Без уличне расвјете у улици Симе Миљуша већ три дана

А. С.
Без уличне расвјете у улици Симе Миљуша већ три дана

Мјештани улице Симе Миљуша већ три дана немају уличну расвјету, због чега су изразили забринутост за своју и безбједност малишана у овој улици.

Мјештанка ове улице и мајка двоје дјеце која није жељела да јој објавимо име каже да расвјете нема три дана, због чега не смије саме да пусти своју малољетну дјецу да навече остану вани.

- Мој син има 12 година, а ћерка 10. Обоје воле да изађе испред зграде и да се играју са својим другарима, али посљедња три дана не смијем да их пустим без надзора. Не знам шта је разлог квара, јер нисмо били обавјештени, али надам се да ће надлежни отклонити проблем што прије - рекла је мјештанка ове улице.

Из Одјељења за комуналне послове нису навели шта је разлог квара, али су рекли да су упознати са проблемом и да ће он бити ускоро отклоњен.

- Одјељење за комуналне послове је добило информацију да расвјета у овој улици не ради и дало налог предузећу задуженом за одржавање расвјете да изађу на терен и отклоне квар - навели су из Одјељења.

У саопштењу су апеловали на грађане да у случајевима квара на јавној расвјети о томе обавјесте Одјељење електронском поштом на адресу [email protected]  или на телефон 051/244-593 како би одмах дало налог за отклањање квара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана