Бањалучка пивара ексклузивни дистрибутер вина из Подгорице

Анита Јанковић-Речевић
Бањалучка пивара ексклузивни дистрибутер вина из Подгорице

Бaњалука - "Бањалучка пивара" постала је ексклузивни дистрибутер за подручје БиХ вина реномиране компаније "13. јул-Плантаже" из Подгорице.

У "Бањалучкој пивари" кажу да су уговор са црногорском компанијом потписали у септембру, истичући да је сарадња са "Плантажама" доказ да успјешне компаније у њима препознају сигурног партнера на којег могу дугорочно рачунати.

Директор "Бањалучке пиваре" Николас Пени истакао је јуче да двије компаније спаја дуга традиција успјешног пословања, и то вијек и по пиварства у Бањалуци и више од 55 година постојања команије "13. јул- Плантаже".

- Улажемо максималне напоре да унаприједимо пословање, проширимо тржиште и задовољимо потребе наших потрошача. На овај начин "Бањалучка пивара" заокружује причу, јер сада осим препознатљивог "Нектар пива" потрошачима можемо понудити проширени асортиман врхунских производа - рекао је Пени.

И у "Плантажама" су увјерени да ће им ново партнерество донијети добре резултате, наводећи да је сарадња са "Бањалучом пиваром" једна у низу одлука којом настоје унијети новитете у пословање и ојачати своју позицију на тржишту БиХ.

- План је да захваљујући ресурсима "Бањалучке пиваре" асортиман "Плантажа" максимално позицинирамо на овом тржишту - истакaо је директор маркетинга и продаје у комpанији "13. јул- Плантаже" Веселин Ђуришић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана