Бањалука: Милошевић са мјештанима Дракулића

Агенције
Бањалука: Милошевић са мјештанима Дракулића

Бањалука - Одборник Социјалистичке партије у Градској Скупштини Дарко Милошевић посјетио је мјештане у улици Голуба Бабића, у бањалучком насељу Дракулић, са којима је разговарао о иницијативама и приједлозима за побољшање услова живота у овом дијелу Бањалуке.

Ради се о неусловној и оронулој саобраћајници, којој је потребно проширење због безбједности великог броја дјеце и ђака који живе у овој улици или је користе на путу до школе. Милошевић је са грађанима разговарао и о подношењу иницијативе Скупштини града за увођење мини-бус линије, као и о начинима и могућностима за подношење других иницијатива путем Савјета МЗ и прикупљања потписа грађана.

-       Свима нам је циљ прије свега безбједност дјеце и ученика, као и унапријеђење животних услова у свим бањалучким приградским и сеоским насељима. Информације до којих смо дошли у разговору са грађанима ћемо у виду иницијатива прослиједити надлежним органима и вјерујем да ће Град  имати разумијевања за приоритете грађана. Заједничким трудом можемо много тога да унаприједимо. Важно је да људи знају да имају коме да се обрате и да траже подршку и савјет за даље дјеловање – истакао је Милошевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана