БИМАЛ први у производњи прехрамбених производа

ГС
БИМАЛ први у производњи прехрамбених производа

САРАЈЕВО– На 34. свечаности додјеле награда у оквиру пројекта „100 највећих у БиХ“ фабрика јестивог уља БИМАЛ налази се на првом мјесту ранг листе дјелатности „производња прехрамбених производа“.

На основу показатеља из финансијског извјештаја за прошлу годину, брчанска компанија је још једном лидер у овој категорији.

-БИМАЛ задржава статус лидера кроз квалитет својих производа, инвестиције и континурани развој у чему учествују сви наши запослени. Пословање у прехрамбеној индустрији се предуго одвија под снажним притиском коронавируса, стога је прво мјесто у производњи прехрамбених производа један од показатеља да припадност БИМАЛ-а СТУДЕН Групи омогућава стабилно пословно окружење - рекла је директор Корпоративних комуникација СТУДЕН Групе Наташа Пуцар.

Пројекат „100 највећих у БиХ“ традиционално организују „Пословне новине“ у сарадњи са Спољнотрговинском комором БиХ и бонитетном агенцијом LRC Сарајево.

На основу показатеља из биланса стања и успјеха, економија БиХ је представљена у ранг листама распоређеним према дјелатностима.

-Догађај „100 највећих у БиХ“ има битан утицај на перцепцију домаће привреде. Ово је мјесто за презентовање успјешних прича, растућих бизниса и компанија које доприносе развоју наше земље -истакла је Пуцар.

Брчански БИМАЛ је једина фабрика јестивог уља у БиХ, а производи под истоименим брендом су једини домаћи производи у категорији основних прехрамбених намирница. Компанија послује у оквиру БИМАЛ Групе која осим производње у БиХ, посједује и фабрику за производњу јестивог уља у Србији, у Сомбору. Улагања у развој пословања резултовала су ширењем капацитета и тржишта, чиме се БИМАЛ производи данас налазе широм свијета.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана