Ускоро 5,2 километра нове расвјете

И. Б.
Ускоро 5,2 километра нове расвјете

Бањалука - На ширем подручју града ускоро ће бити изграђено 5,2 километра нове расвјете, саопштили су из Одјељења за комуналне послове и додали да је ријеч о осам локација.

Тако ће бити настављено постављање нових стубова јавне расвјете у улицама: Београдска, Краља Александра Првог Карађорђевића, Деспота Стефана Лазаревића, Симе Милић Јоргић, у студентском кампусу, те на подручју Љубачева, Бронзаног Мајдана и Росуља. За овај посао у току је јавна набавка за избор извођача радова, процијењене вриједности око 110.000 КМ.

Како су још навели из Одјељења за комуналне послове, тренутно се гради 2,5 километара расвјете и то у: Рамићима, у дијелу од Малешевића према цркви, затим у Седмој и 12 куљанској улици у истоименом насељу, те улици 7. фебруара у Дракулићу.

План је да током године ЛЕД расвјета буде уграђена и у Ади и Обилићеву, те да се радови наставе наредне године на подручју Кочићевог вијенца, Побрђа, Лауша један и два, Петрићевца, Мотика, Дракулића, Шарговца и Залужана. Када је ријеч о изградњи расвјете у овој години, за ново освјетљење планирано је укупно 269.700 КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана