Хифа Петрол отворила бензинску пумпу у Бањалуци

А.Ј.Р.
Хифа Петрол отворила бензинску пумпу у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Компанија Хифа Петрол отворила је данас своју јубиларну 40. бензинску пумпу у Бањалуци.

У саставу новоотворене бензинске пумпе, која се налази на адреси Књаза Милоша бб, налази се и модерни малопродајни објекат у склопу којег је брендирана трговина "HP SHOP", кафић "HP CAFE", самоуслужна аутопраоница"HP WASH", мјењачница „HP EXCHANGE“ као и властита линија моторних уља HG Line и мириса HG Fresh.

У својој понуди Хифа Петрол корисницима нуди висококвалитетна HPLUS EURO шест премиум горива са посебним акцентом на зимско гориво које у хладним условима омогућава неометан рад мотора и безбрижну вожњу.

Маркетин менаџерка Хифа Петрола Алма Губернић истакла је да су у команији веома поносни на отворење објекта у Бањалуци, јер има посебну важност.

-Сви објекти Хифа Петрола рађени су по најсавременијим стандардима модерне градње па тако и овај. Бензинска пумпа у Бањалуци нам је од стратешког значаја, с обзиром на то да град на Врбасу има добро развијену прометну инфраструктуру те да је финансијско и привредно средиште великог броја компанија и државних институција. Ускоро отварамо још једну бензинску пумпу и тиме настављамо наш зацртани пут у ширењу малопродајне мреже -  истакла је  Губеринићева и додала да је отварањем ове бензинске пумпе обезбијеђено нових 12 радних мјеста, чиме је укупан број запослених премашио 430.

Радно вријеме новоотворене бензинске пумпе је 00-24 часа.

По дугогодишњој традицији Хифа Петрола, поводом отварања бензинске пумпе првих 500 купаца награђеноје гратис HPLUS EURO 6 премиум горивом у вриједности од 20 КМ, а остали пригодним поклонима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана