Кеш никада није био бржи

Срна
Кеш никада није био бржи

Немате времена да чекате у редовима, а неопходан вам је додатни кеш?

Коришћење дигиталних услуга је у константном порасту. Данас када готово сви имају паметни телефон или рачунар повезан на интернет, постаје уобичајено да све, од хране до кућанских апарата, наручујемо путем интернета. На сличан начин телефон се користи за плаћање рачуна, праћење онлине наставе и одржавање пословних састанака. На ову убрзану промјену навика и животног стила посебно је утицала двомјесечна криза изазвана пандемијом, када је велики број услуга премјештен на интернет. 

Држећи корак с актуелним трендовима, Микрофин је омогућио клијентима да сами изврше своју кредитну анализу и аплицирају за брзи кеш кредит у износима од 300 КМ до 2.000 КМ. Кредит је доступан свима – и постојећим клијентима Микрофина и онима који то нису. Онлине кеш кредит се одобрава у року од 20 минута са било које локације. Да би клијент аплицирао за кредит електронским путем потребно је да попуни једноставну онлине апликацију, а о одобрењу кредита ће бити обавијештен путем СМС поруке или мејла.

Клијент само једном посјећује пословницу Микрофина, када је потребно да на увид понесе релевантну документацију, након чега ће му бити омогућено располагање одобреним новцем.

Попуните образац и урадите сами своју кредитну анализу путем линка  https://brzikredit.mikrofin.com/

  • Аплицирајте за кредит из парка, кафића или из своје дневне собе
  • Без накнаде за обраду кредита и уз повољнију камату

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана