Истраживање Valicona: Sberbank Бањалука лидер на тржишту Републике Српске

ГС
Истраживање Valicona: Sberbank Бањалука лидер на тржишту Републике Српске

БАЊАЛУКА – Sberbank Бањалука учврстила је своју лидерску позицију на банкарском тржишту Републике Српске – показују резултати недавно објављеног истраживања реномиране компаније Valicon, према којем је Sberbank Бањалука прва банка у мислима грађана.

Истраживање је спроведено на територији Републике Српске на узорку од преко 500 испитаника, којима је постављено питање: „Која банка вам прва пада на памет?“

-Хвала вам што смо ваш први избор. Изузетно смо срећни и поносни што смо успјели да остваримо још један од стратешких циљева Банке. Прва позиција у категорији TOM (Top of Mind, банка која вам прва падне на памет) је доказ да ослушкујемо потребе наших клијената и да константно пратимо тржишне трендове.Овакав резултат смо постигли захваљујући преданом раду и труду наших запослених, нашим клијентима који нам указују повјерење све ове године, као и на значајним инвестицијама реализованим у протеклих неколико година, а које се тичу нових и модерних технологија у банкарству. Без свега наведеног, овакве резултате не бисмо постигли -  изјавила је руководилац Службе маркетинга и комуникација Биљана Шева.

Анализирајући релевантност бренда, Sberbank Бањалука се налази у групи „hot players “, односно у групи банака које имају значајније тржишно учешће, али и које имају висок потенцијал за придобијање нових клијената и потенцијал повећања тржишног учешћа.

- Sberbank Бањалука ће и даље наставити да уводи нове и савремене банкарске производе и услуге, како би задовољила потребе клијената са којима развијамо дугорочне партнерске односе - додала је Шева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана