"Донеси" је од данас "Глово" у Босни и Херцеговини

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

"Донеси" је од данас престао с испоруком у Босни и Херцеговини, али корисници могу наставити наручивати своју омиљену храну преко апликације "Глово"

 Платформа за доставу хране "Донеси" пренијела је своје пословање на "Глово" једног од водећих свјетских играча у достави хране. Глово је у мају ове године најавио да је извршио неколико аквизиција компанија Деливери Херо гроуп како би проширио свој отисак

у средњој и источној Европи, те је почео блиско сурађивати с компанијом на дефинирању транзицијске стратегије за кориснике, партнере и курире у Босни и Херцеговини.

Тако "Донеси" данас престаје са пословањем у свим градовима у којима је раније радио, а сви његови садржаји и апликације већ су пребачени у "Глово". Корисници који долазе на апликацију "Донеси" биће преусмјерени на "Глово" путем персонализираних веза и моћи ће се једноставно пријавити у неколико корака, преноси портал Кликс.

У исто вријеме, корисници који долазе путем "Донеси" wеб странице биће преусмјерени на wеб страницу "Глово".Корисници "Донеси" сервиса у свим градовима у Босни и Херцеговини могу наставити уживати у свом омиљеном јелу, пићу и грицкалицама, јер су сви ресторани који су претходно били дио апликације, сада на "Глову".

На платформи је укупно присутно више од 350 ресторана, а међу популарним брендовима представљеним у апликацији налазе се МекДоналдс, Мама Бургерс, Слатко и Слано, Баста, ПАПА’с Гyрос + Бургер и многи други.

Осим тога, Глово сарађује с 40 партнера у трговини, као што су Конзум и Фабрика КафеТо Го, а омогућује и испоруку намирница и домаћих производа, попут свјежег меса и рибе, цвијећа, освјежавајућих пића, те поклона, козметичких производа, производа за бебе и књига.

"Драго нам је што данас можемо објавити да је процес миграције Донеси у Глово успјешно окончан. Веома смо узбуђени што смо дио бх. тржишта доставе на захтјев и заиста смо сретни што овдје доносимо наше знање али и глобално искуство, високо ефикасну партнерску мрежу коју ћемо наставити развијати, као и разноликост производа и услуга које нудимо".   

Спајањем "Глово" и "Донеси" садржаја и оперативне експертизе у једну платформу, "Глово" ће моћи пружити много боље опћенито корисничко искуство и задовољство купацима. У наредном периоду корисници ће моћи уживати не само у омиљеној храни на "Глову", већ ће добити и више понуда и промоција.

Градови у којима Глово од данас послује у Босни и Херцеговини су: Сарајево, Бања Лука, Мостар, Бијељина, Тузла, Зеница, Приједор, Бугојно и Брчко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана