Atos bank а.д. Бањалука: Славимо рођендан са Visa платним картицама

ГС
Atos bank а.д. Бањалука: Славимо рођендан са Visa платним картицама

БАЊАЛУКА - Atos bank а.д. Бањалука у мјесецу мају слави рођендан, а тим поводом и награђује своје клијенте.

Наиме, банка од 23. маја прошле године послује под новим пословним именом Atos bank  а.д. Бањалука, а постоји на тржишту Републике Српске од 1. марта 1999. године.

-У прославу рођендана уклопила се и кампања Atos bank  и компаније Visa, која ће трајати до краја мјесеца јуна. Кад је у питању рођенданска кампања, она ће трајати до краја мјесеца јуна, а првих 2.305 клијената који у мају и јуну потроше 300 КМ добијају 30 КМ на свој рачун. Драго нам је што ћемо управо рођендан прославити уз кампању сарадњи са компанијом Visa, те клијенте који у мјесецу мају и јуну изврше плаћање са Atos bank  Visa платним картицама чека изненађење на рачуну! - изјавила је овим поводом руководилац Службе маркетинга и комуникација Atos bank  а.д. Бањалука Биљана Шева.

Atos bank  а.д. Бањалука ће наставити да прати савремене трендове пословања, које константно унапређују а пословне активности су усмјерене на константан развој и дигитализацију банкарских услуга, како би клијентима били на располагању 24/7.

-Више информација о нашој кампанји, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на нашој њеб страници https://www.atosbank.ba/content/read/visa_kampanja_2023, у најближој пословници банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999 – поручили су у банци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана