су и трошкова обраде кредита. Ова понуда важи за постојеће клијенте који желе нови кредит, као и за нове клијенте који пренесу своју плату у Addiko банку. Наши клијенти којима у наведеном периоду буде одобрен webKredit, уз знатно нижу каматну стопу, на поклон добијају и Mastercard prepaid допуњиву  картицу са Addiko претпразничним поклоном у износу 100 КМ. Ову картицу, као и остале Mastercard картице Addiko банке могуће је регистровати за сигурну интернет куповину.", изјавила је Дијана Латиновић, менаџер корпоративних комуникација Addiko Bank a.d. Banja Luka. 

За Addiko webKredit можете аплицирати путем web странице: аddiko-rs.ba, гдје уједно можете да пронађете детаљније информације о свим производима и услугама Addiko банке Бања Лука. За сва питања позовите Addiko Контакт центар на: 051 951 000.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана