Игор Јовичић нови предсједник Управе Атос банке а.д. Бањалука

ГС
Игор Јовичић нови предсједник Управе Атос банке а.д. Бањалука

БАЊАЛУКА - Нови предсједник Управе Атос банке а.д. Бањалука је Игор Јовичић, саопштено је из ове банке.

Јовичића је именовао Надзорни одбор Атос банке а.д. Бањалука, уз сагласност Агенције за банкарство Републике Српске, а мандат му почиње данас, 1. августа 2022. године.

Јовичић иза себе има дугогодишње банкарско искуство, а више од 16 година обављао је руководеће менаџерске позиције у области финансија, банкарског тржишта и корпоративног банкарства. Током богате професионалне каријере у банкарској индустрији више од шест година био је и члан Управе и извршни директор Нове Банке а.д. Бањалука.

-Велика ми је част и задовољство због овог именовања, које са собом носи професионални и лични изазов, али и ново искуство. Вјерујем да ћу оправдати указано повјерење, те да ћу својим знањем и искуством заједно са својим колегама додатно унаприједити пословање Атос банке. У овој Банци имамо одличан тим људи, те сам сигуран да ћемо успјети испунити све важне циљеве, те нашим клијентима остати поуздан и јак финансијски партнер - изјавио је Јовичић.

У Атос банци кажу да су њихове пословне активности усмјерене на константан развој и дигитализацију банкарских услуга, а пратећи савремене трендове пословања настављају да граде дугорочне и хармоничне односе са клијентима, који су им на првом мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана