Изложбено-продајни центар „ПОРТА“ у Бањалуци данас отвара врата за купце: Свјетски квалитет на домаћем тржишту

Данијела Бајић
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА - Разни модели врата, прозора и тенди само су дио оног што нуди изложбено-продајни центар „ПОРТА“ у Бањалуци, који је од данас на услузи купцима.

Ријеч је о новом бренду компаније „Studio design“, која је отварањем овог центра жељела да и домаћим купцима представи своје производе, чија популарност у иностранству из године у годину расте.

Поводом отварања овог центра и покретања новог бренда под слоганом „На сунчаној страни“, компанија „ Studio design“ у петак је уприличила свечаност на којој је окупила, између осталог, све своје партнере.

Директор ове компаније, која успјешно послује већ двије деценије и запошљава више од 70 радника, Милан Милаковић истакао је да све производе раде по наруџби и да су све активности усмјерене према задовољству купца.

- Велика блискост између сектора продаје и потражње омогућава нам да осјетимо захтјеве и потребе тржишта и реагујемо. Само се марљивим радом, планираном активношћу и сталним улагањем како у основна средства тако и људске ресурсе могу остварити планирани резултати - рекао је Милаковић.

Он је истакао да ће се заједно са сарадницима потрудити да нови бренд „ПОРТА“ буде синоним за прозоре и врата у сектору од заштите од сунца и стакленим системима, како на домаћем тако и на иностраном тржишту.

- Наши запослени су технички оспособљени и услужни и веома радо ће свим купцима одговорити на сва питања и задовољити све њихове потребе. Наш слоган је „На сунчаној страни“ јер волим да кажем да ми не производимо прозоре, врата, тенде и стаклене системе, него стварамо удобније и љепше мјесто за живот - казао је Милаковић и додао да је објекат центра „ПОРТА“ јединствен у регији.

Један од запослених у овој компанији Александар Трамошљика каже да је радно вријеме изложбено-продајног центра „ПОРТА“, који се налази на адреси Приједорски пут бб, од осам до 21 час.

- Имамо широк асортиман производа. Наш бренд подразумијева, у основном смислу, три групе производа, а у најави је и четврта, односно столице за угоститељство. Оно по чему смо већ добро познати су прозори и врата и ту имамо ПВЦ и АЛУ програм, са низом подгрупа, од неких основних варијанти до луксузних ствари - казао је Трамошљика.

Прозоре и врата, који се раде од профила реномираних свјетских произвођача, до сада су, каже он, углавном радили за купце из иностранства, а сада желе да европски квалитет донесу и на домаће тржиште.

Пергола тенде

Александар Трамошљика каже да су из понуде посебно интересантне пергола тенде, које се могу уграђивати на све објекте, од кућа до угоститељских локала. 

- Захваљујући овим тендама, које, између осталог, штите од сунца, купци ће проширити свој животни простор, јер се њиховим затварањем добија  самосталан и функционални објекат - рекао је Трамошљика.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана