Grand trade међу најуспјешнијим компанијама у БиХ

ГС
Grand trade међу најуспјешнијим компанијама у БиХ

БАЊАЛУКА- Grand trade д.о.о. Бањалука међу најуспјешнијим је и најбоље вођеним компанијама у Босни и Херцеговини.

 Оцијенила је то на основу исцрпне анализе биланса прва и највећа бонитетна компанија у БиХ, LRC BIS Сарајево те додијелила сертификат бонитетне поузданости компанији Grand trade.

За додјелу међународно признате референце као поузданог показатеља финансијске стабилности и квалитета рада, Grand trade задовољио је све критеријуме те је  оцијењен највишом бонитетном оцјеном. Тиме је потврђено да је Grand trade као компанија веома поуздана и препоручљива за сарадњу. 

-Сертификат додјељујемо само оним правним лицима која остварују натпросјечне индикаторе успјешности и задовољавају јасно и прецизно дефинисане критеријуме успостављење по узору на исте највећих глобалних агенција. Сертификат Поузданост носиоцима осигурава конкурентну предност и углед у односу на остатак индустрије. У обзир су узете, условно речено, три године – претходна, текућа (посљедња извјештајна) пословна година, као и пројекција показатеља за наредну годину на основу историјских резултата - рекла је директор LRC BIS компаније Јадранка Куљанин.

Укупна оцјена статуса компаније урађена је на основу динамичких и статичких индикатора, односно оцјене индикатора о финансијској позицији и финансијском резултату. Компанија Grand trade од самог почетка свог рада послује позитивно и биљежи значајне резултате, због чега није ни изненадила потврда квалитете.

- Још по резултатима пословања у 2018. години,  компанија Grand trade била је по добити најуспјешнија у категорији средњих предузећа. Све то, као компанија која инвестира у некретнине, постижемо одличним руковођењем, поштовањем законитости и што је свакако значајно – инсистирањем на квалитети у свим радовима - рекла је портпарол компаније Grand trade Милана Ситничић.

Компанија Grand trade основана је 1996. године. Данас је позната по градњи једног од највећих стамбено-пословних комплекса у Босни и Херцеговини и региону. Препозната је и као компанија која се осим пословних активности, бави и друштвено-одговорним радом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана